שנמצאות בתחנה המרכזית הישנה. הביסטופים, כל דבר ב2 שקל (או יותר), החנות של הדברים מהודו, איפה שמצטלמים, הקיוסק, חנות הפרחים, הסלולרים,החזיות... לאן יעבור איש ה"טלאכרד, טלאכרד"?
טוב, את האמת היא כבר עזבה את התחנה המרכזית מזמן, אבל למי שמכיר מדובר באישה אדמונית נרקומינית שבאה ומבקשת חמישה שקלים לנסיעה לאסף הרופא. נתת? יופי, לא נתת? תקבל מכות עם התיק השחור נוצץ שלה...
קניון רוטשילד והיא נוסעת בקו 14 ונדמה לי שהיא גרה ברחוב בן אליעזר (כי פעם עברתי שם וראיתי שמשם היא לוקחת קו 14 לעיר)....איזו חסרת חיים.פעם אחת היא ביקשה ממני 5 שקלים ולא נתתי לה אז היא התחילה לקלל אותי ולהגיד לי:יא קמצנית אין לך 5 שקל להביא לי??? חהחחהחה..
היה לה כינוי אצלינו בכתה ו' או משהו...קראנו לה חזוניש...חחחחח אין לי מושג מי המציא את זה ולמה...אישה מפחידה,פחדנו לעבור לידה,היו שמועות(אולי נכונות) שהיא זורקת נעליים על מי שלא מביא לה כסף וזה... בטח כבר אישפזו אותה או משהו.
והגיעה לאסף הרופא...... מי שילך עכשיו לאסף הרופא יראה את אותה גברת רודפת אחרי אנשים...רק שהפעם היא אומרת " יש לך 5 שקל להביא לי, אני צריכה להגיע הביתה לראשון..."
במיוחד אנשים כאלה שמקללים אותך אםא תה לא נותן להם..גם אם הם מעורערים בנפשם. חוץ מזה שב5 שקלים האלה אני יכול לקנות בורקס וזה עדיף. תרומות אני תורם למטרות מועילות באמת כמו למלחמה בסרטן,ילדים אוטיסטים וכו'...ולא לקניית קוק או וודקה