עוד שעה...

HilOneT18

New member
עוד שעה...../images/Emo65.gif

אני אמורה לשמוח אני צריכה לחייך אני אמורה להיות הכי מאושרת ואני צריכה לשמור את הדמעות שלי בפנים כי עוד שעה אמור להתחיל היום שלי היום החשוב בשנה כי עוד שעה אני כבר לא אהיה קטינה אבל איך אפשר להיות שמחה עכשיו? איך אני יכולה לשבת עם חיוך? כשלושת הגברים החשובים בחיים שלי בכלל לא פה כדי לחבק אותי וכדי להראות לי כמה שהם אוהבים אם הם בכלל אוהבים...

ש ק ד ב ת

New member
שלא תחשבי לרגע ששכחתי

המון המון מזל טוב חומד... זה היום שלך בשבילי
ליום הולדתך זה שולחת לך אלה האיחולים היי כמו הטבע-רחב אופקים כמו העץ-הכי שורשים כמו ציפור-תמיד חופשייה כמו השיר-תמיד נצחית היי עמוק וצלול כמו המים שיהיו לך הצלחות רבות היסוסים מעטים וכשלונות אפסיים שתדעי להבחין בין רע לטוב בין חבר/ה קרובה לאח רחוק שתמיד תזכרי שהכי הרבה זה לאהוב שילוו אותך בחיים הרבה מזל ורק טוב
המון המון מזל טוב... יש כאלה שצריכים להקדיש בשבילם שעות כדי למצוא מילים טובות אבל אצלי זה פשוט מהלב נשפך כי את חלק ממנו שלעולם לעולם לא ינותק האמת שרגע לרגע שאיפותייך מתגשמות הודות לאופייך שאותנו מיום ליום מדהים טוב לב חוכמה ונכונות נשפכים כמאגרים מה אומר ומה אדבר קטונתי מלהתפאר!! הלוואי ולקרסולייך הייתי מגיעה לפחות וזכינו ובמחציתך אנו שוהים. כי אם כמוך קטנטנים היו ממלאים התככים והרוע היו נעלמים היינו מביטים לשמיים ולפתע מבחינים שהם כחולים.. השיר מדהים,בעצם השיר שהכי אהבתי כל כך יפה. אני בטוחה שכשערן יחזור תפצו ותשלימו על הכל.. בינתים מתוקה שלי יש משפחה וחברים. מי השלישי?! שולחת אין ספור ברכות ואיחולים ילדה מדהימה שלי,את כבר בת 18.. המילים לא יכולים לתאר כמה אושר,בריאות ואהבה אני מאחלת לך. שלך תמיד עד אין קץ, שקד סתם בשביל הפרוטוקול זאת פעם שנייה,שאני כותבת את ההודעה אחרי שהיא נמחקה לי אבל בשבילך,הכל

מאיה123

New member
הילונת חמודונת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הילה החמודה מזל טוב
ונעבור לברכה, שאני מודיעה מראש שלא אני כתבתי אותה תמיד נהיה איתך כאן, ואנחנו מאוד- מאוד מאוד מאוד אוהבים אותך, ו א ת פ ש ו ט מ ת ו ק ה אז מזל- טוב הכי שבעולם!!!!!!!!!!!
חיבוקים, ניוקים ושאר קישקושים, מאיה יש לך כרטיס חבר?

ממיתוש

New member
הילוש......

איי..מה יש לך יומהולדת ולא סיפרת לי..???
סתאאםם...מתוקה..מזל טוב..
יוו..איזה כייף לך..18..זה מן גיל מושלם כזה..שאת כבר לא קטינה (זה את אמרת..
)..את יכולה להתחיל בחיים חדשים חיים משל עצמך..ולא להיות חייבת להיות תלויה באחרים..
אז הילוש..קחי כמה-
המון-
ו-
.. גם קצת-
ו-
שתמיד תאיר לך ה-
בשמיים..ו.. זהו..מקווה שיהיה לך הכי כייף שבעולם..הילוש..זה היום שלך.. כן כן..את מאמינה..? שמונה עשרה שנה עברו את מאמינה..? את כבר קשישה הילוש..
.. סתאאם..מקווה שעכשיו תתחילי שלב חדש בחיים שלך..ושמעכשיו הכל רק ילך ויהיה טוב יותר..
מתה עלייך...מזל טוב..ואל תשכחי לספר לנו איך היה..שמעת..?? ליאור

מאיה123

New member
ו.. שכחתי לאחל לך...

שתמצאי את פיסת השמיים המושלמת שלך
אל תתייאשי אף- פעם, כי היא נמצאת מאיה

למעלה