עוד שלושה ימים.......

גל1234

New member
עוד שלושה ימים.......

עוד שלושה ימים אני בפולין , ואני מתרגש היום הלכתי וקניתי הכל - נרות נשמה , דגל ישראל וכל מה שצריך מחר סבתא שלי שגרה מחוץ לעיר באה אלי כדי לראות תמסלול ולספר לי מה מהמקומות היא מכירה , לתת לי שמות של קרובי משפחה שנרצחו... אני לא יודע מי יותר מתרגש מהיציאה אני או היא..... לצערי אני יוצא ברגשות של פחד - אני באר שבעי , ואחרי הפיגוע הראשון והנוראי שהיה לנו פה לפני יומים בקושי הצלחתי להתמודד , לא הפסקתי לבכות , לא הפסקתי להתפלל שמחר בעיתון לא תהיה תמונה שאני מכיר ואני עכשיו חושש שאם זה מה שקרה אחרי פיגוע שרק שמעתי עליו , מה יקרה לי אחרי שאני אראה תזוועות בשואה? מה אתם אומרים זה לגיטימי?

PaNDa BoY

New member
לגיטימי מאוד, הרבה שרשורים עסקו

בנושאים של פחד וחששות- כדאי לך לחפש אותם, ולקרוא...זה יעזור לך מאוד. בקצרה אני יכול להגיד לך שהחששות שלפני הנסיעה מאוד שכיחים. אפשר אפילו להגיד שהם חלק בלתי נפרד מהמסע עצמו. זכור שיש איתך תמיד את המדריכים, ההורים והמורים המלווים וכמובן את החברים שתמיד יהיו איתך ברגעים הקשים. זה היתרון של המסע הזה- וקח אותו איתך. מסע משמעותי שיהיה לך, ושתחזור אנחנו מצפים לשרשור חוויות..

thunderstorm

New member
כמובן שזה לגיטימי..

כולם נוסעים עם חששות ופחדים ממה שהם הולכים לראות, והתחושה הזו באמת מלווה אותך גם שם במידה מסויימת. אבל, אתה לא יוצא לבד, אתה לא תהיה שם לבד, יהיה מי שיעזור לך ויתמוך בך כשלך יהיה קשה. נסיעה טובה, ותחזור לספר חוויות

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif גל..

לגיטימי. אל תחשוש, יהיה לך אחלה מסע. אנחנו איתך

גל1234

New member
זהו עוד 5 שעות אני יוצא

כמה שאלות אחרונות....... אירגנתי כבר תמזוודות הכל בסדר רק 2 שאלות אחרונות 1) הנק' חשמל בפולין זהה לארץ? אני לוקח איתי בטריות נטענות , מגבר וכאלה... 2) מזג אויר בפולין - מישהו מכיר אתר שאפשר לבדוק תודה לכולם

PaNDa BoY

New member
תשובות..

1) עד כמה שזכור לי כן, אבל תחכה לתשובה יותר בטוחה.. 2) על קרקוב, ורשה, לודג' ועוד תוכל לקרוא באתר של CNN. מסע משמעותי ומזל טוב (אמנם עוד 4 ימים, אבל לא נורא).

גל1234

New member
זה רק אני או שלא אמרתי שיש לי

יום הולדת? בכל אופן תודה......... אני גם מקווה למסע משמועתי

thunderstorm

New member
מזל"ט!

גמאני חגגתי יומולדת בפולין.. במטוס בדרך חזרה, האמת....
בקשר למזג האוויר - יש בטאגליינס קישור לאתר שיש בו תחזיות.. וכן, נדמה לי שהחשמל הוא אותו הדבר. מסע מוצלח
תחזור לספר חוויות

מדריך1

New member
תשובות

גל המתח בשקעים הוא כמו בארץ 220 וולט. החורים הם עגולים 2 כאשר בחלק מהמלונות יש עוד פין גדול הבולט מהשקע. לא להבהל, הוא משמש הארקה ועם הכנסת תקע כל שהוא הוא נכנס פנימה. באשר למזג אויר הכנסתי בפורום 4 אתרים של מזג אויר, מהימן הוא האתר הפולני pogoda.onet.pl שם תוכל למצוא כל מזג אויר לפי העיר שאתה תהיה בה. שיהיה לך מסע חוויתי ומשמעותי וחזור בשלום, וחלק עמנו את החוויות

גל1234

New member
המזוודה שלי 22 קילו :(

22.3 אם נדייק , באמת עושים בעיות? כי היה לי 26 הורדתי הרבה עכשיו זה 22 אין לי עוד מה להוריד!!!! יש מצב להשאיר ככה? מישהו ראה פעם שעושים בעיות עם מעל 20 קילו

thunderstorm

New member
באמת עושים בעיות...../images/Emo4.gif

תנסה לצמצם עוד... קצת בבגדים, קצת באוכל אם לקחת, קצת בדברים לא חשובים שאפשר לוותר. תנסה להעביר חלק מהדברים לתיק היד (אבל שלא ישקול יותר משמונה קילו!!) וטיסה נעימה!

גל1234

New member
אוף אני לא מבין אין לי שם כלום

איך זזה מעל 20 קילו?!?!?! טוב אני אעביר קצת בגדים קצת אוכל לחברים תודה

גל1234

New member
אחרי ששמעתי אותכם מדברים?

הבנתי שהאוכל שם נוראי....... למרות שאצלנו זה קצת בעיה הבנתי שפעם ביום יתנו לנו כסף ישלחו אותנו למקדונלדס או פיצה , למרות שגם זה קצת בעיה בהתחשב בזה שעד היום שמרתי כשרות.........

למעלה