zman התכוון
שתשמש ב FG במקום AMBIENT OCC ולכן אין צורך בשיידר מיוחד. הרצפה באמת שרופה אבל הבעיה היא שאם אתה רוצה להשאיר את זה ככה (שזה בסדר) אתה חייב לשרוף גם את השמיים, מה שכרגע לא קורה והפוך את התמונה למוזרה מאד.. השמיים צריכים להיות יותר בהירים מהרצפה השרופה ואפשר לראות את זה ברפרנס שלך. הרנדור נחמד מאד, צבעי העץ המתקלף עושים המון. אני לא יודע באיזה טניקה אתה משתמש להאיר את הסצנה אבל אני מניח שאתה נותן לAMBIRNT OCC לעשות את רב העבודה. הבעיה עם זה שאין לך אור מוחזר על הקיר עם החלון והוא אמור להיות דווקא די מואר. זה בגלל ש-AO לא מאיר ולא מתייחס להחזרי אור אלא רק קרבה של האובייקט לאוביקטים שלידו. גם FINAL RENDER לא יקפיץ אור האור לקיר שם בגלל שכדי שאור יגיע לקיר הזה צריך לפחות שתי חזרות\הקפצות של אור וFG לא תומך..טוב לא תמך בעבר ביותר מקפיצה אחת, אני לא יודע אם מקס 7 מאפשר ותומך בגרסא החדשה של MR שמאשרת יותר מקפיצה אחת(רק אם אתה אומר לו) אז אתה תצתרך גם פוטונים..GI..שזה לפי דעתי משהו שאתה צריך להשתמש בכל פעם שיש יותר מקפיצה אחת של אור בסצנה, או במקומות סגורים ולא חשופים ישירות לאור. זה גם יתן COLOR BLEEDING נחמד.