עוד שעה יש לי פגישה עם המעצבת לשמלה

*שיר

New member
עוד שעה יש לי פגישה עם המעצבת לשמלה

יו, אני מתרגשת...

אתי@

New member
המון בהצלחה... ../images/Emo24.gif

והמלצה שלי - אל תהססי להעיז ולנסות דברים שנדמה לך שאת לא אוהבת - אני למדתי על עצמי דברים מדהימים שניסיתי והעזתי!!!

זו פגישה הראשונה בה את רואה כבר

את השמלה? כלומר, האם זו מדידה ראשונה? האם זן פגישה ראשונית בה את מחפשת מה את רוצה? בכל מיקרה בהצלחה רבה!!

*שיר

New member
זו פגישה ראשונה עם המעצבת הזו

כבר עשיתי סיבוב בדינגוף ופגשתי את שמלת חלומותי. עכשיו אני רוצה לראות אם היא יכולה לעשות לי כזאת, או משהו דומה (כמבון שאני פתוחה גם לרעיונות מקוריים שלה).

*שיר

New member
תודה ! אני מקווה שיילך טוב

בינתיים יש לי קצת פדיחות עם חברה שרוצה לבוא איתי ואני ממש לא בעניין (אחת כבר באה איתי)

תגידי לה שאת הולכת עם אמא שלך

או משהו כזה. או שתגידי לה שאת מעדיפה ללכת לבד בפעם הראשונה, כי זה יהיה קצר מאד, כי את חייבת לחזור לעבודה או משהו...

*שיר

New member
לצערי כל האופציות האלה לא עובדות

כי היא יודעת שאני הולכת עם החברה השנייה (הן גם חברות) והיא עובדת 3 בניינים ממני...אז זה רק מתאים לה שאני אגיד שאני מיד חוזרת לעבודה. אז אמרתי ההיפך, שאני רוצה לעשות מזה יום חופש... נראה לי שהיא הבינה, אבל היא בטח גם נעלבה כי לא ניסיתי לשכנע אותה יותר מדי שתבוא... אוף. אני שונאת את הקטעים האלה.
אבל ממש אין לי כוח להפוך את זה ל"הפקת החתונה" ולשתף את כולם בכל הפרטים הקטנים ...

*שיר

New member
לי זה נשמע מצוין! ../images/Emo13.gif

(אני מקווה שגם לה) העניין הוא שמדובר בבחורה עם נטיות פולניות אמיתיות שמרגישה תורך להיות בשליטה בעניין החתונה שלי...

את לא תפתרי את זה בשבילה,

הפולניות היא אופי, ואת לא פסיכולוגית שלה. תקחי אותה לארוחת צהריים בשביל שלא תרגיש מוזנחת, ןתמעיטי בערכה של הפגישה עם המעצבת היום. אם את רוצה תגידי לה שתקחי אותה בשלבים יותר מתקדמים של ההחלטה...

*שיר

New member
זה מה שעשיתי... ../images/Emo8.gif

אמרתי לה שיהיו עוד הרבה פגישות יותר חשובות... ואני בהחלט אשתמש בעניין הצהרים לטיפול בהרגשת המוזנחות... תודה!

שירי71

New member
גם אני בעד לא לתת לה להכנס יותר מיד

מידי למקומות שלא בא לך. חתונה שלך - תעשי מה בא לך. גם כשהיא תתחתן / התחתנה היא תעשה/עשתה מה בא לה - לא?! ותשתפי אותה במשהו אחר בתקווה שהיא לא נעלבת יותר מידי. ונו איך היה?

למעלה