עוד שרשור שטויות פייסבוק!
B BaksterPistol New member 6/8/14 #2 מירנדה לאמברט בעקרון רציתי לפתוח את זה כבר הרבה זמן אבל עכשיו הועלתה הכתבה הזאת ולמען האמת, כל מה שעבר לי בראש זה "נו באמת טקסס, זה כל הונדליזם שאתם יכולים?". ובעצם השיח הפייסבוקי סביבה דיי משעמם אבל יש את הפוסט הזה שפשוט שעשעה אותי המחשבה על איך בלייק אומר את זה
מירנדה לאמברט בעקרון רציתי לפתוח את זה כבר הרבה זמן אבל עכשיו הועלתה הכתבה הזאת ולמען האמת, כל מה שעבר לי בראש זה "נו באמת טקסס, זה כל הונדליזם שאתם יכולים?". ובעצם השיח הפייסבוקי סביבה דיי משעמם אבל יש את הפוסט הזה שפשוט שעשעה אותי המחשבה על איך בלייק אומר את זה
LeAnnDylan Well-known member 7/8/14 #3 חח זה לא סתם בטקסס, זה בלינדייל! ברור שהם יקחו את זה קשה, היא הפרצוף של העיר הזו ובלעדיה אף אחד חוץ מהתושבים שלה לא היה יודע שהיא קיימת וחוץ מזה, מה נראה לאנשים שהם מציירים על מירנדה שפם?! בטח מעריץ קרי אנדרווד מתוסכל   ובלייק
חח זה לא סתם בטקסס, זה בלינדייל! ברור שהם יקחו את זה קשה, היא הפרצוף של העיר הזו ובלעדיה אף אחד חוץ מהתושבים שלה לא היה יודע שהיא קיימת וחוץ מזה, מה נראה לאנשים שהם מציירים על מירנדה שפם?! בטח מעריץ קרי אנדרווד מתוסכל   ובלייק
A And It Feels Like New member 7/8/14 #4 בהתחלה לא ראיתי בכלל מה לא בסדר בתמונה רק בתמונה השניה שמגדלים ורואים את השפם קלטתי מה עשו. הצחיקו אותי ממש האנשים בתגובות שגוזרים על המשחית מאסר עולם #חייםבסרט
בהתחלה לא ראיתי בכלל מה לא בסדר בתמונה רק בתמונה השניה שמגדלים ורואים את השפם קלטתי מה עשו. הצחיקו אותי ממש האנשים בתגובות שגוזרים על המשחית מאסר עולם #חייםבסרט
G Guncrazy New member 21/8/14 #5 לא מעריצה גדולה שלה אבל היא בהחלט משעשעת. היא ובלייק יחד זה בהחלט משעשע