עוד 25 דקות אני רואה את הפרק אני יגיד איך

phozon

New member
וואט דה פאק

היה פרק ממש מוזר כאילו הם ניסו לעשות את זה הכי משוגע שאפשר אבל בדרך הרסו לגמרי את הדמות של אפי אחלה פרק אבל בכללי אם נשווה אותו לפרק הראשון של העונות הקודמות אז כנראה יהיה סבבה בהמשך

phozon

New member
ככה זה

בכל עונה בנתיים הם שמו שני פרקים דבילים... בעונה 1 זה היה הראשון והפרק של רוסיה ובשני זה היה הראשון והפרק של מישל עכשיו שוב פעם זה הראשון כנראה זה מתוכנן להיות ככה ולכן זה לא כזה נורא יהיה אחלה בהמשך

לא יודעת אבל יש לי הרגשה שזה הולך

להיות ברמה של סקינס 1 ו2 לפחות לא יודעת חוץ מזה שהפרק של אפי מעונה 1 היה ממש טוב

alonnn

New member
לא ממש אהבתי

עשו מאפי זונה. היה יותר מדי בלגן, הזכיר לי יותר מדי את אמריקאן פאי. התאומות הן קלישאה אחת גדולה. הבלונדה(החברה של אפי) היא כמו קאסי רק ללא הכריזמה. הטמבל עם הקעקוע על הזין זה כריס בלי הרגש. הרגיש לי כמו קומיקס, מקווה לשיפור בהמשך.

esti93

New member
ממש אהבתי!

זה פרק ממש יפה, דווקא אהבתי את הדמויות החדשות וכן ניסו לעשות את זה מאד משוגע אבל זה משעשע וממש אהבתי את הפרק! אפי מדהימה כמו תמיד. ואני אוהבת את אמילי. וזאת רק אני או שג'יימס הזה ממש מזכיר את כריס?

הם ניסו לדעתי לחקות את הדמויות הישנות למשל

קוק-כריס פנדורה-סיד אפי-טוני פרדי-מקסי ואפשר להמשיך הם מנסים להמשיך איך שהוא אם הדמויות בצורה מסוימת ומעותת

esti93

New member
אני מסכימה שקוק וכריס ממש דומים

ויש עוד דמיון עם שאר הדמויות, לא בדיוק כמו שאמרת אבל בסדר.. אבל בכל מקרה אני לא חושבת שזה בדיוק ככה.. זה שונה. ואהבנו מה שהיה פעם, אז הם לא ינסו לשנות את זה לגמרי, וזה ברור

Shexy Peanut

New member
לא מסכימה

למרות שאפשר לראות את הדומה בין כל הדמויות של עכשיו לדמויות של העונה הקודמת יש גם המון שונה וזה סבבה. כי בתכלס כמה כבר סוגי אופי אפשר להציג בטלוויזיה? אני חושבת שמוגבל. נעמי מזכירה את ג'אל אבל הרקע שלהן בטח שונה לגמרי יש להן תמרמור הזה אבל אני בטוחה שכל השאר שונה קוק וכריס גם אפשר לראות תדימיון בכל החיפוש אחר בלאגן ושהוא כל הזמן שותה וכאלה אבל... הוא גם ישלו אופי של זיין וטוני בכלל היה הזיין.. מקסי ופרדי שניהם רגישים כאלה (וחתיכים!) ויש להם תספורת דומה (חוץ מהצבע) אבל מקסי הומו ופרדי לא.. ופנדורה היא חנונית כזאת (כמו סיד) אבל משוגעת (כמו קאסי) קיצר אני יכולה להמשיך ככה לנצח P: נחיה ונראה. בינתיים זה דווקא סבבה.

yarou

New member
לגמרי.

פנדורה היא שילוב של קאסי וסיד. והיא גם נגררת אחרי אפי, כמו סיד אחרי טוני.

ה אהמ זה כאות הסכמה חחח ופנדורה היא מין סיד

שניהם היו מפגרים וחמודים ובתולים בתחילת העונה

yarou

New member
פרק פשוט מעולה.

זה לא פחות טוב מהסדרה המקורית. וזה רק תחילת העונה אז זה בטח רק יילך וישתפר. הקטע עם הפושע ההוא זה בדיוק כמו הקטע עם הסוחר סמים וסיד. ובכלל הם מנסים לחקות את העונות המקוריות אבל עדיין זה מצויין. ושמעתי שדמויות מהקאסט הקודם יופיעו מידי פעם בעונה הזאת.

למעלה