הכתבה ...
מאבטח שיכור רדף באקדח טעון אחרי ילד בן 10 תושב נתניה המועסק כמאבטח שתה לשוכרה. כשהוא אינו מבחין במעשיו, החל להתעמת עם ילד בן 10, ששיחק בחצר בית ספר, שלף לעומתו אקדח ואף דרך אותו. למרבה המזל הצליח הילד להימלט, והמאבטח נעצר רענן בן צור פורסם: 11.04.07, 11:02 פחד. מאבטח שיכור רדף אתמול (יום ג') באקדח טעון ושלוף אחרי נער בן 10, ששיחק בחצר בית ספר בן גוריון בנתניה. שוטרים שהגיעו למקום עצרו אותו, ובחקירתו בתחנת המשטרה טען: "אני לא זוכר מה קרה". תושב נתניה בן 47, המועסק כמאבטח בסופרמרקט בעיר מטעם חברה מכפר סבא, הבחין אתמול בשעות אחרי הצהריים בילד המשחק בחצר בית הספר. מסיבה שאינה ברורה, המאבטח - שהיה שיכור כלוט - החל להתעמת עם הילד. תוך כדי המאבק בין השניים, המאבטח - כנראה מתוך שיכרות וחסר מודעות למעשיו - שלף את האקדח שלו, דרך אותו והחל לרדוף אחרי הילד. המרדף אחרי הילד נמשך מספר דקות, ולמרבה המזל הילד הצליח לברוח מהמאבטח השיכור. אזרחים שהבחינו במאבטח המשתולל, המנופף באקדחו, מיהרו להזעיק את המשטרה. הצוות שהגיע למקום הצליח להשתלט על המאבטח ולמרות התנגדותו - הוציא מידיו את האקדח. כאשר בדקו את כלי הנשק, נדהמו השוטרים לגלות כי כדור הוטען לקנה והאקדח מוכן לירי. "במזל האירוע הזה לא הסתיים באסון. מספיקה הייתה לחיצה קטנה על ההדק, וקליעים היו עפים לכל עבר ופוגעים באזרחים או בשוטרים שהגיעו למקום", אמרו במשטרה. המאבטח נלקח לחקירה בתחנת המשטרה, אך החוקרים לא הצליחו לגבות ממנו עדות בגלל היותו שיכור כלוט. מנהלי החברה בה הוא מועסק הוזעקו על מנת לקח את האקדח שהוחרם. רק לאחר שעות רבות במעצר התפכח המאבטח ונלקח שוב לחקירה, בה טען: "אני לא זוכר כלום ממה שקרה. הייתי שיכור". במשטרה בודקים כעת מה גרם למאבטח השיכור לאבד את עשתונותיו, והאם הייתה התגרות מצד הילד. למרות חומרת העבירות, הוחלט במשטרה שלא לעצור את המאבטח להמשך חקירה או לצורך העמדתו לדין בהליך מזורז, והסתפקו בשחרורו בתנאים מגבילים.
לינק לכתבה מתוך ynet