עוד תמונה שלי - והפעם מטשקנט... שימו לב למדרגות בתמונה...
ב בני הספל New member 18/1/05 #2 תגיד, רונן..כשאני הייתי בטשקנט בשנת 1996, הובילו את הנוסעים מהמטוס לטרמינל באיזה משאית סמיטריילר עם קרון שמחובר אליה (זאת דרך הכי טובה שלי להגדיר את ה"ייצור" הזה) זה עדיין קיים?
תגיד, רונן..כשאני הייתי בטשקנט בשנת 1996, הובילו את הנוסעים מהמטוס לטרמינל באיזה משאית סמיטריילר עם קרון שמחובר אליה (זאת דרך הכי טובה שלי להגדיר את ה"ייצור" הזה) זה עדיין קיים?
ג גילה זלצר New member 18/1/05 #5 סליחה על ההתפרצות.... אבל בתמונה מ 94 עוד לא היו יש להניח שעד 96 לא הספיקו להכין ולבשל שרוולים....
ב בני הספל New member 19/1/05 #6 שרוולים? רק בחולצה.וה 767 של אל על היה המטוס היחיד מתוצרת מערבית שנראה בשדה..
A Aviation Addict New member 20/1/05 #8 פרט מעניין: חשבתי שרק ל777 יש שישה גלגלים מתחת לכל כנף, מסתבר שטעיתי.
A Aviation Addict New member 21/1/05 #10 אתה מתכוון לפנימיים יותר ../images/Emo3.gif החיצוניים הם רק 4.
M master drums New member 22/1/05 #13 לא הבנתי מה מיוחד במדרגות... גם בואטיל רשמת את זה,נראה לי-כתבת שהן מחוברות למטוס..והם לא מחוברות למטוס....יש מכונית שמסיע אותן..
לא הבנתי מה מיוחד במדרגות... גם בואטיל רשמת את זה,נראה לי-כתבת שהן מחוברות למטוס..והם לא מחוברות למטוס....יש מכונית שמסיע אותן..