עוד שרשור מכושף- המכשף 3 מגניב :)

עוד שרשור מכושף- המכשף 3 מגניב :)

עד עכשיו עשיתי סיד קווסטים נחמדים, כמו לשחרר באר מקללה בגלל איזו שדה שקשורה לבאר הזו רגשית, או לעזור לאיזה בחור למצוא את אח שלו .. וכו'
עכשיו אני נלחם באיזה גריפין (אריה עם כנפיים) וזה פשוט כייפי :) הקרב לא קשה ברמה שרציתי, כי יש צייקפוינטס באמצע הקרב, אבל זה עדיין אפי, אני חושב להעלות את רמת הקושי לרמת הקושי הכי גבוהה, כדי שהקרבות נגר היצורים האלה ימשכו כמה שיותר.

ספרו לאן הגעתם

Megalomaniac911

New member
סיימתי עכשיו את המשימה של Ladies Of The Woods

אחת המשימות הטובות עד כה במשחק.
מאוד אוהב את המשחק, אבל ה- Healing שם מעצבן קצת, הרבה פעמים הגעתי לקטעים נגד בוסים שלא היה לי כמעט HEALING ולא היה לי שום אוכל או מים בשביל להעלות את זה.. וגם שאני מת זה זה לא מתאפס, זה ממשיך מאותו מצב של החיים... כמעט ואין סיכוי לעבור את זה במצבים כאלה.. אז ב-2 מקרים רמיתי והשתמשתי בטריינר (משחק על ה- PC).
הקרבות עצמם כיפיים ולא יותר מדי קשים, ה- HEALING הופך את זה לקשה כי אתה נתקע בלי אופצייה להעלות את זה מול בוסים ענקיים.

דברים אלכוהולים אמורים לעזור לך בזה, וגם מדיטציה.

אני לא ממש זוכר איך זה בקודמים כי עברו שנים :)
לא הייתי צריך להשתמש במדיטציה כרגע או באלכוהול, הלחם הספיק לי להסתדר :) עוד לא הכנתי דברים אלכוהולים אבל זה מה שהבנתי מהטקסטים במשחק. על איזו רמה אתה משחק? אני ממש מת שהקרבות בוסים האלה יהיו נורא קשים :)

מה שהכי חשוב זה פשוט לבדוק מול מה האויב הספציפי שלך חלש באינציקלופדיה של המפלצות.., איזה קסמים או שיקוים עוזרים נגדו, ומה הרמה המומלצת להילחם נגדו. אני בכוונה
לא מעלה רמות כדי שזה לא יהיה קל ובנאלי.

evilplate

New member
עכשיו סיימתי את כל המשימות באיזור הראשון

שאתה גם נמצא בו, משחק על רמת הקושי השלישית מתוך 4, הקרב עם הגריפין היה לי מספיק מאתגר והוא גם כיפי נורא, נורא נורא נהנה עד עכשיו, גם חשבתי שבטח הסימני שאלה אלו דברים יחסית קטנים כמו loots או נקודות ניסיון ולרוב זה נכון, עד שאתה מגיע לסימן שאלה תמים ופתאום יוצא לך לחקור איזור חדש עם אויב חדש וסיפור שלם מאחורי מה שקרה שם שגורר אותך לקווסט המשך לסיפור שהתחלת מאותו סימן שאלה תמים.
&nbsp
יש בזה חיובי אבל גם קצת שלילי כי עכשיו אני מפחד לדלג על כל סימון קטן במפה כי לך תדע מה אני מפספס :)
הצלת אותי גם כרונו עם הסיכום של קוטאקו, סיכום פשוט מעולה יותר מכל דבר אחר שראיתי בנושא, מסביר מה שצריך לדעת בלי לחפור.
&nbsp
בקיצור עד עכשיו המשחק ענק, העולם שלו לטעמי הכי יפה ואווירתי ומרשים שראיתי במשחקי עולם פתוח, הקווסטים הראשיים והצדדיים כמעט תמיד מעניינים וכוללים סיפור ובחירות לעשות גם כשהם פשוטים מבחינת מכניקות, אני אוהב את כל ההכנות לקראת קרבות, שצריך למשוח את החרב בשמן שמתאים לאויב, לקחת שיקויים בזמן הקרב שמגדילים את הכח, הקסמים השונים... בקיצור רק שימשיך ככה, אני לא שולל דחייה של באטמן בשביל לסיים את המשחק כמו שצריך מרוב שאני נהנה :)
&nbsp

כן גם אני משחק על הרמת ה השלישית מתוך 4.:

כמו שכתבתי חשבתי להעלות לרמה הרביעית, אבל אני אחכה לראות איך הולכים לי הקרבות עם מפלצות ענקיות יותר חזקות מהגרייפין, יש מצב שמחכה לנו עליה חדה ברמת הקושי

כן זה משחק מעולה מבחינת הפתעות, בגלל זה אני תמיד אומר שהכוח של משחק תפקידים טוב הוא בסייד קווסטים, כשאתה מגלה תוכן צדדי כזה, שהיית מפספס אתה באמת מרגיש שהגעת להרפתקה לא צפויה :) בניגוד להיצמדות מוחלטת לתוכן הראשי בלבד.
אומרים גם שיש השלכות עצומות לדברים קטנים שקורים, היה לי מצב שמישהו ביער שמע כלבי צייד, וביקש ממני לעזור לו לפני שמישהו יפגע, לא היה לי כוח לעזור לו, אבל אחרי כמה זמן, נזכרתי ששמעתי באיזו ביקורת שלאירועים כאלה יכולות להיות השלכות מאוד גדולות עשרות שעות אחר כך... אז התחרטתי.

כן, המדריך של קוטאקו הציל גם אותי, גם שהחלטתי לקנות את המשחק סופית, עדיין נרתעתי,ודי נבהלתי שזה יהיה כמו לראות את החלק השלישי בטרילוגיה של שר הטבעות בלי הקודמים חחח (או במקרה שלי מעט מאוד ולפני הרבה שנים)

כל סרטוני הוידיאו שמצאתי, עיצבנו אותי, כי הפאנבויז שהכינו את הסרטונים תמיד דיברו וחפרו ולא הרגשתי שאני מצליח להבין מהם כלום.

כשאתה יודע שהמכשפים חיים תוחלת חיים ארוכה מאוד, ושהם כל כך עליונים פיזית על בני אנוש אחרים, אתה די מבין את מקור הגזענות כלפיהם והשנאה, ובכלל איך שהם הסבירו שם, שאם מכשף עוזר לך במשהו, הגורל יגרום לך לשלם לו במשהו כתמורה, וזה מסביר למה למכשף יש בת למרות שכל המכשפים עקרים... בקיצור... מדריך טוב, שמח שזה עזר גם לך :)

אם אתה נהנה מההכנות ובכלל מהבאפים שצריך לעשות למכשף/לציוד שלו כדי לחזק, אז אתה מן הסתם תשמח לדעת שזה אלמנטים שקיימים כמעט בכל
משחק תפקידים ואז אולי לך תדע, אולי הRPG של גרילה כן ידבר אליך אחרי הכול :)

אגב הRPG של גרילה, הבמאי אחר מהבמאי של קילזון, והם אפילו שכרו הרבה עובדים לשעבר מCD Projekt שעבדו על סדרת המכשף :)

זה בהחלט המשחק שהכי נהנהתי ממנו על הPS4 שלי עד היום, ולזכור שהמשחק הזה לא יכל לרוץ על הPS3 או המחשב שלי, (המשחק השני, היה צריך
לעבור שנמוך אדיר כדי לעבוד על הxbox360) סוף סוף אני מרגיש שהקנייה של הPS4 הצדיקה את עצמה :)

ואני מקווה שהרבה אנשים כאן עם PS4 יתנו למשחק צאנס, כי הרבה כאן יכולים להנות ממנו.

חייב להודות, אני עדיין בתקופה מאוד קשה, (החברה שלי כבר בשלבים להפוך לאקסית שלי וזה סופי) זה כמובן לא פעם ראשונה שזה קורה לי
אבל זו בהחלט הפעם שלקחתי את זה הכי קשה והכי כואב, אז עם כמה שאני נהנה מהמכשף, לפעמים אני פשוט מכבה את המשחק כי קשה לי להתרכז
ולהנות במצב הזה.

ועדיין עם כל זה אני עדיין נורא נהנה ממנו אז תחשוב כמה הייתי חורש עליו במצב אידיאלי :)))

evilplate

New member
מסכים איתך

סוף סוף אני מרגיש שאני משחק במשחק AAA ברמה גבוהה שמצדיק את הקנייה של הקונסולה, עד עכשיו במשחקי AAA (וגם ברוב האינדים) עם כל הווטצ' דוגים והאינפמסים למיניהם הכל היה מקסימום "נחמד" או סביר במקרה הטוב, המשחק שהכי אהבתי בכלל היה הרימייק מהגיימקיוב של RE, אבל סוף סוף אפשר לאמר על משחק שהוא באמת 9+ ושבנוסף לזה הוא גם בהפקה ברמה גבוהה שהפס3 אולי יכל להריץ רק את התפריט שלו, לקח יותר משנה וחצי למשחק כזה להגיע אבל לפחות זה הגיע בסוף, זה ללא ספק המשחק הכי טוב ששיחקתי על הפס4 שלי וזה לא רק בגלל התחרות החלשה, הוא באמת משחק ענק בפני עצמו.

בקשר לעזרת המכשפים, לרוב הם לוקחים תשלום (בגלל זה גם אנשים תופסים אותם באנשים קרים שאכפת להם יותר מהכסף מאשר באמת לעזור, בגלל זה האיש שאתה מציל מהגריפין בהתחלה במידה ואתה לא לוקח לו כסף די מופתע מכך שלא עזרת לו בתשלום ואומר "ועוד קוראים למכשפים חסרי לב"), אבל יש בעולם דבר כזה שנקרא "חוק ההפתעה", שהמכשף יכול לבקש משהו שקיים אצל האיש אבל הוא לא יודע על קיומו ומפה התחיל הסיפור של גראלט עם סירי, הוא הציל את אבא שלה מקללה ובתמורה החיל את חוק ההפתעה ומתברר שאשתו של מי שהציל היתה בהיריון (עם סירי) והוא לא ידע על זה, כשגראלט גילה שמדובר אבל בילדה הוא לא רצה אותה כי אי אפשר להפוך ילדה לwitcher ולא היה לו שימוש בה, בהמשך החיים שלו והמסעות שהוא עבר זה היה נראה ששוב ושוב הוא נתקל בילדה הזו "בטעות" כביכול (זו לא טעות אלא גורל) אז הוא מחליט לאמץ אותה, ומתברר שהיא סוג של כישרון על וגם שיש לה כישרון קוסמות נדיר והיא צאצאית לדם מלוכה ושהיא חלק מנבואה אפוקליפטית ושה WILD HUNT- הרוח הרעה שמבשרת מלחמות ושרדפה את גראלט בעבר, מעוניינת בה גם, בקיצור סירי היא כנראה האדם הכי חשוב ביקום של המשחק וכולם רוצים להניח עליה את היד חוץ מגראלט שמן הסתם דואג לה כאבא ורוצה לעזור לה :)

וכן אני נהנה מאוד מהאלמנטים של ה RPG, מצד שני אני יודע שמערכת הקרב משלבת בין RPG (שימוש בשיקויים וקסמים) ובין משחקי פעולה והיא נחשבת לזורמת יחסית בז'אנר, יכול להיות ש RPG כבד בתורות היה לי פחות מהנה.

בקשר לחברה, אני שמח לשמוע שלפחות זה לא דבר חמור יותר שעובר עליך (לא שאני מזלזל חלילה, אבל כמאמר הקלישאה יהיו עוד), העיקר שאתה סכ"ה בסדר חוץ מזה, תרגיש טוב והוויטצ'ר זה משחק טוב לשקוע בעולם שלו וקצת להתנתק :)

כן, אבל ממה שאני הבנתי גארלט לא בדיוק רצה ילד או ילדה...

אולי לא הבנתי נכון, אבל כשגרלט בחר לקחת לבן אדם את "הדבר שהוא עדיין לא יודע שיש לו" גם הוא לא ידע מה הוא יקבל, וזה עיקרון שגם המכשף עצמו לא תמיד יודע מה הוא יקבל.הבחור פשוט לא ידע שאשתו בהריון ולכן זה "הדבר שהוא לא יודע שיש לו" אבל אולי גארלט ידע על ההריון ולכן בחר את זה?
זה לא ברור לי מקוטאקו.

בכל מקרה, סירי היא באמת האדם הכי חשוב במשחק, נראה לי שהולכים להיות הרבה קטעים שאתה משחק גם את סירי וגם את גארלט, סוג של כמו שזה היה בthe last of us.

זה נכון, שמשחק RPG בתורות הוא יותר כבד, אבל היום רוב ז'אנר הRPG עובר פאזה, למערכות מהירות מאוד, שגם אם הם לא אקשן פעולה טהור,
הם גם לא, התעסקות בלתי נגמרת בתפריטים, והם יותר דומים למשחקי פעולה. פפ15 למשל, משחק מאוד קצבי ומהיר.
וזה היפנים, בכלל, הRPG המערביים כמו המכשף בכלל יצאו מהפאזה של התורות כבר לפני שנים, ורובם כמו להמשחק של גרילה, יהיו אקשן פעולה :)

בקשר לחברה, תודה רבה, זה אחד הדברים המבאסים, אולי כי אני יודע שאני דפקתי הכול וזה לא שפשוט זרקו אותי והעיפו אותי.
ובאמת רציתי להתחתן עם הבחורה הזו...

נו טוב,אתה כנראה צודק, שלפחות זו לא מחלה או סכנת חיים או משהו שלא קמים ממנו :)

evilplate

New member
היה רשום במדריך

שאחת הדרכים לגייס וויטצ'רים זה בעזרת חוק ההפתעה, אז יכול להיות שהם כן חשים בזה ומשתמשים בזה כדי לגייס.
&nbsp
והמשכתי קצת לשחק, האיזור החדש פשוט יפהיפה, לרכב בסופה זה המראה הכי יפה שראיתי במשחקים.
יש לי טענה אבל ל AI של האנשים, כשהם בחבורה אז עוד יש אתגר ועניין, אבל כשזה אחד על אחד אז הם ממש מטומטמים ומספיק שתלחץ בלי הפסקה על המשולש (ההתקפה החזקה*) והם לא מצליחים לזוז ולהגיב, אפשר גם להרוג בנאדם בדרגה 200 תיאורתית בצורה הזו, מבאס.
&nbsp
גם היה לי גליץ' מעצבן אתמול שהקווסט לא נטען בצורה הנכונה והייתי צריך לעלות 10 פעם את השמירה עד שזה הסתדר, אבל נו מה לעשות ברור שבמשחק של 100 שעות יהיו דברים כאלו, חוץ מזה הכל דבש :)

נשמע מבאס שהקרבות אחד על אחד כאלה מעפנים.

אבל באיזשהו מקום אתה אמור להיות כמכשף הרבה יותר עליון עליהם פיזית, אם הם היו אמורים להשתוות למכשף בכוח, אז למה צריך משף שיצוד מפלצות? :)

אתה יכול לעבור לרמה הרביעית אם אתה ממש חייב אתגר מולם, למרות שלא נראה לי שזה יעזור כי הם ישארו מפגרים, רק יקח יותר זמן להרוג אותם.
העיקר שהמפלצות ענק מאתגרות.

ממש בא לי כבר לראות את הסופה שדיברת עליה אני משחק על טלווזית LED 42 אינץ של LG קניתי אותה במיוחד לכבוד המכשף (והפס4 בכללי)
והסופה בטח תראה מדהים עליה.

evilplate

New member
בקטנה

כשהם בחבורה זה בסדר, רק כשנשאר אויב אחרון זה ככה.
המשחק מספיק מאתגר בשבילי, אני מחסל כמויות של אוכל שיכלו להספיק לפלוגה צבאית בחלק מהקווסטים :)
&nbsp
בקשר לסופה לא יודע אם זה ראנודמלי כי הייתי צריך כמה דקות אחרי נפח בדחיפות ולכן חזרתי לאיזור הראשון וכשחזרתי למקום של הסופה היא כבר לא היתה, מאז יש לפעמים גשם אבל לא חזרה הסופה :(
יכול להיות חוסר מזל.

Megalomaniac911

New member
משחק על הרמה השניה מתוך 4

אני כמעט ולא משחק במשחקי תפקידים אז לא רציתי לבחור רמה יותר מדי קשה.. ןלא בדקתי בכלל על האויבים באנציקלופדיה.. אני יבדוק את זה.

עשית לעצמך חיים קשים אלעד :)

באינציקלופדיה יש לך גם רשימה של הקסמים שאויב ספציפי חלש נגדם, וגם רשימת שיקוים שיתנו לך יתרון בקרב. עוד משהו כשאתה נכנס לquests
(באופציות) שים לב שכל קווסט שאתה בוחר אותו, כתוב לך גם מה הרמה המומלצת שתיגש לקווסט הזה, ואז אם קשה לך בקרב זה יכול להיות גם בגלל
שלקחת קווסט שבאותו רגע גדול עליך, אבל אני יכול להבטיח לך שגם אם ממליצים לך ללכת על קווסט מסוים ברמה 7 ואתה רמה 3, אתה עדיין יכול לנצח
את הקווסט :)

eran_le

New member
אגב התפריטים וכל גודל הטקסטים נראו כאילו נבנו ל PC ולא

טרחו להתאים אותם לקונוסולות, בהן משחקים בטלוויזיה ממרחק גדול יותר. הטקסטים מאוד מאוד קטנים, ממש קשה בשעות הלילה המאוחרות.. מרגיש שזה זלזול מצדם, לא אהבתי את הקטע הזה.

כן זה סיוט, הפאץ אמור לסדר את זה עוד לא בדקתי אותו...

בשבילי אפילו הכתוביות קטנות מדי.

למעלה