עוד 26 ימים

עוד 26 ימים

אני מסיימת את תפקידי כמדריכה אחרי 6 שנים + שנה כמורה חיילת בפנימייה. איזה כיף לי!!! אין השכמות... אין כיבוי אורות... אין פעילויות... אין מפגשי מועדון... אין עבודות רס"ר... טוב... בטוחה שאני אתגעגע ויחסר לי... אבל בנתיים אני מתה שכבר יגמר!!!

me991

New member
כתומית יקרה

כל ההצלחה בעולם.. מצד אחד אני מה זה מקנאה בך. מצד שני ,קצת לא.. מצד שלישי השבוע אני בשבוע שיותר כן מקנאה בך מאשר לא.. הסוף קשה אבל הוא יכול להיות גם מקסים. מה את עושה אחרי הפנימיה? יש חיים אחרי 6 שנים בפנימיה?....

אז ככה...

אני בטוחה שכשתתחיל השנה אני אתעצב לי להנאתי. אין לי ספק שאני אתגעגע להכול !!! אני כל הזמן אומרת שלא אוכל למצוא עבודה כל כך מעניינת, מאתגרת ומספקת, אבל כרגע... אני נהנית מהסוף הקרב ובא... מסתבר שיש חיים אחרי הפנימיה (מקווה בכל אופן) אני הולכת לשנות לגמרי כיוון בחיים וללמוד. אוף... כל כך מחכה כבר לשינוי הגדול הזה!!!!!! דרך אגב.... עוד 19 ימים, אבל מי סופר.... א נ י ! ! !

כתומה

סחטיין על כל כך הרבה שנים בתפקיד. מה הצעד הבא? תשארי בתחום? מה את הולכת ללמוד?

סתם לידע כללי... עוד 17 ימים. וציניכאן יקר...

תודה על הסחתיין. אז זהו שאני עוזבת לגמרי את התחום. הייתי מאוד שמחה להשאר בחינוך הבלתי פורמאלי, אך מכיוון שזה אומר עבודה אחה"צ ובערבים ובמהלך השנים נולדו לי ילדים, החלטתי שאני צריכה להשקיע קודם כל בילדים שלי ורק אח"כ בילדי אחרים. אני הולכת ללמוד עיצוב פנים. מאוד אוהבת ומקווה שיהיה מעולה כמו שמצפה... שיהיה לכולם יום מעולה!!!!

מזתומרת?

את רומזת שאם נרים את הראש מהילדים בפנימייה, נגלה שיכולים להיות לנו חיים אחרים? אחלה של מקצוע בחרת לך - עיצוב פנים - בהחלט שינוי כיוון מעניין. אני מעריך שאחריי כל כך הרבה זמן, זה פשוט בלתי אפשרי להמשיך להיות טיפולי... בהצלחה.

רומזת גם רומזת...

נראה לי שאני אצליח למצוא חיים אחרים ואולי אפילו נפלאים יותר... בנוגע להמשכיות הטיפוליות.. אני לעת עתה אטפל לי בשלווה ובנחת בבנותיי, בבעלי וגם קצת בי לשם שינוי. וכמו שאמרו חזליינו... 'והלוואי שזה יקרה מה...ר' סתם לידע כללי... מאיזו פנימייה אתה?

my sTar

New member
קלולולולולולולולו ../images/Emo65.gif

איזו התרגשות. יא ווארדי :) את עוברת גם דירה? שיהיה לך מלא מלא הצלחות בכל מה שתבחרי לעשות. ואגב, אני מגיעה אליכם ביום שלישי - יש מסיבת סיום או משו. תבואי! :)

אני בכלל עובד באבטחה

פשוט ראיתי פורום שיש בו רק 3 משתתפים (משתתפות), באתי להיות יד רביעית (הדרך שלי להתחמק משאלות מביכות היא לשנות נושא)

למה לזלזל....

יש כאן 4.5 משתתפות וזה ביום טוב.... מיכלוש'.... בהחלט קולולולולו...... לנו יש ביום שני. את מוזמנת כמובן לקפה וסיגריה. וכן אני עוברת אבל זה יקח עוד כמה חודשים. בקיצ'.... תבואי נתקשקש...

אם ככה

צרוך להחליף שם לפורום. יש הצעות?? וסתם שלא יחשבו שהפסקתי לספור.... עוד 9 ימים!!

למעלה