Jerald_Admonds
New member
עוד תרגילים,סיפור והצעה.. ../images/Emo78.gif
בדרך כלל לוקח זמן מה לאנשים פה להגיב להודעות שלי.. איכשהו אני מרגיש קצת בחוץ כי כולם נשמעים ככה כאילו הם מכירים את כולם. ואז אני מרגיש משהו בסגנון של =
+
...... אבל עדיין אני אוהב את כולכם! ואתם האחים והאחיות שלי! אז הנה כמה תרגילים שאולי יועילו לכם, סיפור, הצעה ופיצה!! (רק בלי הפיצה...) פיתוח יכולת הקרנת תודעה- דרך אחת להקרנה טבעית של התודעה היא הקרנה אסטרלית, אני בטוח שרובכם מכירים אותה ולפחות חלק מכם התקשה בתחילת הניסיון להשתמש ביכולת טבעית זאת.. דרך יותר קלה לסיור בגוף תמיר כלשהו במרחבי המישור הפיזי ניתנת להשגה על ידי מספר תרגילים פשוטים שהתרגול שלהם לא ייקח יותר משבועיים.. התרגיל בנוי משלושה חלקים. חלק ראשון- קודם כל עליכם ליצור את הגוף שיהווה הכלי אשר יישא את המודעות שלכם. אתם יכולים לעשות את זה על ידי דימיון הגוף והזרמת הרבה אנרגיה אליו. בצורה קצת יותר ממושכת עליכם לשבת פעם ביום בנקודה קבועה ולדמיין את הגוף מולכם לפרטי פרטים, הקדישו לחלק זה כעשר דקות ביום מקסימום. ברגע שתוכלו לראות בדמות שיצרתם את כל הפרטים הקטנים שמכילים אותה בבת אחת עברו לחלק השני. חלק שני- החלק השני מהווה גיחות קצרות של המודעות שלכם אל מחוץ לגוף שלכם על מנת לאמנו לפני שאתם מעבירים אותו לגוף שיצרתם. עשו זאת על ידי שפעם ביום שבו באחד מחדרי הבית שלכם, הסתכלו על חדריכם מנקודת המבט שלכם. לאחר מכן עצמו עיניים ונסו לדמיין את החדר לכל פרטיו מנקודת המבט שלכם. חזרו על התהליך עד אשר תראו את החדר בצורה מלאה וכמעט מושלמת, כאשר בכל ניסיון אתם מוסיפים פרטים חסרים בכל ניסיון. אחר כך הסתובבו בחדר וראו איך הפרטים נראים בהליכתכם מקודת המבט שלכם. ואז חזרו לשבת ודמיינו את אותה ההליכה שלכם בחדר כולל הקימה והישיבה. כאשר תגיעו לכמעט שלמות בתהליך, חיזרו עליו בחדרים אחרים עד אשר כיסיתם את כל הבית. את החלק הזה בדרך כלל מבצעים במשך עשרים דקות ביום, אך מניסיון אישי הוא מתיש יותר ממה שהוא נשמע לכן כדאי לקצר את אורכו לעשר דקות. תלוי בכם. חלק שלוש- בחלק זה אתם משלבים בין החלקים הראשונים, שבו באותה נקודה שישבתם בה בחלק הראשון, ראו את הגוף שיצרתם מולכם. עכשיו נסו לראות מנקודת המבט של הגוף. לאחר שתצליחו עם זה החלו להסתובב בחדר ואז בבית. כעבור זמן מה (זה יבוא או בפתאומיות או בשלבים) תראו בצורה חלקה. ובזאת השלמתם את התהליך... כאשר תהיו יותר מנוסים בשיטה זאת תוכלו לשלוט ברמות האנרגיה של הגוף האנרגטי שיצרתם, ואז תוכלו לגרום לאותו גוף להראות או לא להראות בפני אנשים אחרים. כמו כן אפשר לנצל את הניסיון שהצטבר בהקרנת תודעה על מנת לשלוח את עצמכם אל עיניה של חיה ולראות מנקודת המבט שלה. ואם היא מסכימה אפילו לשלוט בתנועות שלה לזמן מה. תרגיל לעשות מה שאתם רוצים המצאו בתנוחה נוחה ונישמו עמוק. עכשיו תיצרו תמונה בראשכם של מה שאתם מעוניינים שיקרה(אתם יכולים לעשות את זה בעיניים פתוחות או סגורות). התמקדו בתמונה בראשכם תוך כדי שאתם מתחילים לאגור את כוח רצונכם,כאשר אגרתם מספיק ממנו שחרורו את כוח רצונכם אל עבר התמונה שבראשכם בעזרת מילה או מחווה כלשהי שדרכה ייתועל כוח הרצון אל היקום. כמו כן ציינו בתחילת התרגיל שהתוצאות שלו לא יפגעו באף אחד או בשום דבר. התבנית: הדמיה+כוח רצון+שיחרור\תיעול כוח רצון=התממשות המטרה דגמא לשימוש בתבנית- אתם רוצים למשל לקבל ציון מאה במבחן כלשהו, תצרו תמונה בראשכם שלכם מקבלים בחזרה את המבחן וציונו מאה, עכשיו זמנו את כוח הרצון שלכם ואגרו אותו, לאחר שאספתם מספיק כוח רצון אימרו "מבחן" או בצעו תנועה כלשהי וראו כיצד כוח רצונכם משתחרר במילה הזאת ופורץ הלאה אל עבר היקום. הסבר תבנית- הדמיה= מטרה שאפשר להתמקד בה\המחשת הכוונה שלכם כוח רצון= איסוף של כוח הרצון שלכם יגרום לתת מודע שלכם באופן אוטמטי לזמן אנרגיה שתתאים למימוש הכוונה שהמחשתם מקודם.. תיעול כוח הרצון=יוצק את הכוח שזומן על ידי הרצון אל ההדמיה = התממשות שלה אפשר להשתמש בזה על מנת להגשים מטרות לטווח ארוך או אפילו אם מבצעים הכל כמו שצריך התממשות מיידית של מאווי לבכם. פעם יצרתי להבה קטנה באויר בעזרת אותו תרגיל.. מזכיר לי איזה ספר חמוד. סיפור עוצמה- יום אחד כשחזרתי מהב"ס הלכתי לאסוף את אחותי הקטנה מב"ס, אך מכיוון שהקדמתי מאוד החלטתי לשבת על ספסל במרחק מה מבית ספרה. סתם לנוח קצת. כעבור חמש דקות ניגש אליי כלב והתיישב לידי משום מה(בהתחלה חשבתי שזה היה בגלל האוכל שבתיק שלי אבל כאשר הצעתי לו קצת הוא לא אכל). פניתי אל התת מודע שלו ובירכתי אותו לשלום, והוא החזיר לי שלום. ובמשך רבע שעה לאחר מכן ניהלנו סתם שיחת חולין כזאת. ואז הוא שאל אותי אם אני רוצה לדבר איתו, ועניתי לו שאני כבר מדבר איתו.. הוא אמר שאני מדבר רק עם הרוח שלו ולא איתו. אז הסכמתי. הוא אמר לי להשתמש בדרך שלי על מנת לשנות מצב תודעה, ואז להתרכז באמצע של הכיפה העליונה של האונה הימנית שלי, אז ליצור לינק קטן בין הראש שלי לשלו ופשוט לדבר. מילאתי את דבריו וכדרך אגב בלי לזוז להחוות או לדבר בקול, ציינתי שיש חתול במרחק מאה מטר מאיתנו בכיוון כנגד נשיבת הרוח, והוא בצורה תמוהה הסתכל לשם. כעבור מספר שניות שמעתי קול בראשי שמא מצחיק מאוד. חזרתי על הניסוי עצמו מספר פעמים כאשר אני מבקש ממנו מספר בקשות מאוד מדויקות לא בקול רם, והוא מגיב ופועל על פיהם בדיוק מפליא למדי. לאחר מכן הודיתי לו ועזבתי את הספסל. הוא מצידו עקב אחרי עד שהגעתי לב"ס של אחותי וכאשר היא יצאה הוא נטש אותי בשביל איזו כלבה חמודה שראה בפארק. השתמשתי בשיטה שלמדתי מספר פעמים לאחר מכן. בינהם על מנת לדבר עם הכלב לדוד שלי (שעד אז החשבתי אותו לשק פרעושים מסריח). והרגשתי דיי מוזר כשהוא התחיל לנהל איתי מרוצים ולדבר איתי על מזג האויר ומיני שיחות רציניות להפליא. בהזדמנות אחרת חבר שלי קרא לי לבוא אליו, כשאף פעם לא ביקרתי בבית שלו. הזמנתי מונית ונתתי לו את הכתובת שהוא נתן לי. כשהגעתי למקום התברר שהוא ייצא לשניה וכבר יחזור. אז חיכיתי לו בחוץ. הייתה לו כלבה קטנה וחסרת שיער שבאה להתחכך לי על הרגל. החלטתי לצאת לחפש אותו ועוד מישהו שהיה איתו ושאלתי את הכלבה לאן הם הלכו, היו שם מעברים רבים ללכת דרכם והיא הצביעה לעבר הכביש שפנה ימינה בצומת הקרובה. הסתכלתי על שאר האפשרויות ולבסוף החלטתי לחכות עוד קצת. כעבור זמן מה ראיתי את שני החברים שלי מגיעים מהכיוון ההפוך לגמרי. כאשר הם הגיעו פניתי אליהם ואמרתי שהכלבה הזאת חסרת תועלת. הם שאלו למה, ואני עניתי ששאלתי אותה לאיזה כיוון הלכתם והיא אמרה לי את הכיוון ההוא(הצבעתי לאן שהיא אמרה לי). ואז הם אמרו לי בתימהון, "אבל כשעזבנו הלכנו דרך הכיוון ההוא, עשינו סיבוב וחזרנו מכאן". הודיתי לכלבה הקטנה ואז הלכנו משם. ) האא עכשיו ההצעה! למה שלא נארגן קבוצות קטנות של אנשים רוחניים וטובים שהולכים בדרך הלוחמים, באזורי המגורים שלנו. במטרה לפגוש אחרים כמוהם, לשלב עד דרכם עם אלו של עוד אנשים, ואפילו על מנת לעזור לאחרים ולהגביר את המודעות של אחרים לנושא השליטה בגורל שלהם. והעברת שאר הרעיונות של הדרך הזאת לאחרים... אני מוכן לארגן משהו כזה אצלי.. ואם כל אחד מאיתנו יעשה משהו כזה אצלו אפילו נוכל לעשות איזה מפגש אחד גדול פעם בשנה! מה דעתכם? באהבה שי.
בדרך כלל לוקח זמן מה לאנשים פה להגיב להודעות שלי.. איכשהו אני מרגיש קצת בחוץ כי כולם נשמעים ככה כאילו הם מכירים את כולם. ואז אני מרגיש משהו בסגנון של =