עוד 10 ימים- צו ראשון! (איזה צוציק)

ריקו`

New member
עוד 10 ימים- צו ראשון! (איזה צוציק)

מי עובר את זה באותו יום גם? מי כבר עבר את זה ורוצה לתת טיפים? טיפים לראיון אישי? משהו?

crazy tal

New member
תזכור קח תזמן...

כדאי לישון לפחות שעתיים בלילה שלפני הצו ראשון

ריקו`

New member
אגב Iron Maiden, מי פה יוכל לארגן

לי לדעת מה הקב"א שלי? ברור לי שצריך להכיר מישהו עם גישה למחשבים של הלשכה.. Anyone?

veredvered

New member
אני יכולה לברר

תן לי שם פרטי שם משפחה ומקום מגורים ואני אברר לך מה שאתה רוצה לדעת.. מה אתה רוצה לדעת? רק קב"א??

ריקו`

New member
מה עוד את יכולה לברר?

פרופיל אני מן הסתם יכול לשאול אותם

veredvered

New member
תגובה לריקו´

יש הרבה מאוד דברים שמשפיעים וקובעים על הנתונים האישיים שלך בצבא.. וזה לא רק הפרופיל והקב"א.. לכן אל תשאל בזלזול מה עוד אני יכולה לברר כי אני אפילו יכולה לדעת אם מייעדים לך תפקיד כלשהו... דבר שני מה עוד קובע? הדפ"ר העברית ועוד כל מיני נתונים, אני לא בקיאה בהכל ואם עקבת אחרי הודעות אחרות שלי אז אני עוד לא התגייסתי זה הכל דרך אנשים שאני מכירה שיש להם גישה חופשית למחשבים של הצבא ולנתונים האלה.

ריקו`

New member
ורד,

קודם כל - שום זלזול, אני מאוד מעריך את זה שהצעת חוצמזה אני מתכוון רק לזה שחשוב לי לדעת את הקב"א שלי אני יודע על כל הדברים שמשפיעים על הקב"א והפרופיל, המבחנים, הראיון, והכל רק תהיתי אם יש עוד פרטים שהם רלוונטים שלא אומרים לי אותם, ושאת יכולה לברר ולבסוף, אני פשוט רוצה לדעת מה הקב"א שלי, ואני רוצה שזה יהיה כמה שיותר מוקדם אחרי ההתייצבות שלי לצו 1

Swoosh

New member
לורד

היי, תוכלי אולי לברר לי את הדפ"ר שלי ואת הקבא? רפאל גביזון מירושלים תודה רבה!

אמיר גל

New member
swoosh זה לא מספיק

לא מספיק רק לתת שם ושם משפחה ומקום מגורים, אתה צריך גם תעודת זהות ועוד דברים אמיר.

Swoosh

New member
אז את יכולה לברר?

אם את צריכה עוד פרטים או שבררת ואת רוצה למסור לי אז דרך האי מייל [email protected] תודה רבה, רפאל

Born to FLY

New member
אתה יכול לברר לי

איזה פרטים אתה צריך כדי שתוכל לברר לי דפר וקבא???

ido_a

New member
טיפ קטן

אם עוד לא התגייסת, אז ביום הגיוס יצא לך להחזיק את התיק האישי שלך. יגידו לך לא להסתכל אבל!! אפשר להציץ ושם רשום הקב"א, זה מה שאני עשיתי וכל מי שהיה בחדר (אל תדאג לא יעשו לך כלום)

עוד מעט

New member
עידו--איך אתה יודע שנוכל לראות את

הקבא שלנו? אתה בטוח שנותנים לנו להחזיק את התיק האישי שלנו ביום הגיוס?

veredvered

New member
תשובה ל BORN TO FLY

לבירור קב"א או דפ"ר או שניהם.. תשאיר לי בפורום הודעה עם שם פרטי שם משפחה ומקום מגורים או לחילופין תשאיר רק ת"ז ואני יברר לך וישאיר לך הודעה חזרה בפורום

למעלה