עוד שתי שאלות לחבי הפורום היקרים..

udiefrat

New member
עוד שתי שאלות לחבי הפורום היקרים..

1) מה אתם יודעים על המופע/אלבום אי שם בלב - שמתי נטל בו חלק (מתי,כמה טלמה..) 2) האם יש למתי כתובת מייל או מקום שאפשר לשלוח אליו פניות? שוב תודה.. בברכת איזה כיף בפורום.. איזה כיף אודי

נדמה לי שהוא אמר

שאפשר לנסות בתחנה המרכזית בלוד בשעה שתיים עשרה בלילה. אה לא. את זה הוא אמר על חווה אלברשטיין לגבי מישהו שרצה שהוא יארגן לו פגישה איתה...

אני אפילו

לא הכרתי כל כך לעומק את המוסיקה של מתי כשכל ה"ארועים" האלו קרו. פשוט קראתי בהיסטוריה של הפורום באתר של כספית וזכרתי את זה כי זה משעשע ביותר ומעט מעליב. וכן נדמה לי שזה באמת היה שמו... ולאודי- אתה בטח לא יודע על מה אנחנו בדיוק מדברים אז בנוגי לשאלתך השנייה, אין כתובת לשליחת מייל. הודעות או שאלות למתי, פרט לאתר הכחול (האתר הרשמי של מתי כספי בניהולה של כספית) שם אנשים מגיבים על האתר ולפעמים מבקשים בקשות ממתי אבל אני לא חושב שהוא מגיב, אני לא מכיר אותו אישית אז אני לא יכול להגיד לך בוודאות אבל באתר הוא לא מגיב.

caspit

New member
לגבי ה"מעליב"

מה שראית בפורום זה רק חלק קטן מההודעות שהשאיר באותו ערב אותו הורוביץ. מה שנאלצתי למחוק - *זה* מעליב. ואגב את אותו אירוח פורום אפשר למצוא כאן.

החלק המעליב

היה החוצפה של אותו הורביץ לבקש ממתי פגישה עם חווה אלברשטיין כי המוסיקה שלה יותר טובה. הקטע המשעשע היה התשובה של מתי לאותה בקשה.

caspit

New member
תשובות

1. אי שם בלב - מתי לא נטל חלק במופע בעל שם כזה. יצא אלבום אוסף כזה, של שירים שתרגם אהוד מנור (כותרת המשנה של האלבום: שירים שעלו לארץ) ובו מספר שירים של מתי עם הפרברים ועם חברי ארץ טרופית יפה. השירים עם הפרברים ("אדמה אם תהיה לי" ו"קוצ'יפה") לא הופיעו באלבומם המשותף של מתי כספי והפרברים אלא יצאו על גבי תקליט שדרים 4 שנים מאוחר יותר. 2. הכתובת היא אני - אימיילים שנשלחים דרך האתר של מתי ומיועדים למתי, אני מעבירה לו.

לכספית

כתבתי דרך האתר הודעה למתי אשמח מאוד אם תעבירי לא ואתרגש מאוד אם הוא יענה לי....

למעלה