עוד שעתיםם תגידו מישהו פה לא יודעת רוסית?
ש שוש הפשוש New member 7/3/07 #2 אני לא ממש...אבל קצת למשל בקטי אני לא יכולה בלי כתוביות זתומרת בקיצורר אני יודעת רק שפה יומיומים וגם זה לא משהו
אני לא ממש...אבל קצת למשל בקטי אני לא יכולה בלי כתוביות זתומרת בקיצורר אני יודעת רק שפה יומיומים וגם זה לא משהו
W white angels New member 8/3/07 #7 זהו זה הבעיה אצלי אם הייתי ממש יודעת טוב רוסית אז לא הייתי צריכה להסתכל בערוץ 9 עם כל הפרסומות המציקות הייתי מורידה את הפרקים.. ואני יודעת קצת לקרוא רוסית,אז אני קוראת את התקצירים של הפרקים ואני מבינה פה ושם
זהו זה הבעיה אצלי אם הייתי ממש יודעת טוב רוסית אז לא הייתי צריכה להסתכל בערוץ 9 עם כל הפרסומות המציקות הייתי מורידה את הפרקים.. ואני יודעת קצת לקרוא רוסית,אז אני קוראת את התקצירים של הפרקים ואני מבינה פה ושם
W white angels New member 8/3/07 #13 ממ אני יכולה לשלוח לך את האתר עם התקצירים http://www.amedia.ru/nrk/rubric/1.html/1.html תהני
W white angels New member 7/3/07 #3 אני יודעת בערך.. אני יודעת רוסית כמו שאני יודעת ספרדית,טוב אולי ספרדית קצת יותר
S solila1 New member 8/3/07 #4 אני בקושי יודעת רוסית... אבל שושי אמרת שאת קראת בעיתון הרוסי... אני מדברת רק עם אבא ואימא.
T the Girl of Love New member 8/3/07 #5 ../images/Emo214.gifאם כבר רוסית, יכול להיות שלמדתי היום שפאקה? [Paka] זה "ביי" ברוסית?
ש שוש הפשוש New member 8/3/07 #8 בערך ראיתי תמונה של אנדריי מרים את ויקה והייתי סקרנית אז שאלתי את סבתא שלי מה כתוב שם ..
ש שוש הפשוש New member 8/3/07 #10 לפי מה שאני זוכרת.. היו ציטוטים של גרגורי שהוא מספר על הנישואים שלהם ועל הההריון של ויקה התגובה של הפשפחה וכלל זה
לפי מה שאני זוכרת.. היו ציטוטים של גרגורי שהוא מספר על הנישואים שלהם ועל הההריון של ויקה התגובה של הפשפחה וכלל זה
M m2love New member 8/3/07 #14 מממ אני יודעת בערך רוסית, ההורים שלי יודעים אבל אני לא ממש ואיתם אני מדברת בעברית..
ש שוש הפשוש New member 11/3/07 #19 סורי אבל זה היה בעיתון ../images/Emo9.gif אבל אם אני אמצא את הכתבה באינטרנט אז אני אעלה את הכתבה