יתגלה ברבור שחור שבימים אלו ממש מאבד טריליוני דולרים
ערני אתה מטומטםיתגלה ברבור שחור שבימים אלו ממש מאבד טריליוני דולרים
טעיתי כי חשבתי שהשנה הראשונה והשניה כבר בהם יהיה רעב אבל מסתבר שהם רק השלבים שמבשלים את הרעב הגדול
המצחיקאם תראה בשרשור שהבאת כתבתי שזה תיאורטי בלבד
אז אתה משוכנע שזה הפעם האחרונה והנכונההחוב העולמי הוא 320 טריליון דולר ממוצע הריבית העולמי הוא בין 3 ל 5 אחוז ריבית רק אידיוט מושלם לא רואה את הקריסה שמתקרבת במיוחד שהתמג העולמי הוא רק 150 טריליון דולר ממוצע בין נומינלי לכח קנייה
אין לזה משמעות,מה שחשוב זה יחס חוב תוצר.החוב העולמי הוא 320 טריליון דולר ממוצע הריבית העולמי הוא בין 3 ל 5 אחוז ריבית רק אידיוט מושלם לא רואה את הקריסה שמתקרבת במיוחד שהתמג העולמי הוא רק 150 טריליון דולר ממוצע בין נומינלי לכח קנייה
מסכים שיש הדרדרות עקבית שהולכת ומחמירה.לא הבנתי אז אתה מסכים איתי או לא?
אגב, החובהחוב העולמי הוא 320 טריליון דולר ממוצע הריבית העולמי הוא בין 3 ל 5 אחוז ריבית רק אידיוט מושלם לא רואה את הקריסה שמתקרבת במיוחד שהתמג העולמי הוא רק 150 טריליון דולר ממוצע בין נומינלי לכח קנייה
לאכל החוב הזה הוא כסף שנוצר ללא עמל יצירה אנושי בעוד שהוא שימש לבזבוז אדיר של משאבים = רעב עולמי קטלני
חזיר יבלות יותר חכם ממךזה לא נורא להודות לי שחדשתי לך ידע שלא ידעת
זה לא נורא להודות לי שחדשתי לך ידע שלא ידעת
חלק מהמיליון האלה ימותו. בעיה.אתה לא עונה לעניין כי אין לך מה לענות ואז אתה מגדף
בוא אסביר לך בבדידים
אם הייתי בנקאי והייתי נותן לך ולעוד מיליון אנשים הלוואה של טריליון דולר שאתם צריכים להתחיל להחזיר רק עוד עשר שנים מה ההשלכות הכלכליות של מהלך כזה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.