עוד 10 ימים לפסטיבל הבובות בחולון

עוד 10 ימים לפסטיבל הבובות בחולון ../images/Emo65.gif

מתרגשים? מוכנים??? כבר קניתם כרטיסים? אם כן למה??? ומי שטרם רכש - למה את מתכננים ללכת??? ספרו...מחכה לשמוע ולמופיעים שביננו אתם מוכנים? כבר קשרתם סרט על הראש?

למי יש זמן להתרגש?

יש לי יומולדת באותו שבוע. אירוע בינלאומי , רב-תחומי ,מולטי הפקתי לכל הדעות! ( סתאאאאם. על מי אני עובדת? אני פשוט ועבדת כמו חמור נטול אישיות. גם ביומולדת,וגם עד לרגע האחרון של הפסטיבל)

ayaly2

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif עד 120../images/Emo203.gif

ואיך אומרים העבודה היא חיינו אך לא בשבילנו אני רק אומרת שאנחנו צריכים להיות אסירי תודה שאנחנו עוסקות במה שאנחנו אוהבות

shir300

New member
רוצה ללכת

לכנס בנושא ת"ב טיפולי, וגם לסדנה על איך לספר סיפור דרך תיאטרון בובות או משהו כזה. לא זוכרת את השם המדויק. הבעיה היא התקציב שלי...וגם העבודה.

feyoula

New member
אחרי שנהנתי כ"כ בכנס שנה שעברה...

ממש חיכיתי לזה השנה וגם יש נושא מסגרת מאוד מעניין בעיניי... אבל יש לי מבחן באותו היום!!!! גדול וחשוב... וזה מבאס תחת. והמבחן ב-12 שזה שיא התקוע...קיצר, אני אצטרך כנראה לוותר השנה. :( אבל אם יש לך אפשרות, זה כנס די מעניין. כדאי. (שוב, לא יודעת איך יהיה השנה אבל שנה שעברה, יצאתי מרוצה)

shir300

New member
מה שלומך פיולתי?

האמת שאני מתלבטת אם ללכת אבל יודעת שכדאי. אני גם עובדת באותו יום אחה"צ אז אולי אצטרך לעזוב באמצע ולסוע וזה קצת מבאס. את יכולה לספר יותר מה היה בכנס? האם היו דברים שיכולים לתת כלים מקצועיים והכוונה לעבודה? חבל שלא תוכלי לבוא- יכולנו להפגש סופסוף. אני אהיה בסדנה "סיפור מתעורר לתחיה" (אל תתפסי אותי במילה) ביום שני הקרוב. איזה כיף לי! אז אם את לא במבחן ובאיזור- דברי איתי... בהצלחה במבחנים!

הי שיר, תכנית הכנס "טאבו ובובה ומה שביניהם"

את יכולה לראות (ולהוריד) את התכנית כקובץ Word או PDF - כאן

feyoula

New member
לחוצה ופוחדת

שאני לא אספיק הכל. מתקשה לשבת עוד ועוד ועוד... חולמת שאני רצה באיזה שדה עם בילי הכלבה ואז שוכבת על הגב לחפש צורות בעננים וככה נשארת כל היום. אין לי כוח לזוז. כואב לי הגב וחוץ מזה הכל בסדר... כן זו תקופת המבחנים. כל מי שהיה שם מכיר. מזל שבסוף היא נגמרת :) בקשר לכנס, אני יכולה לספר לך מה היה שנה שעברה אבל הנושא מתחלף מדי שנה, אז תראי בתוכניה שאילן צירף לך בדיוק מה ההרצאות. אני יכולה להגיד לך ששנה שעברה הייתי בסדנה עם מישהי שעובדת עם נוער באברבנל בעזרת בובות והיה מרתק. זה כן משהו שפתח לי את המחשבה, כנ"ל לגבי ההרצאות שהרחיבו לי את מה שידעתי או חשבתי על אפשרויות השימוש בכלי הזה של בובות לצרכים טיפוליים. אז אם חומר למחשבה הוא כלי מקצועי עבורך, כן זה בהחלט נותן. הכוונה יותר ספציפית וממוקדת, אולי בסדנאות. מניחה שתלוי איזה :) השנה זה גם יותר קשור בילדים מבחינת נושא המסגרת שלו, אז אולי יהיה גם יותר רלוונטי לעבודת היום יום שלך. שנה שעברה עסקו יותר במבוגרים. מקווה שיהיה מוצלח. לצערי הרב אני בהסגר עד להודעה חדשה. מקריבה את חיי לתואר שלי.. ולכן לא אוכל להגיע לכל האירועים ועצב בליבי על כך. אנא ספרי לי איך היה אם את הולכת!!! נשיקות!!

shir300

New member
מבטיחה לך

סיכום מפורט ומתומצת של עיקרי הדברים, בתקווה שאכן אגיע לכנס... ולגבי המבחנים- כל הכבוד על הנחישות אבל לפעמים עוזר לנקות את הראש במשהו מרגיע ולא ולימוד כמו ללכת לים... ללכת לסרט ועוד... או לקחת את המחברות לבית קפה, לשנות אוירה, לעשות פעילות גופנית. בסופו של דבר כל אלו מועילים לזכרון וליכולת של המוח לקלוט מידע. מאחלת לך הרבה הצלחה חיבוקים שיר

ayaly2

New member
אני באילת בזמן הזה חבל../images/Emo4.gif

אני באילת אך אנסה לקפוץ בשבת שאחזור אם לא אז שנה הבאה...

אילת? מה את הולכת לעשות שם???

לעבוד או לנפוש? באמת תנסי להגיע לפחות ליום האחרון ולספוג קצת מהאווירה המיוחדת

ayaly2

New member
לנפוש ולנוח../images/Emo180.gif../images/Emo176.gif../images/Emo42.gif

היי בעיקר לנסות לנוח לקראת העבודה שיש לי בקייטנות שאני חוזרת.

וזה חשוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif תעשי חיים, תנוחי, תבלי

ותשובי אלינו ולקייטנות מלאת כוחות ואנרגייה
ראיתי שחיפשת אותי...תיראי באיזה שעות אני חוזר

למעלה