עוד 4 ימים זה מתחיל

עוד 4 ימים זה מתחיל

האם יעמדו בציפיות או שיתבררו כעוד כישלון נוסח הכוכב הבא?

אך מה שיותר חשוב, יומיים אח"כ חוזר הדבר האמיתי: שלב ההופעות החיות של X פקטור האמריקאי.

Bar Ben David

New member
יש לי תחושה.....

אכן יש צפיות מעורבות
לאחר נסיון כושל של תרגום ריאלטי ענק לישראל כמו שדה ןןיס שהיה סך הכל נחמד פחות המנחה חסר הכריזמה וכל קסם אחר.
הפאנל הנבחר כולל המנחה מריח את הרצון למצוא כוכב שייגע גם בתהילה מעבר לים וגם שישאר לו הגמע הישראלי הים תיכוני אם תרצו.
הצלחה בטוח תהיה מבחינת רייטינג כי מי בכלל פותח ערוץ עשר בתשע בערב למרות שיש שם את הכפר גרסת בורקס להישרדות.

מבחינת רייטינג בכוכב הבא בסדר הפורמט נחמד אבל נמאס מרגיש קצת כמו דה וויס, לא?
הכימיה בין השופטים טובה רק שסיפסיקו עם ה"רומן" של ריטה ואייל זה טיפשי ומשעמם
הדבר הכי טוב בתכנית זה אסי עזר שבמקרה אם התכנית נופלת אשמח לראות אותו לצד בר רפאלי באקס פקטור!!!!!!!
אסתי לעומת זאת ליהוק גרועה כן היא מהממת אבל מנחה היא ממש לא, או סייד קיק אין אפילו מושג איך להגדיר את התפקיד שלה, פשוט משהיא תקועות שלא תורמת ואף פוגעת בתכנית.

נחזור לאקס פקטור. לפי ההצצה יש אחלה כימיה בין השופטים והאודישנים דומים מאוד לאמריקאי מה שאומר שנארו נאמנים לפורמט וזה מעולה.
המתמודדת הייתה נחמדה + שווה צפייה לדעתי, יכול לצאת ממנה משהו.
אני מקווה שלא יהיו יותר מידי מסלסלים אבל להקה בגוון מזרחי יכולה להיות חידוש מרענן ויקרוא לה "גת טו יו"

אני מקווה מאוד ששלב ההופעות בX האמריקאי יהיה טוב כמו בבריטי.
הקבוצות שטובות ביעניי הם הבנות והלקות במיוחד עם אשלי תחזור

omer719

New member
לדעתי זה יצליח הרבה יותר.

סטייל דה וויס העונה הראשונה.
כי זה כבר פורמט מוכח, לא חושב שזה פתאום יהיה גרוע. מקסימום לא יהיה טירוף סביב זה, אבל זה יהיה טוב ומהנה זה טוב.

וכן, האמריקאי יותר מרגש אותי כרגע

מי ליהק את צמד השופטים הלא מוצלח הזה?

שרי מימון? מי בכלל שומע אותה
משה פרץ - זמר ים תיכוני אבל לא משהו גדול
עברי לידר - נוו זה מותג לתוכנית דגל של רשת?
והשופט האחרון שאני לא יודעת בכלל מי הוא?

למה לא ליהקו שופטים מעניינים?
למה לא לקחו את אביב גפן ושרית חדד לאקס פקטור שהיו שילוב טוב וככה גם היו מחזירים לקשת שאם מלך המזרחית שם בכוכב הבא
אז מלכת המזרחית נמצאת באקס פקטור.
אני לא אצפה בתוכנית הזאת ורק בגלל השופטים שאני באופן אישי לא מבינה ליהקו קבוצת שופטים כזאת?

GALxp

Well-known member
אני בטוח שאת בדעת מיעוט

איזה שופטים היית מלהקת?

Bar Ben David

New member
הנה הדעה שלי אני חושבת שהרוב חושב כמוני

היום זה קורה אקס פקטור ישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מתרגשת מאוד חיכיתי כל כך הרבה זמן.
עקבתי עוד מהפרסוים הראשונים צפיתי את בחירת עברי ושירי לפנאל השופטים
רמי פורטיס הוא הליהוק שהכי הפתיע אותי
משה פרץ לדעתי הוא הזמר המזרחי הכי טוב כי הוא כותב מלחין שר וגם מפיק ומוזיקלי.
לא אשכח את בר רפאלי ליהוק גאוני לא רק כי הוא מהממת ביופיה אלה גם כי יש לה נביון בהנחיה בעוחם והיא הראתה את לשונה החדה והפלפל המיוחד שלה בראיונות מעבר לים היא ליהוק כל כל כך גאוני שהכוכב הבא רצו גם אז לקחתו את אסתי אבל להם זה לא עבד.
לפי כל מה שראיתי עד היום הכימיה בין השופטים והנחה מעולה וזה אחד הדברים החשובים בהפקה זה מבדר ושווה צפייה.
היום זה קורה אקס פקטור ישראל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני מתרגשת מאוד חיכיתי כל כך הרבה זמן.
עקבתי עוד מהפרסוים הראשונים צפיתי את בחירת עברי ושירי לפנאל השופטים
רמי פורטיס הוא הליהוק שהכי הפתיע אותי
משה פרץ לדעתי הוא הזמר המזרחי הכי טוב כי הוא כותב מלחין שר וגם מפיק ומוזיקלי.
לא אשכח את בר רפאלי ליהוק גאוני לא רק כי הוא מהממת ביופיה אלה גם כי יש לה נביון בהנחיה בעוחם והיא הראתה את לשונה החדה והפלפל המיוחד שלה בראיונות מעבר לים היא ליהוק כל כל כך גאוני שהכוכב הבא רצו גם אז לקחתו את אסתי אבל להם זה לא עבד.
לפי כל מה שראיתי עד היום הכימיה בין השופטים והנחה מעולה וזה אחד הדברים החשובים בהפקה זה מבדר ושווה צפייה!!!!!!!!!!!!!!!!

omer719

New member
ללהק את שופטי דה וויס?

זה יהיה מקורי...
ואם לא שרית חדד ואביב גפן, אז מי כן?
לדעתי כן מדובר בשמות גדולים מספיק בשביל להצליח. וזה סתמי, ברגע שנגמרים האודשנים ההתמקדות תעבור להיות באמנים עצמם, הם סתם 'מכוונים' אותם.

danlevin1

New member
הליהוק של השופטים מוצלח

מה זאת אומרת מי שומע שירי מיימון? דברי בשם עצמך , שירי היא אחת
הזמרות הכי טובות ומוצלחות שצמחו כאן והיא באה בעצמה מתוכנית ריאליטי , אין יותר מתאים ממנה

עברי לידר מבין המון במוזיקה והוא מאוד מקצועי

ורמי פורטיס הוא ממש כמו אביב גפן , חד , בועט , עוקץ ומעניין

קודם כל

עברי לידר- הוא זמר שמצליח גם בחול
שירי מימון - שהגיעה מתוכנית של ריאלטי, הכי מתאימה לשפוט בתוכנית כזו. בנוסף היא הביאה המון כבוד לישראל כשזכתה במקום הרביעי באירוויזיון (הישג שבשנים האחרונות אף זמר לא הצליח לכבוש).
רמי פורטיס - שמייצג את הרוקנרול. הוא הליהוק הכי מפתיע ומקורי. יש לו פה כשצריך, ומצד שני הוא לא גס רוח וולגרי כמו אביב גפן
משה פרץ - מייצג את הזאנר הים תיכוני. וגם לו יש ניסיון בשפיטה בתוכניות, כי הרי שופט בכוכב נולד כמה וכמה עונות

הליהוק מצוין, ולפסול תוכנית על שופטים, ובכן, נראה לי קצת מרחיק לכת

ועם כל הכבוד, בתור אחת שצפתה בכל הפרקים של דה וויס, אביב גפן מעצבן. הוא חושב על עצמו שהוא חצי אלוהים, הוא מתנשא, הוא מגעיל, הוא מתייחס לשאר המנטורים בזלזול. ואני חושבת שעם כל הפה שלו והתיאורים הנחמדים שלו, הוא ממש לא מתאים להיות מנטור. הוא לא יודע לבחור למתמודדים שלו שירים, והעיבודים שלו מוזרים (רק בגלל שהוא משוויץ שהוא יודע לעשות עיבודים ללא עזרה). לקח פרח מקסים וטהור כמו אופיר בן-שטרית והרס אותה בעיבודים גרועים לאורך כל ההופעות החיות.

snirf

Active member
חשבת שאתה מאוכזב מהאמריקאי השנה

באיזה שלב זה התהפך ואני לא יודע?

snirf

Active member
לא מתכוון לצפות אבל...מסוקרן

לראות את הקדימונים שמציגים כל מתמודד לפני שהוא מופיע (בשלב הלייב שואוס), חסר להם ולא יעשו

וכמובן את ההופעות...אם הן הולכות להיות שואו עם הפקה והכול-כמו שאמור להיות

למעלה