עוד תמונה לסדרה מאתמול
D dili New member 20/8/02 #2 וציור "כאילו" כפרי משהו שעשיתי היום (זה לפני שלב הלכה) והצלחתי לדחוס לתוך הסורק
ל לילך1 New member 20/8/02 #3 ממש ממש יפה.... מה זאת אומרת כאילו כפרי איך ציירת????? עבודות ממש יפות !!!
D dili New member 20/8/02 #7 כן, יש טכניקה... משהו עם משיכות מכחול ודרך העמסת הצבע עליו, אבל לא למדתי את הטכניקה (בינתיים), ראיתי דברים בסגנון וציירתי כך שיראה דומה לתוצאה הסופית של ציור כפרי. ואם אני כבר פה, אז וואו!!! הציורים שלך מ-ד-ה-י-מ-י-ם!! פיקסו קטן לידך
כן, יש טכניקה... משהו עם משיכות מכחול ודרך העמסת הצבע עליו, אבל לא למדתי את הטכניקה (בינתיים), ראיתי דברים בסגנון וציירתי כך שיראה דומה לתוצאה הסופית של ציור כפרי. ואם אני כבר פה, אז וואו!!! הציורים שלך מ-ד-ה-י-מ-י-ם!! פיקסו קטן לידך
D dili New member 20/8/02 #6 ציירתי עם מכחול ../images/Emo8.gif את הרי יודעת שאני לא יודעת לצייר בטכניקה של ציור כפרי, אבל להעתיק אני יודעת ראיתי כמה עבודות של ציור כפרי ועשיתי ציור שיהיה באותו סגנון...אבל הטכניקה..ממני והלאה
ציירתי עם מכחול ../images/Emo8.gif את הרי יודעת שאני לא יודעת לצייר בטכניקה של ציור כפרי, אבל להעתיק אני יודעת ראיתי כמה עבודות של ציור כפרי ועשיתי ציור שיהיה באותו סגנון...אבל הטכניקה..ממני והלאה
A ayelet i New member 20/8/02 #5 עדי -פשוט יפה ! ../images/Emo39.gif הצבעים שאת בוחרת נ-ה-ד-ר-י-ם- התמונות מלאות חיים ופשוט יפות!