עוד תמונות פאפ חדשות של ג'יליאן

Gilliana

New member
עוד תמונות פאפ חדשות של ג'יליאן

הפעם, מניו-יורק, והיא (כרגיל) דחתה את צביעת השיער יותר מדי ...

aerynsun

New member
מקסימול= להגיד מקסים בצורה חמודה יותר

השיער שלה בכלל לא מקסימול . נראה נורא. כאילו היא לא הסתרקה או משהו...

S m e l l y Cat

New member
אישית אני חושבת שהוא מקסימול שכזה

הייתי שמה אותו למשל לנוי בתוך מסגרת בסלון ומסתכלת עליו כל יום ומתפעלת לי מחדש. ואיזה הערות למשל??

Gilliana

New member
לא ידעתי שעכשיו באופנה...

... ללכת עם עשרה צבעים על הראש - אקח את זה בחשבון לפני הצביעה הבאה.

S m e l l y Cat

New member
כולה שניים .. .

ואוקיי אני שמחה שאני משפיעה על הרגלי צביעת השיער שלך או לפחות על השיקולים שלפני!

aerynsun

New member
את השיערות שלה סמה בסלון???

פריקי קצת! או שלא הבנתי אותך
מצחיק כמו. נגנית משולש, נשואה ומחפשת ואת השם ושם המשפחה שנתת לעצמך. אלא אם כל זה נכון...אז זה כבר לא כל כך מצחיק..חח

S m e l l y Cat

New member
אה חח..

באמת אם זה היה נכון זה לא היה מצחיק. אולי ממש קצת. מזל שזה לא נכון! ואת מה שלומך??

aerynsun

New member
אני בסדר גמור

בעיקר עובדת ועובדת ועובדת...עסוקה בזה כרגע לתקופה. ואני יודעת שכבר אמרתי לך , אבל אני אגיד שוב. אני ממש אוהבת את הכינוי שלך בגלל פיבי, דמות האהובה עלי בחברים. איזה שיר, תענוג
וגם ראיתי אותך פה ושם בפורום 'עמוק באדמה' . ראיתי שהוא נסגר. לא הייתי שם המון זמן. כמה חבל. סידרה מדהימה! חייבת רק לשתף אותך בזה. :) http://www.youtube.com/watch?v=GpcPgfNAsio

S m e l l y Cat

New member
חחח אני אוהבת את הקטע הזה! תודה לך

וגם בפרק הראשון אני חושבת היה לה קטע שהיא מדמיינת שהיא מתפרצת למטבח ושרה משהו עם שמלה כזאת כחולה אוף לא זוכרת אבל אני זוכרת שנקרעתי מצחוק. זאת היא באמת שרה! ידעת?? ממש כשרונית. וכן הייתי בפורום ובאמת הוא נסגר וזה עצוב נורא כי זאת סדרה כלכך כלכך טובה חבל שאין לה יותר קהל ישראלי. שיודע על קיומו של הפורום. ובמֶה את עובדת? כיף לך שם??

aerynsun

New member
לא זוכרת כל כך

אבל נדמה לי שהיא ודיויד התפרצו למטבח בשירה ובריקוד . משהו כזה :) המחשב שלי היה מקולקל איזה ארבעה ימים, בכל אופן אני עובדת בכל מיני עבודות קטנות וכן אני מאוד נהנית. עבודות שקצת יוצאות מהשגרה. לא יכולה לסבול עבודה במשרד או בחנות יותר. לפחות לתקופה הנוכחית. אז אני נהנית בעבודות הללו. ומה שלומך? מה את עושה?

S m e l l y Cat

New member
אני בחו"ל

סתם מבלה עם המשפחה וכאלה! מחר אני חוזרת לישראל ואז אני אעשה הרבה כלום עד שאתחיל לי את כיתה י"ב. ונחמד נחמד עבודות משרדיות באמת זה נשמע לי נוראי אני שמחה שאת מבלה לך!

Gilliana

New member
גם אני שונאת כשאומרים פפארצ'י

אני בכלל מאד סובלת מאי דיוקים במילים ומונחים - נורא צורם לי משום מה.

למעלה