עוד תסריט לפלישה...לינק מצורף

falson

New member
עוד תסריט לפלישה...לינק מצורף

http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/016/194.html

Gilliana

New member
לא ריאלי לחלוטין

הדבר האחרון שהיה מדאיג אותי בעולם הוא באמת "לחטוף" וירוסי מחשב חיזריים.

חפY

New member
דעתי בנושא

לדעתי, זה כבר טוב שמעניקים במה ראוייה לנושא חשוב כמו הימצאות אפשרית של טכנולוגיה חוצנית אקסטרא-טריסטריאלית.

Gilliana

New member
הממממ... לא בטוח

אחת הבעיות הקשות קשות של היופולוגיה היא חוסר היכולת לעשות את ההבדלה בין עניינים ברי הגיון לבין שטויות מוחלטות כגון מה שהופיע באותה כתבה. אני סבורה שכתבות מסוג אלו גורמות למחקר יותר נזק מאשר תועלת.

Majestic12

New member
בהשוואה לזה...

בהשוואה לעניין וירוס המחשב - אולי בדיוני ומצחיק, אבל יחסית לא דבר קיצוני. האמינו לי, שאני כבר שמעתי שטויות כאלו מפיהם של כאלו המתיימרים לחקור את תופעת העבמי"ם, שזה ממש מפחיד... כמו שאמרה ג'יליאן, היופולוגייה מושכת אליה אנשים רציונליים ביותר ובמקביל גם תמהוניים ביותר (ואפילו מטורפים לחלוטין). הבעייה היא, שכל אותם שוליים קיצוניים, הם אלו הגורמים לנזקים ולהפיכת תחום זה למה שהוא מוצג בפני הציבור (וכולנו זוכרים את "נענע"...). מסיבה זו, יש לבדוק היטב באילו אתרים מתפרסמים דברים הקשורים לעבמי"ם. בעולם יש אתרים חשובים ורציניים, וגם המון (אבל המון) אתרים הזויים לחלוטין ומנותקים מכל קשר למציאות (גם בישראל יש כמה ספיחים שלהם - לצערי).

falson

New member
לא ריאלי לחלוטין?כל נושא החייזרים,ה

החטיפות,פלישות וכו לך ניראים ריאלים. אנחנו חיים בעולם שכולו מנוהל עי מחשבים,וירוסים תוקפים פה את המחשבים שלנו בלי סוף[חברות במשק/תעשייה מרגלות/מחדירות וירוסים לחברות אחרות] ספר/סרט מלחמת העולמות הסתיים כשהפולשים מתו מהחיידקים/וירוסים שלנו (יש הרבה שיגידו שזה הזוי) מישהו אמר מילחמה ביולוגית? אפשר לקרו לזה מלחמה ביולוגית ואם הפולשים יחדירו לכאן וירוסים/חיידקים שאנחנו גוף האדם לא מכיר מה יהיה? אז מה רחוק כל כך המחשבה שיוחדר וירוס מחשבים לעולם הממוחשב שאנחנו חיים בו עי ישות שמתקדמת מאיתנו במאות אם לא אלפי שנים.

Gilliana

New member
כמה שטחי ../images/Emo10.gif

לעשות השוואות מהסוג שעשית על רגל אחת מבלי להכנס בעבי הקורה. אני מחווה את דעתי בתור מי שעוסקת בחקר רציני ומקיף של הנושא כמו גם מומחית בנושא המחשבים מזה למעלה מ-20 שנה ובתור שכזו אוכל רק לומר כי לקבוע מה ריאלי ומה לא, ניתן רק לאחר חקירה יסודית של הנושא וגם אז - הכל פתוח לאינטרפטציה. כפי שאני רואה זאת, שןפ יישות בדרגת קדמה מהסוג עליה אנו מדברים לא תטרח להחדיר למחשבינו וירוסים בהתחשב בכך שמערכות המיחשוב שלנו הן כאין וכאפס שלא לדבר על חסרות כל ערך טכנולוגי בעיני ישוות פוטנציאליות שכאלו. מה שנראה בעיניך כמתקדם אינו אלא פרימיטיבי בעליל כאשר אנו דנים ביצורים בעלי טכולוגיה לנוע במרחבי החלל והזמן. ושוב, זו כמובן דעתי האישית - אין שום חובה עליך או על אף אחד אחר להסכים עם כך.

למעלה