עוד 100 שעות בדיוק למצדה!!!!!!!!!!!

handlessman

New member
עוד 100 שעות בדיוק למצדה!!!!!!!!!!!

ת'אמת זה היה 100 שעות לפני שלושת רבעי שעה ב-23:00, אבל אתם יודעים - זה תמיד ככה, תמיד יש עיקובים, אז זה יוצא בדיוק 100 שעות!!!! מעכשיו אני כן אעדכן בשעות עגולות, אפילו שיהיו עיכובים - רק בשביל אלה שרוצים להיות מבסוטים.

handlessman

New member
../images/Emo32.gif ממש לא קשור, אני יודע, אבל...

זוכרים שהתחלנו מתישהו בדאון מן "משחק" כזה שכל מי שמצרף הודעה צריך להוסיף תמונה שלו?? אז לפי מה שאני זוכר, זה לא ממש הלך טוב ונתקע באמצע, ויש עדיין מלא אנשים בפורום הזה שנמצאים עדיין בצללים... אני למשל לא יודע איך קרן ולילך נראות, ואני מתאר לעצמי שאף אחד פה לא יודע חוץ מענבל (??) עם כל מפגשי הירושלמיות שלה... בעצם נראה לי שראיתי תמונה אחת של לילך שהיא שמה במסן, כזה שהיא יושבת על החלון... קיצקיצ, מה דעתכם שנתחיל שוב משהו כזה?? רונן בדיוק עשה לאחרונה בוק של עצמו בכל מיני פוזות מוזרות, ואני די בטוח שהוא יסכים לשתף אותנו בהן, נכון רוני??? אז אני אתחיל ואשים תמונה כדי שתראו שכן יש מישהו בעסק הזה וגם כדי להחדיר בכם קצת מוטיביציה לזה - אז יאללה, צרפו תמונות שלכם שנדע עם מי אנחנו מדברים בפורום הזה!!!!!!

handlessman

New member
אז הנה...

הנה תמונה שלי מלפני 3 שבועות בערך במסיבת הסיום של השכבה שלי (סיימתי חטיבה למי שלא מעודכן) - היה כמובן את כל הקטע הרשמי וזה, ואחריו הייתה הצגה אבל לפניה היה חלק מוזיקלי, ואני והחברים שלי הקמנו הרכב זמני ואפשר להגיד ש"הכריחו" אותנו לעשות את Yellow Submarine (כי ההופעה הייתה מול הורים, והמורה שהייתה אחראית על הבימוי של המסיבה לא הסכימה שנעשה משהו רוקיסטי יותר כמו Nightwish או System of a Down), שבסוף בגלל שלא מצאנו סולן אז עשינו את זה אינסטרומנטלי... בקיצור - מקדימה עם הגיטרה האקוסטית - זה אני יקרקיכם עמרי, ובצד (לא קשורים לפה, אבל בכ אופן) עם החשמלית זה שילב ומאחוריו רואים את דונוש (או ערן בשמו המקורי, ושילב זה שי... אל תשאלו אותי מאיפה הכינויים האלה, כי אפילו שאני יודע... זה לא נראה לי ממש רלוונטי). אז הנה, אני שמתי תמונה שלי - עכשיו תורכם!!! כי אם אתם לא תשימו, אני אדאג לזה... ובואו נגיד שאני לא אהיה בררן ממש אם התמונה כן עושה פדיחות למצולם או לא...

popikon23

New member
אני חייבת לציין שבנוסף לתואר

חמוד הפורום אתה מקבל גם את התואר חתיך הפורום.

glitter8

New member
את קרן לא ראיתי

אגב מישו ראה את נשמה פצועה? היא בכלל קיימת או שזה דיויד בתחפושת?

popikon23

New member
לא הפסדת הרבה...

סתם, אני ולילך כבר שולחות תמונה משותפת.

handlessman

New member
מילים זה דבר טוב...

אבל לא מספיק טוב... יאללה שימי תמונה של אחת מכן ואני כבר אסיק איך נקראית השנייה...

popikon23

New member
הי ענבלי!

אני אנצל את ההזדמנות כדי לאחל לך המון מזל-טובים לכבוד המעבר לעיר הגדולה! יש לי מבחן ענק ביום שני והחומר נורא משעמם אז קפצתי לראות מה חדש כאן בפורום.

lile0

New member
הנה אנחנו עם איש אחד שנורא רצה

להצטלם איתנו..
את התמונה האמיתית אתם יכולים לראות משמאל.. לילך מימין עם הלבן והמבט המזוגג ואני משמאל עם הג'קט ג'ינס והחיוך הטיפשי

popikon23

New member
כתבתי בטעות עם השם משתמש של

לילך. התמונה היתה שמורה אצלה. גם אנחנו לפעמים מתבלבלות בינינו

handlessman

New member
אין לך איזה בילבול קטן??

את לילך לא? אז למה את אומרת שלילך היא זאת ואני היא זאת...?

handlessman

New member
טוב עכשיו באמת פרשתי...

והלכתי לישוןןןןן תמשיכו לעשות לכם חיים פה בינתיים, אני אתעדכן "בבוקר"...

SHANILIROY

New member
נשמה פצועה

אני נפגשתי עם נשמה בהופעה בזאפה , בחורה מדהימה ומאוד מיוחדת

למעלה