עוד שרשור מעורפל

ראיון חושפני עם אילן שיינפלד../images/Emo91.gif

הי, רציתי להזמינכן/ם לראיון עם המשורר אילן שיינפלד. בראיון מדבר שיינפלד, בפתיחות ראויה להערכה, ממעמקי נפשו - על ילדותו, על החרם שהוטל עליו בבית הספר, על כמיהתו להורות, על חוויות מיסטיות שחווה, זכרון של 5 דמויות מגלגולים קודמים שלו, על הצד הטראנס-ג´נדרי שלו, על ההפרדה שהוא עושה בין שירה הומוסקסואלית לשירה לסבית וכמובן... הרבה הרבה על יצירתו. שבוע נלפא, אמיר.

DarlingAdam

New member
שוב הפניה לפורום אחר:

(אני מצטער, טל, אבל פשוט אין לי כוח לענות, אז אני מפנה)

DarlingAdam

New member
אני יודע שזה לא המקום,

אבל אין פורום BDSM בתפוז (ולא שלא ביקשתי), וזה ממש עצבן אותי: סרט "תיעודי" בערוץ 8 שמתרגם את המילה kinky למילה "מיני" ואת fetish ל"מוזר" ולעתים "משונה". כולה תכנית על מגפיים, כן? בררר.

CeruleanCat

New member
עכשיו בערוץ שמונה

יש איזו תוכנית על FTM. עכשיו זה יום ב 01:51 בלילה. (כנראה כבר יום ג).

שתיים, שלוש, ארבע ../images/Emo45.gif../images/Emo43.gif

בלון| היום ב-19:00 נארח Live בפורום ריקודי עם את מלך ההרקדות הישראלי- ירון כרמל. אתם יכולים כבר עכשיו להכניס שאלות לפורום, ולתפוס מקומכם בדיון. את האירוח ינחו ערן פרבשטיין ורועי יחזקאל. כדאי להיות שם!
היום ב- 21:00 נארח בפורום להיות הורים את יועץ הנישואין והמטפל המשפחתי מוטי גלעם. לצערנו, בשל ריבוי הפניות, לא ניתן להשאיר שאלות מראש, אלא רק להצטרף לדיון בשעת האירוח...
היום השלישי של החידון המרכזי שלנו בפורום רובי וויליאמס בעיצומו... סקס שקרים ורובי וויליאמס . החל מהיום ועד יום חמישי ניתן לזכות בכל יום בסינגל החדש של רובי : something beautiful מתנת הליקון. כנסו כבר עכשיו לפורום רובי כדי לראות את מקבץ הרכילויות של היום... כל תשובה 50 נכונה זוכה.

שאלה..

האם מישהו יודע (אני בטוחה שמישהו יודע) את השם המקצועי של המושגים הבאים בעברית ? Gender Identity Disorder Transvestic Fetishism Gender Dysphoria אדם ?, נורה?.... מישהו ? תודה :)

יסמין 28

New member
ומכיוון שהיא בטח לא תגיד בעצמה

אז אני אספר: שבספר החדש של שיינפלד שעומד לצאת לאור, אנתולוגיה של שירים של כל מיני משוררים מהקהילה, יש גם כמה שירים של מאיות

אורי 0

New member
למה לא?

הפרעת זהות מגדרית, פטישיזם טרנסוסטיטי (כן לזה אין מונח ממש בעברית, מצד שני האנגלית כאן לא ממש אנגלית אלא לטינית), ואי-הלימה מגדרית (אפשר גם להשאיר דיספוריה). ושנורה תתקן אותי אם אני טועה.

תודה

לשניכם. גם אני חשבתי שהתרגום הוא די ישיר, ומצד שני חשבתי ששמעתי פעם מושג אחר בעברית שצלצל אחרת. אבל מכיוון שאני סנילי - כמובן שאני לא זוכר. מזל שעניתם, זו הפעם השניה שהצבתי את השאלה הזו, והתחלתי לפתח תאוריות קונספירציה מזעזעות. האופציה השניה היתה שיש לי איזה באג במחשב ואף אחד לא רואה שהצבתי הודעה. הא. אפשר להתחיל את היום עם אבן אחת קטנה שהוסרה. תודה

תודה על ההפנייה.

צפיתי והיה מעניין. הופיע שם גם ג'ון מאנינג שכתב את הספר על דיוויד ריימר (הבחור שהפין שלו נקטע במילה ואז גודל כבת לזמן מה). למי שלא ראה: התוכנית עקבה, בין השאר, אחרי מקס תות, אני חושב שהוא FTM, בששת החודשים הראשונים להזרקת טסטוסטרון, כולל סריקת מוח באמ.אר.איי ומבחנים אישיותיים שבחנו אם המוח ומערך התגובות\תכונות משתנה בעקבות הטסטוסטרון. התשובה היא כן. התגובות הרגשיות נעשות יותר קשות, המוח מתאמץ יותר, הזיכרון הויזואלי משתנה, בייסיקלי, הרושם שלי הוא שהוא נהיה יותר טיפש, ואז חשבתי לעצמי שלעזאזל, אני ממש לא רוצה להיות בחור טיפש, אבל לא משנה. בכל מקרה, אני השתעשעתי מהעובדה שהם התחמקו מהמושגים FTM, טרנסג'נדר או כל דבר שקשור לזהות מגדרית, בצורה מלאכותית משהו- "מקס תות, אישה שהחליטה לבדוק את השפעות הטסטוסטרון".. בלה בלה.. פנייה בלשון נקבה, וברגע שהוא מקבל את הזריקה הראשונה "עכשיו מקס רוצה שיפנו אליו כהוא", וכשהקריין עובר ללשון זכר שומעים את ההטעמה בקולו. ומקס חמוד.
הייתה שם גם אישה שיש לה Androgen Insensitivity Syndrome, שזה אומר שיש לה XY, כלומר מבחינה גנטית היא זכר אבל היא התפתחה חיצונית כאישה לכל דבר.

CeruleanCat

New member
ובאותו יום, כמה שעות אחר כך

באיזה סרט (אדם, אומר שקוראים לו "הלילה האחרון" בערוץ 4) תרגמו ביסטיאליטי לסקס פרוע!!!!! צריך להציף את פורום התרגום של נענע ואת הפורום של ארגון מתרגמי הסרטים בתלונות מהסוג הזה. אחרת הם פשוט לא מודעים לזה שהם מטומטמים כמו קיר (ואני מתנצלת בפני הקירות).

למעלה