עוד שלוש בדיקות נותרו לי עוד שלוש בדיקות עד לקו הגמר. יש דרך לזרז את התהליך? רויטל
ש שקשוקה29 New member 23/5/02 #1 עוד שלוש בדיקות../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif נותרו לי עוד שלוש בדיקות עד לקו הגמר. יש דרך לזרז את התהליך? רויטל
עוד שלוש בדיקות../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif נותרו לי עוד שלוש בדיקות עד לקו הגמר. יש דרך לזרז את התהליך? רויטל
ר רונה 29 New member 23/5/02 #2 על קו הזינוק... לפני המירוץ....../images/Emo50.gif למה לזרז ? כל דבר בעיתו... יאללה, שיהיה בהצלחה ודרך אגב, אחלההההההההההההההההההה שם בחרת לעצמך (בתור מועמדת לניתוח קיצור קיבה ,במיוחד....)
על קו הזינוק... לפני המירוץ....../images/Emo50.gif למה לזרז ? כל דבר בעיתו... יאללה, שיהיה בהצלחה ודרך אגב, אחלההההההההההההההההההה שם בחרת לעצמך (בתור מועמדת לניתוח קיצור קיבה ,במיוחד....)
E efil1 New member 24/5/02 #3 ../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif היי לך. אין לאן למהר והזמן יעבור הרבה יותר מהר ממה שנראה , דרך אגב לא ציינת מתי הניתוח , בכל מקרה המון הצלחה וסבלנות עד הניתוח ואחריו לילה טוב .
../images/Emo50.gif../images/Emo140.gif היי לך. אין לאן למהר והזמן יעבור הרבה יותר מהר ממה שנראה , דרך אגב לא ציינת מתי הניתוח , בכל מקרה המון הצלחה וסבלנות עד הניתוח ואחריו לילה טוב .
ר רוייקו New member 24/5/02 #4 ברוכה הבאה, שקשוקה .. סבלנות גם ככה התורים ארוכים. איזה בדיקות עדיין בפתח ? יש בדיקות שאפשר לזרז ויש ארוכות וממושכות, כגון הבדיקה האנדוקרינית. ANY WAY, איפה תנותחי ?
ברוכה הבאה, שקשוקה .. סבלנות גם ככה התורים ארוכים. איזה בדיקות עדיין בפתח ? יש בדיקות שאפשר לזרז ויש ארוכות וממושכות, כגון הבדיקה האנדוקרינית. ANY WAY, איפה תנותחי ?