עוד 10ימים לחזרת על טבעי בארה"ב!
D darklighter New member 2/1/07 #2 עוד 9 ימים לחזרת על טבעי../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif אגב אם לא שמתם לב שיניתי את השורה למעלה למרץ/אפריל במקום ינואר/פברואר...
עוד 9 ימים לחזרת על טבעי../images/Emo70.gif../images/Emo190.gif אגב אם לא שמתם לב שיניתי את השורה למעלה למרץ/אפריל במקום ינואר/פברואר...
D darklighter New member 5/1/07 #11 ככה אמרו לי אבל האמת אני לא בטוחה שזה הגיוני כי עונת שידורים ממוצעת זה חצי שנה מה שאומר שזה צריך להיות ביוני יולי ככה
ככה אמרו לי אבל האמת אני לא בטוחה שזה הגיוני כי עונת שידורים ממוצעת זה חצי שנה מה שאומר שזה צריך להיות ביוני יולי ככה
B Batelg New member 6/1/07 #13 ../images/Emo12.gif אני מקווה מאוד שלא נצרך לחכות עד יוני... אוי יס האלה!! שיתנו כבר תאריך נורמלי..
D dance13 New member 5/1/07 #8 אתם רוצים לשמוע איזה באסה? יש לי עבודה במדעים שתקבע את הציון הסופי שלי בסמסטר הזה אז נחשו מתי צריך להגיש אותה? ב11 לינואר התאריך הזה מוכר?
אתם רוצים לשמוע איזה באסה? יש לי עבודה במדעים שתקבע את הציון הסופי שלי בסמסטר הזה אז נחשו מתי צריך להגיש אותה? ב11 לינואר התאריך הזה מוכר?
D darklighter New member 5/1/07 #10 מסכנה../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif לפחות יהיה לך את הפרק כפיצוי אחרי שתגישי אותה... בהצלחה דרך אגב
מסכנה../images/Emo10.gif../images/Emo122.gif../images/Emo201.gif../images/Emo190.gif לפחות יהיה לך את הפרק כפיצוי אחרי שתגישי אותה... בהצלחה דרך אגב