עוד תמונות...

HELLAS

New member
עוד תמונות...

הנה עוד תמונות מברזיל בשנות התשעים... נסיים עם החברות הברזילאיות עם כמה תמונות של חברת TAM. בתקופה שאני גרתי בברזיל, היא הייתה חברה חדשה וקטנה שהפעילה צי מטוסים של F100 בלבד. החברה הייתה מטיסה את מטוסיה אך ורק בטיסות פנימיות. כיום החברה בעלת צי מטוסים הכולל גם את A320, A321, A330 וטסה ליעדים באמריקה הלטינית, ארה"ב ולפריז. זאת בנוסף לרשת קווים פנימיים ענפה. לפני כשנתיים החברה חתמה על הסכם קוד שרינג עם VARIG על הרבה טיסות. כך הפכו 2 היריבות לשותפות! התמונות הבאות צולמו בנמל התעופה הפנימי של סאו פאולו.

MrHankeY

New member
WOW!

את זאתי במיוחד אהבתי! תודה על התמונות חג שמייח

HELLAS

New member
ועוד מבקרים בברזיל

הנה חברה שמבקרת בברזיל מספר פעמים ביום. AEROLINEAS ARGENTINAS כאן, עם MD80 יוצאת לכיוון בואנוס איירס.

HELLAS

New member
PLUNA

החברה של אורוגואי, טסה כפעמיים ביום לסאו פאולו. מטוס ה737 שבתמונה עושה רושם שכבר עבר ימים טובים יותר... לא אתפלא אם עדיין בשירות החברה.....

עדין עדין...

צי המטוסים, של פלונה הוא ישן, יש רק מטוס חדש אחד שהם גאים בו שהוא 767-300 שעושה טיסות למדריד פעמיים בשבוע... צירפתי תמונה של אותה גברת בשינוי אדרת, גם בסאו פאבלו לא מזמן... ותודה על התמונות...

yuval yelin

New member
ראשי התיבות של PLUNA הם:

Poco Locos Usas Nuestra Avionas או בעברית: מעט משוגעים משתמשים במטוסים שלנו. מצטער על שגיאות הכתיב בספרדית. אני יודע להגיד את זה אני לא ממש יודע לכתוב את זה. יובל.

A r i e T

New member
והם טסו פעם לישראל...

במו עיני ראיתי DC10 של פלונה נוחת על 26, בערך בשנת 96'. למשך זמן קצר הם הפעילו טיסות ישירות לת"א.

יפה! אבל...

בדיוק טיסה אחת, ובטיסה הזאת באה גם בת דודה שלי, מסתבר שאחרי שעלו על המטוס ראו שחוץ מהכיתוב בחוץ שכתוב פלונה הכל בפנים היה ברזילאי והיה בלאגן עם זה, לכן זאת היתה טיסה אחת ויחידה...

HELLAS

New member
את זה הרבה לא מכירים...

זו חברה ברזילאית בשם AIR VIAS שלא קיימת יותר. היא התחילה מספר טיסות פנימיות בצי של 2 מטוסים. החברה לא החזיקה מעמד הרבה זמן ופשטה את הרגל לאחר מספר לא רב של חודשים. להלן 2 מטוסים החברה... אתם לא טועים, זהו אכן DC8 !!!!!

HELLAS

New member
והמטוס השני וה"מודרני" יותר

של החברה הזו... B727 !!!! חג שמח לכל חברי הפורום.

MrHankeY

New member
אה ועוד משהו

טוב שטאם החליפו את הלייברי שלהם החדש נראה הרבהההה יותר טוב

Aviation Addict

New member
../images/Emo51.gif

אהבתי את כולם ובמיוחד את ההמראה של ה-TAM. ומצחיק לראות כמה שכל המטוסים האלה נחשבים "ישנים"..

למעלה