עוד 3 ימים!!!!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif../images/Emo4.gif../images/Emo46.gif

היית פשוט חייבת לפתוח לזה הודעה חדשה נכון

עזבי רין ראן...

זה לא הורס שום דבר... תקשיבו, אני מנצל"ש, ורציתי להגיד שאני מחר נוסעת לניו-יורק, לשבוע, ואני ממש יתגעגע לפורום
אני לא נוסעת ישיר לניו-יורק, זה עם לילה בפריז, ומשם ממשיכים:) מקווה שאני יהנה. נ.ב כשהייתי באילת, התגעגעתי לאללה, וזה היה רק שלושה לילות! ואוו בייבי, אני אתגעגע. ותודה רבה לכל מי שמצא לי מקומות עם סלבז. *מקווה לפגוש את שרה ג´סיקה פרקר*

תודה מוטי (התכוונת אליי או לנועה?)

היי! עוד מעט אני
יו אתם לא יודעים איך אני אתרגש, ואיך אני אתגעגע... גם לכם, גם לאחותי ולאבא שלי... נו טוב, מי שכאן, מי אחראי על עידכונים כשאני באה? נשיקות, ו...הרבה ילדים עכשיו בבית ספר ושהם יחזרו אני כבר אלך, אז המון המון אהבה, תהנו בפורום,
, ממני,

../images/Emo32.gifעם כבר ניצלתם../images/Emo85.gifכנסו רגע:)

אז גם אני
ויי יורד עכשיו גשם
עם ירד גשם במפגש לא נעלה לגג נימצא מקום להתמקם
אני לא נמצאת פה עד יום שני בצהריים מעכשיו אי
יוווווווווווווווווווווווווווווווווו

A d i d a

New member
תגידו...

כשברומא יוצא גם בארץ? מתי רשת הבגדים של התאומות תבוא לסאקאל?

מממ

הסרט מגיעה ל"לייזר קלאב" והבגדים אין לי מושג, לא נראה לי שזה יגיע.. כי זה אמור להיות רק ברשת "וול מארט"...

cartasf

New member
../images/Emo32.gif נל"ק

נכון יש את התמונה בעמוד הראשי מישהו יכול להביא לי אותה כי היא פשוט חמודה ב-ט-י-ר-ו-ף-
-
-

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אני הכנתי אותה ואני גם הכנתי את התמונה שמוטי ישים אחרי... הממממ...... התמונה גדולה מידי (היא שוקלת משו כמו 600 קילובייטים
) אז יש לך אימייל שאני אוכל לשלוח לשם

cartasf

New member
כל הכבוד על התמונות!

האיי מייל שלי הוא[email protected] ואת יכולה לשלוח לי עוד תמונות חוץ מזאת... וזה גם המסנג´ר שלי אם יש לך אז תדברי איתי!

N1R

New member
את יכולה לשלוח גם לי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כי אם כן, אז הכתובת של האימייל שלי היא [email protected] ואם לא...אז לא נורא

למעלה