seal יקרה
התאריך הנורא הזה! יושב שם ומביט מלוח השנה. מזכיר את כל מה שלא יהיה לי. אולי זו טעות, אולי זה יגיע ובכל זאת יקרה משהו... מישהי אמרה לי מעט אחרי התאריך שלי שעדיף שהכל מרוכז ביום אחד, כך שגומרים עם נאחס בבום ויש הקלה מסויימת אחרי זה. איתי זה היה ממש ככה. לקראת היום הארור הצטברו בליבי ובמוחי כל המחשבות, החלומות, התמונות, הפחדים, הכל התעצם לקראת אותו היום. פחדתי כל כך שהוא יגיע, ואף אחד לא ידע, לא יזכור שזה יום ההולדת של התינוקת שלנו, יגיע ואחריו לא יוותרו לי עוד תאריכים, עוד מזכרות. אני אצטרך לוותר עליה רשמית. התאריך הגיע, וחוץ מאיתנו אף אחד לא זכר ולא ידע... והיה לי יום עצוב מאד, אבל כמו שכבר כתבתי, ביליתי את כל כולו עם התינוקת שלי. הרגשתי שאני משחררת אותה ונפרדת ממנה, מה שלא עשיתי כשאכן ילדתי אותה, כדי לאפשר לי להמשיך. כמובן שאני גם רואה ויודעת שאין לי צורך בתאריכים שיזכירו לי את מה שנמצא כל כך עמוק בתוך ליבי וחי איתי כל רגע בכל יום. מאז יש הקלה מסויימת. אני מסתכלת קדימה באופטימיות מעורבבת בהמון פחד, ומנסה לחיות בשלום עם מה שנאלצנו לעבור ולקוות להריון חדש ובריא ומוצלח. אני יודעת שאלה ימים קשים ועצובים אבל אני מקווה ומאמינה שתהיה הקלה מסויימת אחרי. בינתיים אני חושבת שזו תקופה חשובה של החלמה והיא מאד משמעותית, תקופה שצריך לעבור. שולחת המון אנרגיות שאני מקווה יעזרו יותר מהמילים (שכולנו יודעות לא תמיד עוזרות באמת למי ששומע אותן כמו למי שאומר אותן...) חיבוק גדול יעל