עוד 4 חודשים לגיוס ו5 ימים...

עוד 4 חודשים לגיוס ו5 ימים...

זה לא מגיע חבריםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אני מרגישה מתה כבר

חיל החינוך.... למרות שבזמן האחרון קצת

ירד לי מזה... ניראה בסוף. רב החברים שלי התגייסו כבר... מי שלא התגייס התחיל עתודה.... ומי שעוד לא התגייס מתגייס עוד חודש.... אני בן הבודדים מהחברים שמשכו להם את זה עד מרץ.... ואין לי כוח לחכות!!! התייאשתי כבר מהם....

Koala Girl

New member
זה לא הרבה...

תנצלי ת'חופש כי בשנתיים הבאות לא יהיה לך כבר......... אני הייתי חוסכת לחו"ל בזמן הזה,אפילו שבוע-הכי כיף לפני הגיוס להתנתק לקצת זמן
וואי כולם פה כבר גדולים
(טוב לא כולם)

זה ה-מ-ו-ן!!! מה לא הרבה?

קראי מה כתבתי ללירן.... זה ניראה כאילו זה לא מגיע.... לא רוצה להגיע!! גם אני חשבתי לחסוך.... אבל משום מה הבית ספר החליט לשבות... אז אני בבית כבר חודש כי אני עצלנית לחפש עבודה אחרת.... אמרו לי לנסות להקדים את הגיוס... אבל מה יהיה התירוץ של הרצון להקדים? שיעמום? אין לי בעיה אחרת.... מה גם שאין לי עוד 18.... ואני לא רוצה להקדים לינואר.... כי זה שיא החורף ושמעתי שמקבלים עוד זריקה בבקום אם מתגייסים בחורף.... מספיק לי 3.... אאאאאאאאווווווווווווווף

Koala Girl

New member
אם את עצלנית...

אז בטונות הזמן הפנוי שלך תחשבי על ניסוח למכתב שיקדים לך ת'גיוס
אבל אם את לא רוצה להקדים
אז מה את רוצה בעצם? חח בעיקרון זה ממש לא משנה מתי תעשי את הטירונות-בחורף קר בקיץ חם
והזריקות זה שטויות..

אה ואם כבר טיול...

אחרי הצבא לא לפני. אם אני יטוס לפני אני יטוס עם הדובי שלי. כולם מתגייסים.

Koala Girl

New member
מה רע בדובי שלך?

את יכולה גם סתם לטייל בארץ בינתיים
בטוח תמצאי מישהו לחופשה קצרה...
(הגיע הזמן שאני אטוס ד"א!! אבל יש לי עוד הרבה כסף לחסוך לזה
)

עדיין לא התגייסתתתתת???../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

אפעם לא יוצא לי לדבר איתך כבר במסנ.. דייי כמה טחנת לי את המוחח שאת לא מתגייסתתת תתגייסי כברררררררררררררררררר אנ י בעד שאני ואת מחר נלך לבקום ונעשה לך גיוס מוקדם, הולך? [[שניפטר ממך כבר
מסכנה הילוש!]] הודעה במסננ שאת רואההה!! אוהבתותךךךךךךךך

חחחחחחחחחח אני בעד!!

ועוד לא התגייסתיייייייייייייייי הילה מחכה ליום הזה אין לך מושגגגגגגגג ואני כבר בקושי במסנג'ר... כי לחברים שלי אין... אבל אני נכנסת לשם מידי פעם... ואותך משום מה אני אף פעם לא מוצאת...

למעלה