עוד 27 יום אני בשטוקהולם!!!!!!!

אהוד_

New member
עוד 27 יום אני בשטוקהולם!!!!!!!

אני כלכך מתגעגע לשטוקהולם!!!!!!!!!! אני כבר מת לנחות שם שוב....עיר כלכך יפה, והמקום שאני מרגיש בו הכי הכי שמח ועליז! הולך להיות שם קצת PARTY HARDY איזה יופי!

לירונר

New member
טיסה נעימה ~../images/Emo70.gif~

ואם אתה טס ב"אל על"- יש שם דיילים כוסונים..... מניסיון..... ~לירון~

אהוד_

New member
תודה, תודה

כן, אני רואה הרבה דיילי אלעל, יש ויש רק מה שמשהו כמו 85-95% מהם הומואים. תודה תודה תודה!

Yaniv-DC

New member
ורק בחברות אמריקאיות/קנדיות

יש דיילות מבוגרות (יחסית) ונציג ישראלי פיסח ומכוער...

../images/Emo98.gifנשאלת השאלה, יניב, למה אתה לא

און-ליין באיציקיו או במסנג´ר? אם כבר אתה מופיע פה... ודרך אגב, אתה צודק לחלוטין. בטיסה שלי מלונדון לכאן, הדיילות נראו כמו נערות חרדיות מברוקלין...גרביונים בצבע צהוב-שחור, חצאית שחורה, וז´קט צהוב...מ-ז-ע-ז-ע! הן נראו כמו דבורות עמלניות...חחח היה דייל אחד! "בוגר"...אבל נאה ביותר. אבל הוא עבד בקצה השני של המטוס...אוףףף
יאללה....

nir2323

New member
דיילים צעירים

בכל חברת תעופה בעולם , דיילות היא מקצוע לחיים, ומה לעשות מתבגרים ומזדקנים -זה טיבעי. רק באל על , הדיילים הם צעירים, אחרי שנת נסיון בעבודה שרותית, שעובדים מקסימום 5 שנים בחוזה זמני , ואח"כ פשוט זורקים אותם, אז אולי זה נחמד לראות צעירים, אבל תארו לעצמכם שאתם משקיעים 5 שנים, ואח"כ אומרים לכם שלום ולא להתראות. ובקשר למדים הצהובים , אתם באמת חושבים שזה מה שהם לובשים מרצונם ???

לירונר

New member
מ-ז-ע-ז-ע ~../images/Emo70.gif~

אני חושב ששמור לי מקום של כבוד בחברות התעופה... שינצלו את כישוריי ואת החוש ההומואי שלי להלבשת בחורות. אני אומר לכולן איך להתלבש אני אפילו עושה פשיטות על חנויות בגדים עם חברותיי הרבות (ולא חסרות לי) ואפילו אמא שלי שואלת אותי מה ללבוש.... נקודה למחשבה..... ~לירון~

לירונר

New member
במחשבה שנייה...

אם אמא שלי שואלת אותי מה ללבוש, היא יודעת על החוש ההומואי שלי
~לירון~

למעלה