עוד שרשור למפגש... בעיקר כי הקודם כבר לא מוקפץ מי באה? מה גילאי הילדים? בן זוג? מה מביאים?
י יעל י New member 9/6/05 #1 עוד שרשור למפגש... בעיקר כי הקודם כבר לא מוקפץ מי באה? מה גילאי הילדים? בן זוג? מה מביאים?
ה הדר לצ New member 9/6/05 #2 בדיוק חשבתי גם לפתוח שרשור כזה ../images/Emo13.gif אנחנו באים. שלושתנו. דורון בן שנה וכמעט 3 חודשים. התנדבתי להביא כלים חד פעמיים.
בדיוק חשבתי גם לפתוח שרשור כזה ../images/Emo13.gif אנחנו באים. שלושתנו. דורון בן שנה וכמעט 3 חודשים. התנדבתי להביא כלים חד פעמיים.
ע עינבלית New member 9/6/05 #3 מדובר על מחר אצל טלי? אנחנו אולי נגיע, כתלות בכוחות שלנו בצהרי היום (שבוע 26 ואני בצהריים הופכת לפצצת עצבים מהלכת, לא עלינו)
מדובר על מחר אצל טלי? אנחנו אולי נגיע, כתלות בכוחות שלנו בצהרי היום (שבוע 26 ואני בצהריים הופכת לפצצת עצבים מהלכת, לא עלינו)
B boringvered New member 10/6/05 #5 אפשר לשלוח לי פרטים? לא היה לי ברור סופית לגבי זה, אבל אולי בכל זאת נבוא... ומה אפשר להביא? ורד
B boringvered New member 10/6/05 #11 מישהו?? איזה מסרון מיניאטורי עם טיפה'לה פרטים על המקום קצת יעזרו...
P POOH* New member 10/6/05 #6 אנחנו באות... גיא אני וגו'ניור. גיא בת שנה ו- 7. האיש לא בא. מביא אותנו ובורח ויבוא לקחת חזרה בסוף.. מביאות כלים חד"פ, שמיכה לשבת עליה - ואת עצמנו.. POOH
אנחנו באות... גיא אני וגו'ניור. גיא בת שנה ו- 7. האיש לא בא. מביא אותנו ובורח ויבוא לקחת חזרה בסוף.. מביאות כלים חד"פ, שמיכה לשבת עליה - ואת עצמנו.. POOH
D daldan New member 10/6/05 #7 אנחנו מגיעים יואב בן שנה ו9 ואני מביאים לחמים שונים מגוונים ומקווה שיהיו גם טעימים
א אפרת12 New member 10/6/05 #9 סיון ואני מגיעים כמעט בטוח סיון בן שנתיים ואני מניחה שנביא שתיה. יש מי שמביאה כוסות?
T T noki New member 10/6/05 #12 לצערי אני נאלצת לבטל מסיבות טכניות (עבודה, עבודה...) אוף. תבלו גם בשבילי.
ט טלי בארץ הלמה New member 10/6/05 #15 אני../images/Emo140.gif עם אדר בן שנה ושלושה חודשים (כמעט), עם האיש שעוזר לי לארגן ועם מתקנים לילדים.
אני../images/Emo140.gif עם אדר בן שנה ושלושה חודשים (כמעט), עם האיש שעוזר לי לארגן ועם מתקנים לילדים.
מ מעיןבר New member 10/6/05 #16 אנחנו בהרכב(כמעט) מלא ../images/Emo171.gif אמא, אבא, פיצקה ועוגיות. סושי, ליצ'י והאוגר יחכו לנו בבית...
אנחנו בהרכב(כמעט) מלא ../images/Emo171.gif אמא, אבא, פיצקה ועוגיות. סושי, ליצ'י והאוגר יחכו לנו בבית...
ב בלינקה New member 10/6/05 #17 אנחנו לא נגיע ../images/Emo10.gif המשפחה רוצה "לעשות לנו שמח", ומכיוון שגם הם לחוצים נורא, לא נעים לנו לקלקל להם. חוצמזה, שיש להניח שגם לנו יהיה כיף.
אנחנו לא נגיע ../images/Emo10.gif המשפחה רוצה "לעשות לנו שמח", ומכיוון שגם הם לחוצים נורא, לא נעים לנו לקלקל להם. חוצמזה, שיש להניח שגם לנו יהיה כיף.
א אמא של עופרי וטל New member 10/6/05 #18 ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif קראתי בפורום ה"שני" על האופטימיות שלך - זאת הדרך!!! מבטיחה לכתוב לך מסר יותר מאוחר. ובקשר למפגש - אני באה עם שני באנדיטים (גדולים) - זהירות!!! מביאה קפה, תה, סוכר וכ"ו.
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif קראתי בפורום ה"שני" על האופטימיות שלך - זאת הדרך!!! מבטיחה לכתוב לך מסר יותר מאוחר. ובקשר למפגש - אני באה עם שני באנדיטים (גדולים) - זהירות!!! מביאה קפה, תה, סוכר וכ"ו.
מ מאז New member 10/6/05 #19 אנחנו לא באים ימי שישי הם הימים המשפחתיים - ויש לנו גם אורחים לשבת - צריך לבשל (וזה בלי לדון בפחד שלי ממפגשי פורומים)
אנחנו לא באים ימי שישי הם הימים המשפחתיים - ויש לנו גם אורחים לשבת - צריך לבשל (וזה בלי לדון בפחד שלי ממפגשי פורומים)