עוד שעה ו-15 דקות...

• פותח הנושא rusty
  • פורסם בתאריך

rusty

New member
עוד שעה ו-15 דקות...

לסוף היום, מצד אחד ים-בדברים לעשות, מצד שני...למי יש כח? סוף שבוע מתקרב, צריך לחשוב על איזה מתכון טוב, לא? אז אני מחפשת אטרקציות של מתכונים בפורום, האמת - אין הרבה חידושים שם מהבוקר.... סתם בא לי לכתוב את זה.... אז ...למרות שכבר לא בוקר (תודה רבה), הכי מתאים: "כבר צריך להתעורר את האוטובוס לא לאחר ו...לעבודה אנשים עומדים בתחנה ואחת נדחפת ראשונה ו...לעבודה הכרטיסן, צועק קדימה מצטופפים כולם, יותר פנימה... ויום חדש מתחיל, מעונן חלקית עם גשם כרגיל. (כבר לא זוכרת את ההמשך אבל - אחלה שיר) ....

YulaShpil

New member
../images/Emo92.gifההמשך....

כבר צריך להתעורר את האוטובוס לא לאחר ו... לעבודה יוצא לרחוב. אנשים עומדים בתחנה ואחת נדחפת ראשונה ו... לעבודה אין לי זמן לחשוב. הכרטיסן, צועק קדימה מצטופפים כולם, יותר פנימה. ויום חדש מתחיל, מעונן חלקית עם גשם, כרגיל. מגיע באיחור והבוס עומד בפה פעור ו... "לעבודה!" הוא צועק עלי. נעלם בין כל הניירות מחפש עתיד במגרות ו... עבודה אין לי רגע פנאי. ולפעמים, כשאין לי חשק נופל חסר אונים, מחוץ לעסק ואז ציפור קטנה, מלחשת באוזני: "אל תיכנע". בחמש נועל את המשרד וחוזר הביתה מקומט מה... עבודה אל המקרר. למיטה נכנס אך לא ישן השכן שלי מנגן שופן זאת... עבודה הוא מלמד פסנתר. קשה לדעת מה יום ילד לו אבל אני בעד להתעורר בו ולא לומר נואש כי מחר תמיד מגיע יום חדש. כבר צריך להתעורר...

למעלה