עוד 4 חודשים!!!!..... פחות יום
M MissPop New member 4/3/11 #3 גם אני חשבתי על זה אתמול כל הדרך שמעתי רובי....!!! אם הוא לא שר את MAKE ME PURE אני לא יודעת איך זה יתקבל... אני מתקשה להאמין שזה אמיתי מצד אחד, מצד שני, סוף סוף זה כן אמיתי ולא אכפת לי להתחנן לקבל יומיים חופש בעבודה, אני את ההופעה הזו לא מפספסת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גם אני חשבתי על זה אתמול כל הדרך שמעתי רובי....!!! אם הוא לא שר את MAKE ME PURE אני לא יודעת איך זה יתקבל... אני מתקשה להאמין שזה אמיתי מצד אחד, מצד שני, סוף סוף זה כן אמיתי ולא אכפת לי להתחנן לקבל יומיים חופש בעבודה, אני את ההופעה הזו לא מפספסת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
M MissPop New member 4/3/11 #8 כן לא נראה לי שזה יקרה ../images/Emo6.gif ולא נראה לי שלאור התמונות האחרונותא נחנו באמת רוצות לראות אותו בלי לבוש
כן לא נראה לי שזה יקרה ../images/Emo6.gif ולא נראה לי שלאור התמונות האחרונותא נחנו באמת רוצות לראות אותו בלי לבוש
F FourMinuteWarning New member 5/3/11 #12 ג'יי גם התחיל להזניח את עצמו, הוא צריך לאכול קצת יותר הוא נראה רזה מידי... לטיפולכן!
O orlyshka1 New member 5/3/11 #13 גם ככה אני אקבל אותו עירום. אפשר את מי שנראה הכי חתיך שם ערום???? ווקשה????
M MissPop New member 5/3/11 #14 בתמונות של אורלי הוא נראה מהמממממממםםםםםם!!! לא ראיתי תמונות שלו בלי חולצה מהזמן האחרון...
H Hadar07 New member 5/3/11 #15 זה עדיין נראה לי רחוק אבל זה מתקרב מהר מאוד, אני גם כבר מתחילה לספור את הימים.