עוד תרגיל ועוד כוח... (3)

עוד תרגיל ועוד כוח... (3) ../images/Emo37.gif ../images/Emo13.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo8.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo6.gif

צריך לשיר את הכותרת לפי המנגינה של השיר: "עוד נגיעה" (של ארקדי דוכין). אני אנסה לכתוב את המלים מהראש, תוך החלפת המלה "נגיעה" ב"תרגיל": עוד תרגיל ועוד כוח ועוד נטיה לשכוח אנחנו ביחד כדי לחיות לנצח... הא, כן, למי שלא יודע על מה מדובר: זהו "פורום תרגילי לוחמים" (מספר 3) הנמצא בתוך "פורום דרך הלוחמים"... לכאן אנחנו משרשרים תרגילים ואת הדיון עליהם...

קישור לפורום הקודם + לתרגילים שונים ../images/Emo81.gif

ואגב, מלבד הקישור שמצורף למטה, האם מישהו כבר ניסה לחוש את המציאות לפי הנחיותיו של הלוחם Jerald Admonds? אני שואל את השאלה מפני שאף אחד לא הגיב להודעה שלו ואני סקרן לדעת אם מישהו ניסה ואם כן - מה בדיוק קרה לכם בעקבות התרגיל?... באהבה, בן

eliii

New member
כן ניסיתי את התרגיל של ג´רלד,אם כי

עשיתי אותו מאוד חפיף ומהר,עדיין הרגשתי את השפעתו....אני חושב שהוא תרגיל מצויין למי שיש את הרצון להשתמש בו.

מה שאולי מוכיח את הטענה שלי:

עדיף לעשות משהו חפיף, מאשר לא לעשות אותו בכלל. מה שמפריע לנו לנהוג כך זה בדרך כלל האגו שלנו והסטנדרטים ה"מתים" שלנו.

תרגיל שאתם חייבים לנסות!!!

מה יקרה אם תתקשרו עכשיו ל-X (חשבו על מישהו ספציפי) ותגידו לו: "הי, X, מה נשמע?!" מה הוא יענה לכם, בדיוק, מלה במלה?! יפה. עכשיו תתקשרו לבדוק אם זה אכן מה שקרה!!! אתם חייבים לנסות את התרגיל הזה - ויש לו המשך מד-הים!! אני מחכה לשמוע תגובות!!! כמובן, אפשר לעשות את זה בצורות שונות, לאו דווקא עם X (אפשר גם עם Y) ולאו דווקא לשאול "הי, Y, מה נשמע?!" (אפשר גם להגיד, למשל: "הלו, Y, תגיד לי, אתה השתגעת?!" ולראות איך הוא יגיב... האם ניחשתם נכון?!). נו, אני מחכה, קדימה לוחמי אור!!!

חוכמית

New member
תראה.......

אני פשוט הייתי באמצע פתיחת העין השלישית ואז ראיתי כמה יצורים אורגניים והתחלתי לדבר איתם, ואז החלטתי לנוח לעשות מדיציה וגם יוגה ביחד כדי להרגע מהלחץ של ניהול הזמן ופתאום... היגיע אלי טלפון מX ששאל אותי אם השתגעתי ועניתילו: כן!!!!!!!!! מרוב תרגילים הסתבחה לי רגל ימין באוזן השלישית ואני בעצם חלמתי שאני חולמת...... מה תגיד???????

חה חה, זה אומר שמי שהתקשר אלייך

קרא את ההודעה שלי והחליט לנסות עלייך את התרגיל... אבל... עכשיו אמורה להופיע כאן ההודעה שלו ולא שלך, לא?!??!?!

חוכמית

New member
כן?!?!?!

אף אחד לא התקשר אלי ולא ניסה. זה אומר ...שכל פעם שיש תרגיל חדש ואני רוצה להתחיל לנסות אותו, אז, עד שאני מנסה להבין מה קורה ואיך ולמה , כבר יש תרגיל אחר שאני בכלל לא מבינה כמו עם היצורים הלא אורגניים שאני בכלל לא מבינה מה זה
ואז פתאום יש לי בלאגן ואני התחלתי לצחוק מרוב תרגילים וזה מה שיצא.
אז בכל מקרה אני ממש מתמוגת עכשיו והפרצוף שלי ככה
ואני ככה

כן?!?!?! מצויאאאאאאן!!!!!! אז עכשיו

תעבירי את הרגל מעל הראש
תספרי עד שלוש
תעשי קולות של ברוש
ותתקשרי לבנק לברר את מצב העו"ש!!!
וכשהפקיד יענה, תגידי לו: "X !!! מה נשמע?!?!" ואז הוא יגיד לך: "למי את קוראת איקס?!?!" אז תעני לו: "זה חלום, יא דפקט!!!" ואז אני אגיע ואתן לך:
י (= חיבוקי) ע-נ-ק! וגם אגיד לך שאני מתגעגע אלייך נורא!!! אז הנה, שימי לב, זה בא:
!!!!!!!! חוכמית, אני מתגעגע אלייך נורא!!!!
(= תרגילים, תרגילים)

חוכמית

New member
אתה מקסים ונפלאאאאאאאאא!!!!!

ברוש ברוש ברוש ברוש הנה אני שמה רגל על הראש התקשרתי כבר היום לעו"ש ועכשיו אני שמה עוד רגל על הראש.....
בלי שום קשר, זה תרגיל שאני עושה אותו חופשי בגלל גמישות טיבעית ושנים רבות של יוגה, ואני יודעת כמה זה קשה במיוחד למתאמנים למיניהם. אז גם לך חיייייייבוק ענק כי אתה כל כך משמח אותי

וואי, איזה כיף לי, איזה כיף לי, אני

גם מרגיש שאת מקסימה, חוכמית!!!
קבלי
ו-
ועוד
ועוד
!!!

למעלה