עוד תאוריה אחת ודי

dansha

New member
עוד תאוריה אחת ודי

נשאר רק עוד פרק אחד לסיום הסדרה, מה שמשאיר הזדמנות אחת אחרונה לנחש מה עומד לקרות בפרק הבא (וכנראה לטעות כרגיל). התאוריה שלי: ג'ק עומד להיכשל בצורה נוראית בתפקיד השומר של האי. אני די בטוח שהוא ימות. בגלל זה יצטרכו להשתמש בfail safe, שהוא דזמונד. אני חושב שדזמונד יצטרך להיכנס לתוך המערה עם האור ולסחוב את סמוקי ביחד איתו, ובכך לכלוא את סמוקי בחזרה במערה. למה דזמונד? כי הוא האדם היחידי שיכול להיכנס פנימה בלי השפעה מהקרינה האלקטרומגנטית. אבל לפני שדזמונד יספיק להיכנס לוק יהרוג גם אותו וכל הצופים יביטו במסך ויגידו לעצמם "הולי שיט, סמוקי ניצח". ואז בן, התחמן האולטימטיבי, שהצליח לגרום ללוק לחשוב שהוא בצד שלו, יקריב את עצמו ויסחוב את סמוקי לתוך המערה בעצמו. אך בגלל שהוא לא חסין לקרינה, בן יהפוך לסמוקי חדש. מי יגן על האי אתם שואלים? קייט! היא הולכת להיות ה"אמא" החדשה של האי. ומי יהיו המועמדים החדשים? - אהרון, וולט, ג'י-יון וצ'רלי. שעומדים למצוא את עצמם ביחד על מטוס בעוד כמה שנים. וכמו שאומרים jay and jack: that is my theory and i'm stickin' to it

ליעדון

New member
../images/Emo45.gifמלך היית מלך תישאר

תמיד אהבתי את היצירתיות שבהודעותיך. ועכשיו שיש מחסור בחום - הפלא ופלא, אתה אפילו מתעלה

התאוריה היחידה שנשמעת טוב

תכלס התאוריה הראשונה הלא פלצנית/יומרנית ששמעתי שעדיין הגיונית איכשהו והאמת אם היית אחד התסריטאים והיית כותב דבר כזה הייתי מרוצה מהסוף.

austin1

New member
בתאכלס אהבתי אבל הייתי משנה כמה דברים

הייתי מחליף את בן בגיק זה יהיה הטוויסט האולטימטיבי שאחרי שגיק הופך לגיקוב הוא נהפך למפלצת במטרה להציל את האי אבל איפה מציאות ב בתיאוריה שלך ? אנחנו יכולים לשאר שבמציאות ב האי הושמד (מתחת למיים ) וכנראה סמוקי ניצח שם אני חושב שהכיוון שהם ילכו הוא מיזוג 2 המציאויות למציאות אחת במטרה לנצח את סמוקי אחת ולתמיד לא מאמין שאחרי הפרק האחרון יהיו מחליפים לא לגיק ולא לסמוקי אני מאמין שיהיה סוף סגור

Boran

New member
משהו שחשבתי עליו

שהוא מופרך לגמרי, אבל בכל זאת ג'ק וסוייר מזכירים חיצונית את ג'ייקוב והאיש בשחור. יכול להיות שהסיפור של שניהם זה כמו הסיפור של האחים, כשבסוף יהיה קרב מסויים ביניהם, ג'ק ישליך את סוייר בטעות לתוך האור (או הפוך), ונישאר שוב עם מישהו שהוא מגן האי, ועוד מישהו, שהם היו קרובים פעם, שהוא העשן השחור החדש.

למעלה