עוד 24 למנאייק...

akavishon

New member
עוד 24 למנאייק...

עד שאמא חוזרת
ואז, שבועיים וחצי אחרי שוב חד הורי לשבוע וחצי... לא קשה (יותר מדי) אבל גם לא קל... בעיקר מתיש! עבודה משש בבוקר עד ~אחד עשרה בלילה (כולל השלמת עבודה מהבית) לפחות אמא הספיקה לקנות לאבא את ה Iphone...

hag70

New member
אתה מחזיק מעמד שם?

לפי חישוב מהיר שלי נותרו עוד פחות מ 10 שעות למנאייק... תהיה חזק. אתה מהווה השראה לכולנו
.

akavishon

New member
מחזיק מעמד... אתמול הם הצליחו להוציא אותי

מהכלים (וזה מאוד מאוד מאוד קשה לעשות) אבל אני יכול להבין אותם... גם להם לא קל. מצד שני, קיבלתי הארכה של עוד 24 שעות כי הטיסה קונקשיין מלוס אנג'לס לניו יורק נדחתה..
היום בבוקר סיפרתי להם שהמטוס של אמא התקלקל אז אמא תחזור רק מחר ולא היום, אז מייד גם המטוס של הקטן התקלקל והגדולה הרגיעה אותי ואמרה "אבא, זה בסדר, אני לא מתגעגת לאמא...." האסון הכי גדול זה שהמזוודה נעלמה אי-שם יחד עם כל המתנות של הילדים... וזה יותר חשוב מאמא...

ferdinand

New member
../images/Emo24.gif

זהו?! היא חזרה? והמזוודה נמצאה? אכן, המזוודה עם המתנות יותר חשובה ממי שמביא אותה!
(אבל רק לכאורה!
)

akavishon

New member
היא במונית, בדרך הביתה

המזוודה עדין בטיול מחוף לחוף... נקווה שימצאו אותה. לפחות הילדים יקבלו עוד מתנה...

akavishon

New member
עבר מצויין. הקטן מאוד

התרגש, הגדולה היתה קצת אדישה (אולי זאת הדרך שלה "להעניש" את אמא על זה שנטשה אותה... היום הודיעו לנו שהמזוודה נמצאה ומחר תנחת בארץ. וכמו שכתבתי, עוד שבועיים יש עוד נסיעה של עשרה ימים, אבל גם את זה נעבור.

SaTLaN32

New member
ד"א לגבי ה IPHONE

אם תצטרך עזרה... הצלחתי לפרוץ את זהמכשיר שאבא שלי קיבל מUSA... עובד סלקום ועברית מלאה... אםלא אני מכיר כמה אנשים שעושים את זה בתשלום סימלי :)

akavishon

New member
הוא כבר פרוץ ועכשיו את ההודעה הזאת

אני כותב דרך הצעצוע החדש והמדהים הזה. תודה בכל אופן על ההצעה. היום בארוחת צהרים, ישבנו שלושה חברה עם איפונים וניגנו ביחד על פסנתר, תופים וגיטרה

SaTLaN32

New member
גדול ../images/Emo9.gif

בהחלט הצעצוע האולטימטיבי לחובבי גאדג'טים...

למעלה