פחות מ 1.83 ? לך הביתה!
hrpbiiapnrpeltework Well-known member 2/2/25 #2 נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: עוד תופעה חדשה של נשים שמחפשות גבר יפה לחץ כדי להרחיב... אז מזל שאני יפה נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: פחות מ 1.83 ? לך הביתה! לחץ כדי להרחיב... אז מזל שאני 1.88 עוד דרישות? או שסיימנו פה?
נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: עוד תופעה חדשה של נשים שמחפשות גבר יפה לחץ כדי להרחיב... אז מזל שאני יפה נכתב ע"י מומחה לקנונית הסדר העולמי: פחות מ 1.83 ? לך הביתה! לחץ כדי להרחיב... אז מזל שאני 1.88 עוד דרישות? או שסיימנו פה?
SupermanZW Well-known member 2/2/25 #3 יו הפנר שכב עם הבחורות הכי יפות בעולם, גובהו 1.75 מ', הן כנראה לא שמעו על קריטריון ה1.83 מ' ומעלה.
hrpbiiapnrpeltework Well-known member 12/2/25 #4 נכתב ע"י SupermanZW: יו הפנר שכב עם הבחורות הכי יפות בעולם, גובהו 1.75 מ', הן כנראה לא שמעו על קריטריון ה1.83 מ' ומעלה. לחץ כדי להרחיב... הסטנדרטים אז היו אחרים. הוא גם היה מאוד עשיר ומפורסם.
נכתב ע"י SupermanZW: יו הפנר שכב עם הבחורות הכי יפות בעולם, גובהו 1.75 מ', הן כנראה לא שמעו על קריטריון ה1.83 מ' ומעלה. לחץ כדי להרחיב... הסטנדרטים אז היו אחרים. הוא גם היה מאוד עשיר ומפורסם.
SupermanZW Well-known member 12/2/25 #5 נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: הסטנדרטים אז היו אחרים. הוא גם היה מאוד עשיר ומפורסם. לחץ כדי להרחיב... אוקיי, אז איך תסביר את זה שדניאל רדקליף תמיד יצא עם בחורות גבוהות ממנו והוא ממשיך להיות מבוקש למרות שהוא בזוגיות? גובהו 1.64 מ'. זה לא מהעבר, זה עדכני לעכשיו.
נכתב ע"י hrpbiiapnrpeltework: הסטנדרטים אז היו אחרים. הוא גם היה מאוד עשיר ומפורסם. לחץ כדי להרחיב... אוקיי, אז איך תסביר את זה שדניאל רדקליף תמיד יצא עם בחורות גבוהות ממנו והוא ממשיך להיות מבוקש למרות שהוא בזוגיות? גובהו 1.64 מ'. זה לא מהעבר, זה עדכני לעכשיו.