עוד שלושה שבועות

joshtheking

New member
עוד שלושה שבועות

שלום לכולם לא כתבתי פה הרבה כי לכל השאלות כמעט היו תשובות, סחתיין. אנחנו עוברים עוד 3 שבועות לאזור וונקובר.יש למשהו את הקישורים לכל הנושא של הכנה למעבר? אני מפחד לפספס משהו בהכנות. בנוסף עד שחברה שלי תקבל את ה PR מותר לה לעבוד בסטאז' או התלמדות? יש עבודות בשחור בשבילה? כל נושא הרשיונות נהיגה לא ברור לי במיוחד אם תוכלו להפנות אותי לתשובות. דירות לבעלי כלבים, כל מודעה שראיתי כתוב ללא כלב, יש כאלו שמשכירים לבעלי כלבים? תודה מראש. ואני מבטיח להציק עוד בשבועות הקרובים.

על תקן מה אתם עוברים?

אם אתה עובר על ויזת סטודנט או WP אז לחברה שלך (להלן ידועה בציבור) מותר לעבוד בשחור, בלבן, בירוק וגם בפס כסף. אם אין לה אישורים מתאימים אסור לה אפילו לעשות דברים בהתנדבות, אז תשכח מסטז' והתלמדות (אם זה היה מותר אז כבר היו מוצאים דרך להפוך את מכירת מוצרי ים המלח בקניונים לסוג של סטאז'). יש כאלה שמשכירים דירה לבעלי כלבים, אבל הם נדירים. אני התגוררתי בוונקובר אצל כאלה שקיבלו כלבים ברצון. בכל מקרה (בלי כלב ועל אחת כמה עם כלב) יהיה לכם קשה לסגור על דברים בלי שבעלי הבית יראו אתכם. אז תסתכל בקרייג, וכשתגיע תסתכל עוד פעם. אתה גם יכול לשים מודעה אצל קרייג בעצמך. רשיון נהיגה - בניגוד לאונטריו שבה אתה יכול להוציא רשיון גם אם אתה תייר, בBC אתה יכול להוציא רשיון רק אם יש לך מעמד חוקי קבוע. אם יש לך רשיון יותר משנתיים, גש איתו לICBC תעשה תיאוריה, תפקיד את הרשיון הישראלי, תקבע שיעור או שניים עם מורה ותקבע טסט. בתור נהג ותיק מישראל תוכל לדלג על תקופת הנהג החדש. אני לא יודע איך זה עם הרשיון הישראלי החדש, אבל את הישן לא היתה להם בעייה לפענח. נדמה לי שבחדש לא כתוב מאיזו שנה יש לך רשיון, אז אם יש לך את הישן באיזו מגירה, תביא גם אותו. יכול להיות יחד עם זאת שתצטרך תרגום שלו לאנגלית או איזה אישור מהשגרירות. תדאג לזה כשתגיע. בכל מקרה מותר לך לנהוג עם הישראלי 3 חודשים אם אתה מגיע בתור PR. רק סע בזהירות ואל תשתה לי שם חשיש.

joshtheking

New member
אני אזרח.ל"ידועה בציבור " הגשנו ספונסרשיפ

תודה. עד שיאשרו את בPR שלה היא במעמד תייר? אסור לה שום דבר? היא יכולה לקבל SIN לפני קבלת האישורים? יש איזה אישור ממשרד התחבורה שאפשר להביא חוץ מרשיון? אין לנו עבודה שמחכה שם, כמה יהיה קשה בהתחלה? מה הממוצע למצוא עבודה? בערך. ושוב תודה על הסבלנות

בהתחלה יהיה חרא

אח"כ ישתפר. או שלא. הממוצע??? 11-12. אל תטרח להביא אישור ממשרד התחבורה. תביא את רשיונות הפלסטיק שלכם, אם יש לכם את הישנים תביאו אותם. במקרה הכי גרוע תעשה תרגום לאנגלית בוונקובר. עד שיאשרו את הPR היא במעמד של מחכה לPR. נסיעה טובה.

joshtheking

New member
העברת מחשב

קניתי פה בארץ מחשב חדש וטוב ואני רוצה לקחת אותו איך הכי טוב להעביר( אנחנו עוד לא שולחים מכולה) אפשר פשוט לשלוח בכבודת בטן?

flafson

New member
אפשרי

אם אתה יודע לפרק ולהרכיב, תשאיר את הספק בארץ, גם מארז לא כדאי כי זה גדול וכבד וכל השאר תקח במזוודה ותקווה שלא יתפרק בדרך

אל תפרק שומדבר

אני העברתי מחשב במזוודה כמה פעמים ויצא בסדר. זה בוודאי לא מאריך לו את החיים וכמובן שיכול להיות שהכל יידפק, אבל אין צורך להיכנס להיסטריה, יכול להיות שזה יידפק גם אם תפרק. אם יש לך ספק שעובד גם ב110 אז אל תפרק, ואם הוא לא עובד ב110 תחליף אותו בישראל לכזה שיודע לעבוד על שני המתחים. יותר זול מאשר בקנדה.

roz האחת

New member
ומה קורה אחרי 3 חודשים של נהיגה ?

עם רשיון ישראלי ? צריך לעשות תיאוריה / טסט ? איך זה עובד ?

למעלה