עוד 3 ימים

מיה30

New member
עוד 3 ימים

יש לנו אסיפת הורים בגן. אני כבר מתרגשת, בחיי כנראה עדיין לא עבר לי מביה``ס זו לא סתם אסיפת הורים זו אסיפה ללא הילדים כמובן ו...השוס....ביחידים!!!! נפלתי כששמעתי את זה מה זה אסיפת הורים ככה בגן???? מישהו יכול להסביר לי כמה דברים פה??!!!! מה הוא לא הכין שיעורים??? איחר להכנס לגן??? מתפרע וישאירו אותו גן???? יווווווווו בחיי מתרגשת.... מיה30 {שונאת אסיפות הורים}

עופריקו

New member
מיה ,מה לא קבלת תעודה ,תראי...

תעודת סיום גן סימה חול-משתף פעולה ולא זורק חול ארמונות קוביות -מתקשה בקומה השביעית ציור-חל שיפור בהישגיו מריחת צבע על ריצפה-צריך להישתפר בפינות הצקה לבנות-מצטיין מהווה דוגמא ומופת לחבריו קריאה-קרע את כל הספרים השתתפות בגן-משתתף בכל משחקי הגן סדר וניקיון-לא סדר ולא ניקיון תלבושת-נאה בימים שאבא מלביש החלטת המועצה הפדגוגית: ראשי לעלות לגן חובה ו....איחלתי לחייל הצלחה (לא זוכר איך זה בגן....)

מיה30

New member
עופריקו, רואה...

אחלה תעודה אם ככה אז אני כבר מעכשיו רגועה לאללה... יאללה להסתער על גן חובה ולא סיכמנו כבר שאבא לא יודע להלביש????? ו..מה זה חייל??? הרי עד שהוא יצטרך להתגייס כבר לא יהיה צבא נכון???!! אל תגידו לי שלא... מיה30 {פחות מבוהלת} :)

עופריקו

New member
מיה ,מה סיכמנו.....

עוד לא סיכמנו כלום , אבא יודע להלביש ,טוב אולי לא תמיד ישנה התאמה בצבעים אבל יודע להלביש.... איזה צבא ????? זה בשביל שעורי ההיסטוריה עופר המרגיע הלאומי ;-)

דספרדו

New member
מה?????

כבר אסיפת הורים??? ועוד ב``אחד על אחד``??? אלוהיים, איזה פחד בחיי!! רק שלא יגידו לי מה שהמורות אמרו עליי משום מה תמיד יש לי פחד שאם אגיד משהו.. מיד אשמע ``לך לפינה``!!!!!! וואו.. מזל שלנו עוד לא קראו.. ספרי איך היה!! בכל מקרה..אהממ חושב שלזה אשתי תלך {ברור!! יותר אמיצה}

למעלה