עוד תקיפה גזענית נגד אישה ערבייה היום בי-ם..

shamrockh

New member
עוד תקיפה גזענית נגד אישה ערבייה היום בי-ם..

מקרה נוסף של אלימות נגד ערבים בשכונת קריית משה בבירה, כשבוע לאחר תקיפת הנא אמטיר בתחנה הרכבת. בן 16 נעצר אחרי שזרק אבנים
תקיפות הערבים בבירה נמשכות: חרדים יידו היום (ד') אבנים לעבר רכב של אישה ערבייה שהגיעה לבקר את חברת היהודייה.
האישה הגיעה לניחום אבלים אצל חברתה בשכונת קריית משה, כשנתקלה בחבורה של חרדים שהחלו להשליך לכיוונה אבנים. עד כה, עצרה המשטרה חשוד אחד במעשה, נער בן 16.

האירוע מתרחש כעשרה ימים בלבד לאחר תקיפת ערבייה בתחנת הרכבת הקלה באותה השכונה על ידי שלוש נערות יהודיות. לפי החשד הנא אמטיר, תושבת שכונת ראס אל-עמוד במזרח ירושלים, המתינה בתחנה, אליה הגיעה לצורך בדיקות הריון בבית החולים שערי צדק. למקום הגיעו שלוש הנערות, ואחת מהן ירקה עליה כשהבינה שהיא ערבייה. לטענת אמטיר היא ניגבה את פניה,......... המשך

shamrockh

New member
איזה חמודים הם...

עשרות מקרים ביום אחד של יידו אבנים של ערבים נ

עשרות מקרים ביום אחד של יידו אבנים של ערבים נגד יהודים, ואף לא כתבה אחת ובטח לא בעמוד הראשי.
התישקורת היהודית השמאלנית

מקבץ ידיעות רק מהשעה האחרונה

אשר התישקורת היהודית השמאלנית מסתירה ולא מדווחת

סוכנות ידיעות לייב

מוקד הצלה יו"ש: מחבלים יידו לפני כשעה 2 רימונים מאולתרים לעבר מתחם קבר רחל. התפוצצו באוויר בשטח בשליטה ערבית זמנית

בהמשך ליידוי התבערה לעבר המפעלים באזור התעשייה בניצני שלום, מדובר על-4 בקבוקי תבערה, אחד המיידים נעצר לאחר מרדף.

מחבלים יידו בקבוק תבערה לעבר המפעלים באזור התעשייה בניצני שלום, אין נזק ואין נפגעים, זוהו שלושה בורחים לתוך הכפר.

בהמשך לאל ערוב: הושלכו 7-8 בקבוקי תבערה, במהלך פריקה של כוח צה''ל, חייל נפגע מרכב ישראלי במהלך מרדף אחרי מחבל. החייל פצוע ברגליים פונה על ידי תאגד, במקום עדיין עומס תנועה כבד.

אל ערוב:בקת"ב נזרק לעבר כוח 08,כתוצאה מכך אחד החיילים נפגע ברגליים,מקבל כרגע טיפול ולא נזקק לטיפול רפואי מצבו קל

בשאר אסד : מותו של צ'אבס הוא אבדה כבדה עבורי ועבור העם הסורי

Proud Muslim

New member
זה מה שכל אחד נורמלי היה טוען לשם הגנתו.

בן 16

זרקה - זרקתי בחזרה.

"המאזן לרעתכם"- אני לא מתחרה עם אף אחד. ולא נולדתי להגן על אף אחד. ולא נולדתי לסחוב את חטאי העולם על הכתפיים שלי . אני מניחה

ellale

New member
אז למה את מנסה בכוח להגן

על אנשים, גם כשמתברר שהם לא בדיוק הותקפו בלי סיבה?
אחרי רצח גדי ויכמן, אם את זוכרת, התקשורת תיארה אותו כאיש משפחה, אבא לילדים שיצא לבקש שקט מבני נוער שהרעישו בשעות מאוחרות ואחד מהם רצח אותו בגלל זה.
אחרי כמה ימים, כשפתאום התברר שהוא עבריין מורשע ואסיר לשעבר, ולא כזה איש נורמטיבי, היו הרבה קריאות נגד מה שהתקשורת ניסתה לעשות. אף אחד לא ניסה בכוח להמשיך לצייר אותו כקורבן, כמו שאת עושה עכשיו.
כשמנסים בכוח לגנות את העם שלי על לכאורה מעשים נוראיים שאנשים מתוכו עושים, כשהצד שמנסה להצטייר כקורבן עושה מעשים גרועים פי מאה ובכמויות ואחר כך מיתמם סטייל: אני לא בתחרות עם אף אחד, אותי זה מקומם ומקפיץ.

Proud Muslim

New member
אני לא מגנה על אף אחד

ואל תחשבי שיש אצלי הבדל בין ערבי ליהודי
תתפלאי לדעת שיש אצלנו לא מעט שאומרים :מי חסן אוסרוף (שמו של המותקף בטיילת)? ולאק זה זבל זה...(בזכות העבר שלו)...
כן כן ערבים אומרים את זה. וגם הגבתי אליהם. אחד המתבטאים כך היה בעל המכולת כששאל אותי "את באמת מאמינה לו?"

אבל מי הם שיקבעו מה הוא ומה הוא? אולי הבנאדם החליט להשתקם? אולי אמר די וזהו התחיל לעבוד בעירייה?

אצלי זה דווקא נשמע שבזכות העבר שלו מנסים למצוא איזה נקודות אור כדי להוציא אותו לא תמים "אז מה גם אם הוא באמת הותקף? אבל הוא בסך הכל נרקומן מעפן" זה מצדיק את מה שנעשה לו?
שיראו לי הוכחות שגם הוא התחיל להתגרות ואני אוציא לך את שניהם מעפנים. מילה שלי.

בסופו של דבר זה לא משנה את דברי כלפי כנופיית העלי באבא שמספרם עולה על 10 עושים לינץ בעובד עירייה אחד. זה לא גבורה זה לא הגנה עצמית - זוהי טיפשות ובורות.

ellale

New member
אני לא אמרתי לשפוט אותו לפי העבר שלו

אבל החבר'ה שלכאורה תקפו אותו, טענו בחקירה שלהם שהוא ניסה לשדוד אותם או את חלקם ורק א התפתחה התיגרה. לאור העבר שלו, אמרתי שזה נשמע הגיוני.
ועכשיו נשאר לחכות לראות לאיזה מסקנה המשטרה תגיע אחרי שהיא תעמת אותם כולם.
כשמשהו בא וטוען שהותקף "רק בגלל שהוא ערבי/חרדי/ביקש שקט מהשכנים/ריב על חניה" ואחרי זה מתברר שהוא איזה עבריין מורשע והצד השני טוען שהוא בכלל היה זה שהתחיל את התגרה.
כנ"ל הבחורה מהרכבת הקלה, שטענה "תקפו אותי, הרביצו לי, אני בהריון", ואחרי יומיים כבר מתברר שהיא נחקרה תחת אזהרה אחרי שהתברר שהיא זו שפתחה בתגרה.
ברור שהמשטרה צריכה לחקור את המקרים, ותקיפה כמו של חסן אוסרוף סביר להניח שגם אם התחילה מהגנה עצמית, נגמרה בסתם הוצאת עצבים סדיסטית, אבל אל תציירו את זה כגזענות. הוא לא היה ערבי תמים שטייל ברחוב וחטף מכות משונאי ערבים.

ELLALE אין לאומיות תמימה

לצערי הבנתי את זה בשלב מסויים בחיי.

מבחינתי הלאומיות היא תמיד תהייה אליל.

לאומיות פלסטינית , לאומיות יהודית היא אלילית באשר היא.

והאליל הזה הוא חלק מאיתנו, כי כל עם כן רוצה שתהיה לו מדינה.

ומה זה מדינה אם לא לאומיות? לכן האליל הזה הוא חי בקירבנו והא אוכל את מה שאנחנו אוכלים

ונושם את מה שאנחנו נושמים.

האליל הלאומי הזה יושב לנו בכל עורק ראשי בחיים. הוא יחדור לתוך חיי הדת.

ואם אדם הוא לא דתי הוא יחדור לתועה שלו באופן היסטורי.

אבל בסופו של דבר , הלאומיות היא אליל. היא קבוצה של בני אדם , היא קבוצה אתנית של בני אדם.

ואם אדם רוצה להגן על הלאומיות שלו, הוא צריך לקחת בחשבון שהוא מגן כאן על אליל שגובה חיי אדם.

אפילו שהוא מתפלל 3 פעמים ביום או חמש.

זו הלאומיות. אליל של המאה ה 21 .

למעלה