עוד שני ציורים חדשים...

The Crusader

New member
עוד שני ציורים חדשים...

חנכתי את הסקטץ´ בוק החדש שלי... ^_^ בכל אופן האישה... לא יצאה משהו... צריך להקטין את הקשת ולהרחיב את המותן... וולברין יצא מגניב לפי דעתי... תגובות ותיקונים... נ.ב לא נעשה שימוש בספר של הוגרת´.... ~_^

Lotus floweR

New member
תגובה:

האישה נראת טוב, אבל הגב שלה מאחור, כאילו בין היד לחזה, זה רחב מידיי... ואצל וולברין, הידיים טיפה קצרות מידיי, זאת בעיה שאתה צריך לעבוד עליה זה מופיע בהרבה ציורים שלך. כפות היידים קטנות מידיי (כן אני מודעת לכך שהן מקופלות). עצה: כף היד צריכה ךהיות באורך של הפרצוף. ומוזר...אולי זה גיסרא אחרת, אבל תמיד חשבתי שהשיער של וולברין מתחלק כזה לשני חלקים באמצע....לא זכור לי אותו עם קוצים כאלו.

yonabarak

New member
הערות לוולברין

התנוחה לא טובה כל כך, בעיקר כי הידיים מקבילות לחלוטין. בד"כ בידול בתנוחה הוא יותר הגיוני ומציאותי. הידיים קצרות מידי וכפות הידיים קטנות מידי. השרירים בידיים טובים מאוד, שרירי הירך קצת פחות (ראה התיקון שלי על הציור שלך) הפרצוף בסדר, חוץ מהפה שנראה בזווית הפוכה לראש. השיער קצת חסר צורה, בד"כ יש לוולברין עיצוב שיער מוקפד ביותר עם שפיצים בצדדים.

Humus_Chipsalat

New member
וואט האפנד טו הר ציצקעס?

על הפנים... כמו שני מלונים.. זה פשוט לא נראה ככה.... הטורסו שלה ארוך מידי, עבה מידי, מגושם ובאופן כללי הוא נראה כאילו מישהו פירק לה את עמוד השדרה... הידיים, קצרות ודקות מידי... החלק התחתון גבוה מידי... למרות שיש לה מותניים טובות לילודת ילדים ^_^ sorry bout that... הכתפיים שלה כל כך דקיקות, ביחס למבנה הגוף ה..."אני גבר שעשה שינוי מין" זה דווקא נשי, נשי - אנורקסי... אנ´לא יודע אם זה דבר טוב... קיצר, ביחס לדברים האחרונים שעשית.. נפילה. אה כן ! כף היד שמחזיקה את האקדח קטנה מידי, בהתחשב בעובדה שכף היד שפונה אחורה (לא תנוחה נוחה במיוחד) היא גדולה בהרבה, כאשר אמורה להתקיים פעולת הקצרה כלשהי... נו טוב... לא משנה... אניט´ינג אלס? המממ.. הציור של וולברין... אמממ... אני שונא Fan arts יש לו גם כמה בעיות אנטומיות שהפריעו לי.. כנראה מבנה העצמות שעשית לו... אה, וכפות ידיים באמת קטנות מידי... (תיזכר בכפות ידיים של אלון רצון, אבא´לההה). זהו לבינתיים, הייתי מגיב יותר.. אבל... אני חושב, שגם ככה אתה תשנא אותי אחרי שתקרא את זה.. אז... בוא נעשה את זה בשלבים ^_^

yonabarak

New member
הערות

הטורסו (חזה+בטן) ארוך מידי יחסית לגוף. בתנוחה יש פיתול מוצלח. הראש קצת קטן.

The Crusader

New member
מממ

אתם צודקים בקשר להכל חוץ מהשיער... ניסית לעשות תנועה ולכן כל השיער שלו אף לכיוון דיי אחיד אחורה וקצת לצד אם אני זוכר נכון בקשר לשאר אתם צודקים לחלוטין למרות שדווקא אני הייתי מרוצה מוולברין... אבל האישה חחחח בואו נגיד שאם הייתי רואה אותה ברחוב... לא הייתי מסובב את הראש... חחחחחחחח בכל אופן... ליאור... אני לא שונא אותך... אני פשוט לא מחבב אותך... חחחחחחח (בדיחה אישית ביננו אל תנסו להבין)

chatenoire

New member
תגובה

אני בטוחה שאני חוזרת על דברים שכבר אמרו, פשוט לא השוויתי תגובות אחרות עם הציור. הדבר הכי מפריע הוא אורך האגן שלה. מעל החגורה זה בסדר, מתחת לחגורה זה בסדר, אבל ביחד זה נראה כאילו הדבקת יחד שני חלקים, בהם החגורה ישבה בגבהים שונים. הפיתול הזה של עמוד השדרה נראה קצת מוזר, ובשילוב עם הצורה המוזרה של הפה, היא נראית כאילו היא שרה ורוקדת. השדיים, כמו שמישהו כבר הזכיר, מוזרים להחריד. נסה לצאת רגע מהרעיון המוזר שלנשים יש שני אבטיחים מודבקים על החזה שעומדים באופן תמידי. שדיים, ידידי, הם גושי שומן, וככאלה הם רכים, קופצים ונטויים לשינויים בהתאם לתנוחה, לבגד ולכוח המשיכה (הו, כמה הייתי רוצה לחיות על הירח). חשוב עליהם כעל שני בלוני מים, אם זה נוח יותר, ולא זוג שרירים חסונים. הידיים וכפות הידיים שוב קצת קטנות יחסית לכל הגוף. אני אחזור ואמליץ לקשקש סקיצה מהירה לפני שבונים עליה את הגוף ולשים לב לכל הפרופורציות: חזה, אגן, ידיים (המרפקים מגיעים בערך למתניים). ברגע שהשלד נראה לך טבעי (ואם תצייר אותו כמו שצריך הוא יראה טבעי, אפילו שהוא אוסף קווים), תתחיל עם ההנאה הצרופה שבבניית השרירים והלבשתם. אהבתי את הרגליים ואת איך שהן מוצבות (אם מסתכלים רק על החלק התחתון של הגוף). הברכיים עצמן מצוינות, אבל האזור סביבן כדאי שיהיה מעט רחב יותר, במיוחד אם הרגל שרירית. מסתיימים באזור הזה שרירים ועוברים בו גידים לרוב, לכן הוא לא צמוד לעצם כל כך.

The Crusader

New member
רק בשביל הקטע...

אני מקווה שאת מרוצה (lotus flower...) אני שם ציור נוסף במקום להתחיל שרשור חדש... וזה רק כי אני נחמד ^_^ בכל אופן הנה פנים... אני דיי בטוח (99 אחוז) שהאף קטן מידי ואם כן אז סבבה זה אומר שאני שם לב ואם זה היה ציור ממש חשוב הייתי אפילו מתקן... חחחח

*GormE*

New member
בטח יש לו קול ממש גבוה

כי כמעט ולא נכנס אויר דרך האף הזה, ובטח שלא יוצא וזה מצחיק כי יש לו לסת שאפשר לפצח איתה אגוזים (יענו להרביץ להם איתה)

chatenoire

New member
עוד תגובה

1) האף אכן קטן. 2) העיניים מאוד גדולות (במיוחד יחסית לאף) וקרובות אחת לשניה. ההצללה מתחתן קצת מוזרה ונראית כאילו נמרחה לו המסקרה. 3) מבנה העצמות של הפנים די צר. קצת חסרה לו גולגולת מאחור, וכל הצד השמאלי של הפנים היה יכול להתרחב קצת. הבעיה היא בעיקר בעצם הלחי: היא קצת שטוחה, במיוחד מול הלסת החזקה והסנטר הבולט. 4) יכול להיות שאני טועה, אבל התחושה שלי היא שהמצח עולה בקו ישר מדי (אולי אני מתבלבלת בגלל הקווקוו של השיער שכאילו ממשיך אותו). המצח בדרך כלל (להוציא ראשי דשא, לדוגמא) עולה בקו יחסית עגול וממשיך דרך קודקוד הראש אל אחורי הגולגולת. יש אנשים שהמצח שלהם ישר יותר או מעוגל יותר, אבל הוא לא עושה עליה חדה ואז מתעקל בפתאומיות. ... טוב, מאוחר וכל מה שערוץ שלוש מציע לי זה אי.אר (אני שיקגו הופ גירל), אז שרטטתי כמה תיקונים מעל הפנים שלך והזזתי אותם הצידה כדי שיהיה נוח יותר לראות את ההבדלים. אני מדגישה שכל מה שאני עושה הוא דרכי בלבד, והסגנון שלי בהחלט לא מחייב (אני פשוט לא יכולה לצייר בסגנון אחר). לדוגמא, אני מציירת גברים עם פנים רחבים למדי, והסגנון שלך צר יותר. בקיצור, תתעלם. סתם שעמם לי.

למעלה