עוד 10 ימים...

Aozora

New member
עוד 10 ימים...

...אני נוסע ליפן ל10 ימים....איזו התרגשות, כבר לא יכול לחכות!

איזה כיף לך!!!

יארחו אותך שם אני מקוה. הכל סגור ב new year...... מה תעשה? איפה תהיה? מה תאכל? מה תשתה? תן פירוט, שנדע במה לקנא...

lgmtk

New member
איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ספר פרטים
*מקנא*

Aozora

New member
טוב, אז...

למדתי שם וסיימתי י"ב...כל החברים שלי משם כמובן כבר באוניברסיטאות ברחבי אמריקה אבל לרבים מהם עוד יש שם (ביפן) הורים שגרים....אז הוזמנתי אליהם ואני אקים התנחלות קטנה שם....וזהו, אז איזה 11 יום של בלאגן...מלא אנשים מהשכבה שלי חוזרים ליפן...אז רואים מלא אנשים ובעיקר חוגגים (בשבילי לפני גיוס....ינואר 21 זה מתחיל...) אז הרבה שיבויה, רופונגי, הארג'וקו...אני כבר לא יכול לחכות...מועדונים, קריוקי, כל שאר הדברים שאני כ"כ מתגעגע אליהם!!! בקשר לסילבסטר...נראה לי נלך לשתות אצל מישהו בבית עם או משהו כי רופונגי (ה"סטריפ" של מועדוני הלילה בטוקיו) פשוט מ-ג-ע-י-ל-ה (יותר מתמיד...) בלילה הזה. קודם כל כל הבארים והמועדונים לקוחים דמי כניסה שלא כמנהגם, הרחובות עמוסים ביותר במלא גברים הודים בגיל העמידה שמתנפלים על כל מה שזז שאולי יבואו אליהם הביתה ו....פשוט לא כ"כ כיף...אז נראה לי שנמצא איזו אלטרנטיבה....לא ברור עדיין. ובסוף אני גם אבקר את הבי"ס שלי ואת כל המורים וכו...יהיו קטעים.... מישהו רוצה משהו מיפן?

אופס! נראה לי שהסתבכת... ../images/Emo8.gif

אתה בטוח שרצית לשאול את זה? כי נראה לי שאתה עומד לחזור עם מזוודות מלאות דיסקים/חוברות מנגה/דיוידי/חבילות קלפי קאנג'י/שקיות רוטב סושי/קופסאות קארה/נאטו/מירין/תה ירוק/סאקה/בירה קירין וכו' ושות' וכד'. דרך אגב, אני רוצה מוצ'י. והרבה. (סתם. אני בכלל גרה באנגליה. אל תקח אותי ברצינות).

Aozora

New member
אם אומרים משהו ספציפי

ומתאים לי להביא אז בכיף, למה לא...עם דמי משלוח, מן הסתם
סתם סתם...אבל בקטנה אני יכול להביא משהו...לא נראה לי שאני אתחיל לסחוב פחיות בירה ושאר ירקות...ובקשר למוצ'י:
זה כמו גוש פלסטלינה בגרון....את יודעת שכל שנה כמה זקנים מתים מזה? עצוב...

lgmtk

New member
מגניבבבבבב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה כיף לך
ואני רוצה משו......אממ.......כל דבר עם כיתוב יפני עליו! סתם צוחק. איזה מנגה או אנימה יהיה נחמד...חי חי. דיסקים של להקות יפניות.....יאאאאאאאאאאאאאאא

מורן 1986

New member
../images/Emo160.gifיההההה איזה כיף לך../images/Emo127.gif

אני מקווה שתהנה שם
ושיהיה לך הכי סבבה בעולם
טיסה נעימה

magic goldfish

New member
יפן, הו, יפן.....

איזה כיף לך שאתה נוסע. שבועיים לא הספיקו לי. כמה גדולה המזוודה שלך? נראה לך ש1.80 מטר ו-85 קילו ייכנסו? תבדוק, תמדוד, תענה לי. אני גם רוצה לנסוע. רק בטוקיו תהיה? אם הייתי נוסע עכשיו ליפן הייתי חולש אותה לאורכה ולרוחבה. האמת, אני רוצה רק דבר אחד משם, אבל בעונה הזו לא תוכל להביא לי את זה. אני רק רוצה עלה של סאקורה. הייתי בעיצומה של הפריחה שם, כל כך נהנתי לראות את את הרחובות הלבנים-ורדרדרים ואנשים עם מחצלות עושים הנמי מתחת לעצי הכותנה. אולי תסע עוד כמה חודשים? טוב, נו... אולי תוכל לקנות לי את התופים הקטנים האלה עם חרוזים בצדדים. שכחתי איך קוראים להם. תהנה.

ishka

New member
can u bring air from israel

i am in tokyo, missing israel so much!?some fresh air from the sea will make it....

למעלה