תגובה
אני בטוחה שאני חוזרת על דברים שכבר אמרו, פשוט לא השוויתי תגובות אחרות עם הציור. הדבר הכי מפריע הוא אורך האגן שלה. מעל החגורה זה בסדר, מתחת לחגורה זה בסדר, אבל ביחד זה נראה כאילו הדבקת יחד שני חלקים, בהם החגורה ישבה בגבהים שונים. הפיתול הזה של עמוד השדרה נראה קצת מוזר, ובשילוב עם הצורה המוזרה של הפה, היא נראית כאילו היא שרה ורוקדת. השדיים, כמו שמישהו כבר הזכיר, מוזרים להחריד. נסה לצאת רגע מהרעיון המוזר שלנשים יש שני אבטיחים מודבקים על החזה שעומדים באופן תמידי. שדיים, ידידי, הם גושי שומן, וככאלה הם רכים, קופצים ונטויים לשינויים בהתאם לתנוחה, לבגד ולכוח המשיכה (הו, כמה הייתי רוצה לחיות על הירח). חשוב עליהם כעל שני בלוני מים, אם זה נוח יותר, ולא זוג שרירים חסונים. הידיים וכפות הידיים שוב קצת קטנות יחסית לכל הגוף. אני אחזור ואמליץ לקשקש סקיצה מהירה לפני שבונים עליה את הגוף ולשים לב לכל הפרופורציות: חזה, אגן, ידיים (המרפקים מגיעים בערך למתניים). ברגע שהשלד נראה לך טבעי (ואם תצייר אותו כמו שצריך הוא יראה טבעי, אפילו שהוא אוסף קווים), תתחיל עם ההנאה הצרופה שבבניית השרירים והלבשתם. אהבתי את הרגליים ואת איך שהן מוצבות (אם מסתכלים רק על החלק התחתון של הגוף). הברכיים עצמן מצוינות, אבל האזור סביבן כדאי שיהיה מעט רחב יותר, במיוחד אם הרגל שרירית. מסתיימים באזור הזה שרירים ועוברים בו גידים לרוב, לכן הוא לא צמוד לעצם כל כך.