עוד 17 יום....

d a p h n a

New member
עוד 17 יום....

עוד 17 יום, בדיקה של 35 עבודות ו-35 מבחנים (בעצם, בטח יהיו יותר מבחנים כי אחת מעוזרות ההוראה האחרות עומדת ללדת בכל רגע אז אני כנראה אצטרך לבדוק חלק משלה), כתיבה של טיוטה נוספת של הצעת המחקר, כתיבה של אבסטרקט בן 1000 מילים ו.... כתיבה של עבודה סמינריונית אחת גדולה שעד יום שני לא היו לי מספיק מקורות ראשוניים בשבילה, שאני כותבת בשביל המנחה שלי ולכן ממש רוצה להרשים אותו.... ומצד שני שיהיו לי שבועיים לכתוב אותה (אני מקווה לסיים את המטלות האחרות עד סוף השבוע). זה מה שיש לי עד סוף הסמסטר וסוף השנה.
אני כמעט שמחה שחנן נוסע לכנס בסן פרנסיסקו ומשאיר אותי לבד לשבוע, כי כך לפחות לא ארגיש רע לעבוד ימים של מיליון וחצי שעות ולכתוב אל תוך אמצע הלילה. שני הדברים היחידים שמעודדים אותי כרגע הם שזו העבודה הסמינריונית האחרונה שאצטרך לכתוב בחיי, ככל הנראה, מאחר ואני סוף סוף מסיימת את שלב הקורסים.... ושקצת אחרי שכל העסק הזה נגמר אני עולה על מטוס לארץ!

בהצלחה רבה...

סליחה שאני שואל: מה את לומדת? באיזה שלב של לימודים את נמצאת? היכן את לומדת?

d a p h n a

New member
אני לומדת..

היסטוריה, מסיימת שנה שנייה של מסלול ישיר לדוקטורט, בבראון.

tulkin

New member
שיהיה בהצלחה....

אצלי זה נראה אחרת: עוד 30 יום. ארבעה מבחני מעבר על קורסי הליבה של התוכנית (כל מבחן 6-8 שעות). שלוש עבודות סמינריוניות ופרוייקט בסטטיסטיקה (עבודה אחת והפרוייקט כנראה יגלשו לתוך יוני). ואז סיימתי את שנה הראשונה (והקשה ביותר) בלימודים שלי. בקיץ (יוני-אוגוסט): לעבוד במשותף עם מרצים על שני פרוייקטי מחקר גדולים (אחד איכותני, אחד כמותני). לעבוד על להרחיב את אחת העבודות הסמינריוניות שלי למאמר. להחליט עד כמה שאפשר סופית על כיוון לתזה. לטייל בהרי הרוקי בקנדה.

d a p h n a

New member
ובהצלחה גם לך!

אגב, הקיץ שלי לא מבטיח במיוחד: שבועיים בארץ (ייה!!!), אחרי זה חודש וקצת של קריאה-קריאה-קריאה (בחינות המעבר בסוף הסמסטר הבא ויש עוד כמה מאות ספרים שלא קראתי), אחרי זה שבועיים של מחקר באנגליה, ואז שוב חזרה לקריאה-קריאה-קריאה, עד תחילת שנת הלימודים שבה אני - ניחשתם נכון - אקרא אקרא ואקרא.

השבועיים האחרונים קשים, קשים מנשוא

איתך במאבקך הצודק.... נשאר לי paper לכתוב, שהוא למעשה המבוא לעבודה הגדולה שתעביר אותי ל-candidacy, עוד אחד לקורס אחר, לנסות להתחיל לסכם את הממצאים למחקר הקטן שאני מריצה עם המנחה שלי (פתאום, דווקא עכשיו, היא תפסה אנרגיות שלא היו לה כל הסמסטר), ועוד איזו זוטה. מישהו יודע איפה מוכרים עוד שעות ליממה או עוד ימים לשבוע?

ואז נעשה כמה דברים שנדחו כל הסמסטר

כמו לסדר ארונות
סידורים, עניינים, בירוקרטיות שנדחו. קצת מחקר שלא קשור ללימודים השגרתיים. ו....ננשום. זה נחמד העניין הזה של לנשום לפעמים.

tulkin

New member
אין לי מושג על מה את מדברת....

לנשום? יש מילה כזה? יש לה משמעות? משהו שהוא מעבר להיסטוריה רחוקה, זכרון או געגוע? דווקא ללסדר את הארונות אני לא מתגעגע בכלל :)

כן, לסדר ארונות.

אני ממש מחזיקה את עצמי לא להתחיל נקיון אביב וסידור ארונות חורף-קיץ. לא השנה. לא כשאני מנסה לגמור את הדוקטורט.

בהצלחה. אצלנו - הסמסטרים כל כך מבולגנים

מכיוון שאני מלמדת בשני מוסדות, אני כפופה לשתי שנות לימוד אקדמיות, שונות לחלוטין ביניהן, יש פער של למעלה מחודש בין סיום האחת לסיום האחרת. ולכן - לסיום הפחות שווה, יש לי עוד חודשיים. לסיום היותר טובה - יש לי עוד שלושה חודשים וחצי..... אני לא מאמינה שאני אומרת את זה אפילו. לראשנ ה- אני בעיקר בהיסטרייה של הכנת חומרים, קריאת מאמרים, והרבה הרבה עבודות ותרגלילם ולשנייה - בעיקר בהיסטרייה על הכנת הרצאה חדשה לסמינר מחלקתי, ועל הכנת פרק ראשון (אולי) מהדוקטורט. שני אלה נראים לי הכי רחוקים מביצוע, והעניין הוא - שהם הכי חיוניים כעת. והדד-ליין שלהם לא גמיש. וחוה"מ ושלל ההופעות, הפסטיבלים והפיתויים שהבצדו - לא היו ממש לטובתי ... אבל, לא נורא, יאללה. מתחילה היום את מסד הנתנוים. נראה לאן אגיע עם זה...

משוש30

New member
עוד 25 ימים ו...

מבחן אחד בלטינית
ניסיון לסיים חצי פרק בדוקטורט
אריזות, מכירות, סגירה של פרק החיים שלנו כאן ואז...
12 ימים טיול
שבועיים בארכיון בלונדון
וחזרה לארץ!

NorthernStar

New member
בהצלחה!

אתמול סיימתי בשעה טובה את העבודה הסמינריונית האחרונה לסמסטר הנוכחי וגם גיליתי דבר מפתיע על עצמי: אני עובדת הכי טוב מוקדם בבוקר, וב"מוקדם" אני מתכוונת לשש בבוקר (and I am not usually a morning person). בפעם הראשונה סיימתי עבודה בדקה התשעים ורצתי להגיש. למרות שהבוקר נראה שהמיגרנה מכה בי, ההרגשה היא מצוינת, של שחרור מעול. עכשיו צריך לשבת עם המנחה לגבי הפרויקט הבא שלי: מאמר שצריך להיות מוכן עד סוף יוני.

למעלה