עוד שלילי לאוסף
ואני אפילו לא

מצב
הנושא נעול.

לימי5

New member
עוד שלילי לאוסף ../images/Emo46.gif ואני אפילו לא

עוד שלילי לאוסף
ואני אפילו לא
יכולה לבכות , אני מרגישה מצד אחד הקלה ושמחה שנפטרתי מהפנינים מצד שני לעיתים יש תחושה כאילו נתנו לי
בראש. עוד מעט שירי תגיע מהגן ואני אשכח מהכל.. לפחות אני יודעת שהחודש יהיה טיפול כי זה היה מחזור מוקפאים.

אוי לימי היקרה (((((((חיבוק))))))))

עוד שלילי לאוסף
ואני אפילו לא
יכולה לבכות , אני מרגישה מצד אחד הקלה ושמחה שנפטרתי מהפנינים מצד שני לעיתים יש תחושה כאילו נתנו לי
בראש. עוד מעט שירי תגיע מהגן ואני אשכח מהכל.. לפחות אני יודעת שהחודש יהיה טיפול כי זה היה מחזור מוקפאים.
אני כל כך מצטערת איתך על השלילי. אוף! אוף! אוף! כל כך קיויתי בשבילך! חבקי חזק חזק את שירי המקסימה ואחר כך תמצאי לך פינה שקטה לבכות קצת ולהוציא את כל הנאחס החוצה. טוב שאת יכולה להביט כבר מייד קדימה לסיבוב הבא והלוואי
שיהיה זה האחרון שימשך לתשעה חודשים ארוכים ועגולים ויגמר באח-או-אחות לשירי.

po2

New member
אוי לימי../images/Emo7.gif

אני כל כך מצטערת איתך על השלילי. אוף! אוף! אוף! כל כך קיויתי בשבילך! חבקי חזק חזק את שירי המקסימה ואחר כך תמצאי לך פינה שקטה לבכות קצת ולהוציא את כל הנאחס החוצה. טוב שאת יכולה להביט כבר מייד קדימה לסיבוב הבא והלוואי
שיהיה זה האחרון שימשך לתשעה חודשים ארוכים ועגולים ויגמר באח-או-אחות לשירי.
אוי לימי

אני כל כך מצטערת בשבילך על השלילי המרגיזזזזזזזזזזזזזז!!! מקווה שהטיפול הבא יהיה מוצלח ופורה יותר

hillawr

New member
../images/Emo7.gif ליבי איתך

עוד שלילי לאוסף
ואני אפילו לא
ליבי איתך
אני שמחה שיש לך כח להמשיך הלאה ואם עדיין לא עברת אף פעם טיפול מוקפאים אז דעי לך שהוא הרבה הרבה יותר קל. מחזיקה לך את כל האצבעות שלי שיהיה לך בהצלחה בפעם הבאה וחבקי חזק את שירי שהרי ילדנו הם מקור כוחינו. הילה

העין ה 3

New member
בואי נקבע פגישה לעוד 10 חודשים...

עוד שלילי לאוסף
ואני אפילו לא
במחלקת יולדות!!! אנחנו כבר כמה חודשים באותם תאריכים. אמנם החודש ניסינו רק את "השיטה הטבעית", אבל אני כבר כמה ימים בלי מחשב ולא יכולתי לראות את התשובה שלך. ביום שישי בלילה, כשהגיעה המכשפה, חשבתי עלייך וכמעט השתגעתי שאין לי מחשב. כל כך קיוויתי לבוא לעבודה בבוקר ולראות את הודעתך המשמחת... ליבי איתך, נתת לי את הכח לחזור לעוד טיפול. באיזה בית חולים את רוצה ללדת? שנזמין לשתינו תור לדצמבר 2003... ורדה

לימי5

New member
אני מקווה שיהיה לנו מזל יחד

במחלקת יולדות!!! אנחנו כבר כמה חודשים באותם תאריכים. אמנם החודש ניסינו רק את "השיטה הטבעית", אבל אני כבר כמה ימים בלי מחשב ולא יכולתי לראות את התשובה שלך. ביום שישי בלילה, כשהגיעה המכשפה, חשבתי עלייך וכמעט השתגעתי שאין לי מחשב. כל כך קיוויתי לבוא לעבודה בבוקר ולראות את הודעתך המשמחת... ליבי איתך, נתת לי את הכח לחזור לעוד טיפול. באיזה בית חולים את רוצה ללדת? שנזמין לשתינו תור לדצמבר 2003... ורדה
את מתחילה החודש טיפול? אני צריכה להיפגש עם הרופא שלי ולקבוע פרוטוקול. לפני שהחזרנו את המוקפאים הוא אמר שנוכל ישר להמשיך. ביום שישי קיבלתי את התשובה והפסקתי עם הפנינים עכשיו אני מחכה למכשפה כך שנראה שבאמת יצא לנו יחד, אז ניפגש בUS? בכל מקרה אני מתכננת ללדת בליס באותו מקום שילדתי את שירי , שגם נולדה בדצמבר1999. אולי כל הילדים שלי צריכים להיוולד בדצמבר? (לפי חישוב גס אם נצליח החודש זה נובמבר...קרוב אה)

העין ה 3

New member
אני מקווה לזכות בלוטו....

את מתחילה החודש טיפול? אני צריכה להיפגש עם הרופא שלי ולקבוע פרוטוקול. לפני שהחזרנו את המוקפאים הוא אמר שנוכל ישר להמשיך. ביום שישי קיבלתי את התשובה והפסקתי עם הפנינים עכשיו אני מחכה למכשפה כך שנראה שבאמת יצא לנו יחד, אז ניפגש בUS? בכל מקרה אני מתכננת ללדת בליס באותו מקום שילדתי את שירי , שגם נולדה בדצמבר1999. אולי כל הילדים שלי צריכים להיוולד בדצמבר? (לפי חישוב גס אם נצליח החודש זה נובמבר...קרוב אה)
אני מקווה לזכות בלוטו....
אין לי כח בשלב זה לטיפול, אז בעלי עובר דיקור בשבועות האלה באופן אינטנסיבי ואנחנו מתכננים ליסוע לצימר בדיוק בזמן הביוץ (בלי הילדים, כמובן). מכיוון שהסיכוי קלוש, אני כבר מתכננת להתחיל טיפול בחודש הבא... ורדה

lilushli

New member
../images/Emo187.gifתזמינו גם לי - בבקשה

תזמינו גם לי - בבקשה
תור לדצמבר אם אפשר ולא הכפת לכן אני אשמח מאודדדדדד זקוקה נואשות להריון ככה זה מתקיף אותי כל פעם לקראת המחזור. וסליחה אם התפרצתי

העין ה 3

New member
כולכן מוזמנות

תזמינו גם לי - בבקשה
תור לדצמבר אם אפשר ולא הכפת לכן אני אשמח מאודדדדדד זקוקה נואשות להריון ככה זה מתקיף אותי כל פעם לקראת המחזור. וסליחה אם התפרצתי
כולכן מוזמנות
ואם זה אומר שהמחלקה תהיה "מפוצצת" ועמוסה - אני מסכימה!! ורדה

מצב
הנושא נעול.
למעלה