עוד 4 ימים בארץ - הספירה לאחור

dht160

New member
עוד 4 ימים בארץ - הספירה לאחור

עלו עכשיו פרומואים לערוץ החדש בYES באפיק 19. עדיין אין את הפרומושל האו סי ויש רק לחלק מין הלוח. גיא YES לנו את THE O.C !!!

Aviad1987

New member
בינתיים הפרומואים הם -

לרצועת הנוער שכוללת את "מגרש ביתי" ו"סמולוויל". ל"פשע מן העבר" לרצועת הקומדיות ביום שבת (שכוללת בין היתר את "8 כללים פשוטים","הופ ופיית'" ועוד...). יש גם פרומו כללי ל"סדרות המצליחות ביותר בעולם". בטח בקרוב יעלו עוד פרומואים בין היתר למגרש ביתי בנפרד, או סי ועוד. אגב לפי מה שאני רואה בינתיים - האריזה הגרפית של הערוץ מאוד מוצלחת

TheCharm

New member
ראיתי אותם היום, והצבעים אכן

נחמדים. לא שמתי לב לשינוי בערוץ, שיש כאילו פרסומות כזה. ראיתי את של כולם חוץ משל רצועת הקודמיות... ואגב - מישו יודע איך קוראים לפשע מהעבר באנגלית? או, כן, עוד שאלה - לא הייתי בארץ שבועיים וחזרתי רק ביום רביעי. עוד לא הבנתי - מעכשיו יס הם say yes? או שזה רק של הוויקנד?

Aviad1987

New member
מעכשיו הם say yes

והלוגו התחדש גם. לפשע מן העבר קוראים באנגלית cold case

TheCharm

New member
אוחחח

לא שלח את ההודעה. אניוואי, הלוגו והשם חרא. אניוואי2, לא נראה לי שהסדרה הזאת כ"כ מצליחה כמו שהם אומרים בפרומו - כי אני לא מכיר אותה. וכשאני לא מכיר סדרה, סימן שהיא לא כ"כ מוכרת...

Aviad1987

New member
זה לא השם. השם עדיין יס.

הסלוגן זה say yes... בפרסומת יש שיר קליט כזה. בכל מקרה, אתה לא אינדיקציה להצלחה של סדרה או למידת ההכרה שלה בציבור. לא בשבילי לפחות

TheCharm

New member
או-קיי...

והסדרה לא הייתה לי מוכרת כי אני לא מכיר אותה בשם הזה. The Unsolved יותר מדבר אליי.

IDOffryn

New member
בפסטיבל טלווזיה שהיה

הם הציגו בחדר מיוחד פרומו לערוץ והוא היה מצוין!

למעלה