עוד 3 שבועות להיות לבד

מרס24

New member
עוד 3 שבועות להיות לבד

אני כבר באמצע חודש 8 ואני עדיין חושבת שזה לא רעיון מוצלח במיוחד (לפחות יצא לי בת). ולא שאני בדכאון או משהו. שלשום אמרתי לבן זוגי שנשארו לנו רק 3 שבועות להיות לבד לשארית חיינו (תל"מ בניתוח קיסרי 19.4 מבחירה, לידה אני לא מוכנה לעבור בשום אופן), ואז פתאום ירד לו האסימון ("צביטה בלב", כהגשדרתו)... אמרתי לו, ומה אני מנסה להסביר לך כבר 7 שנים? 7 שנים טובות מאוד ביחד, לבד?, ואז הוא אמר לי בפעם המי יודע כמה, אז איך "כולם" עושים ילדים?. מי זה "כלום", בארץ ובמדינות עולם 3 אתה מתכוון (עניתי בפעם המי יודע כמה), כי הסטטיסטיקה מראה שבאירופה ממש לא חושבים שזה רעיון טוב לעשות ילדים
, לכו תלחמו עם עובדות בשטיפת מח של עשרות שנים... ועוד משהו, נמעס לי שאנשים אומרים לנו "עכשיו תהיו משפחה"
, נמעס לי להסביר שאנחנו "משפחה" כבר שנים. משפחה של שניים זה גם משפחה
ואז לרוב מתקנים את עצמם: עכשיו תהיו משפחה "מורחבת"...

magicgirl1983

New member
לאחותי שיש לה 3 בנות

חברות בעבודה היו אומרות לה...את ובעלך זה "סתם" ללא ילדים... אחותי היתה חוטפת מזה נרווים, מה זה "סתם"? מה שיש בין זוג זה סתם אם אין להם ילדים? חוצמזה, אני מאחלת לך החלמה מהירה מהניתוח הקיסרי. ושתהני מכל רגע עם הילדה שלך. ודבר שני...גם אם יש לכם ילד אחד ולא תרצו יותר...יעשו לכם בעיות...למעשה יעשו לך בעיות ולא משנה כמה ילדים יש לך או אין לך. אתן לך דוגמא. אם אין לך ילדים..אז את משוגעת אם יש לך ילד אחד - למה לא לעשות לו אח? הוא יהיה בודד... אם יש לך שניים - נגיד שיש לך רק בנות...- נו לא נורא...הבא יהיה בן אם יש לך שניים רק בנים -אם השלישית תהיה בת...והיא תהיה מזה מפונקת. אם יש לך שלושה ילדים - נגיד כולן בנות...מסכנים..טוב תמיד אפשר לנסות שוב אם יש לך שלושה ילדים- רק בנים - ניצלת!! (פחות או יותר גם פה לא חסרות הערות אם יש לך 4 ילדים - מה זה? כל שנה ילד??? כן..ככה זה בחיים...לא תוכלי לרצות אף אחד לעולם!! תרצי את עצמך..זה הכי טוב. ובנוסף...חכי תראי מה יהיה לך אחרי הלידה...(הצעה- תקני שוקר חשמלי)

KM1848

New member
תוספת אחת

אם יש לך אח משוגע שלא רוצה להביא ילדים, תביאי עוד שני ילדים, כי לא יעלה על הדעת שיהיו לנו בסך הכל רק שני נכדים.

prizman

New member
לפחות יצא לי בת

ומה הלאה? לא נשמע לי אושר עצום. מה תעשי בהמשך?

Dr Liri

New member
צודקת!

את צריכה לעשות מה שטוב לך, ומה רע בילדה אחת? (ואגב - מזל טוב שזו בת! העיקר שתהייה בריאה ושלמה). הלחץ החברתי בנושא הזה כלכך מטומטם, יש אנשים שחושבים שכדי לשקם זוגיות או לשפר אותה עוזר להביא ילדים וזה כלכך לא נכון! ההיפך יכול להיות נכון, אם משתעבדים לטיפול ברך הנולד וקשה למצוא זמן לאינטימיות. אבל גם זה לא בכל המקרים, ואני בטוחה שאם היה לך ולבעלך טוב שנים עד עכשיו אז כנראה אתם מתאימים ויהיה לכם טוב גם עם הילדה שבדרך! המון הצלחה ואל תשימי על אף אחד נמאס מהפרימיטיביות. ילדה אחת זה נפלא! את והרצונות שלך זה מה שחשוב.

למעלה