היציאה הרשמית, לפחות. אז לקראת היציאה- איך אתם מתכוונים להשיג אותו? הורדה? קניה אונליין של המהדורה המיוחדת? הרגילה? או אולי המהדורה המוגבלת והסופר יקרה? קניה בארץ? או שפשוט כבר הורדתם מהגרסה המודלפת שלו?
רצוי שיהיה דיסק לכל "מפלצת קטנה" אמיתי/ת ואז להוריד לנגן אני בכלל לא רק שירים אני יוריד גם קליפים חחחח כי יש לי MP5 בקיצור שילוב.... אאא הבנתי שכבר אפשר לקנות הדיסק דרך אתר (לא בדקתי את זה למען האמת).
ביצעתי כבר הזמנה מוקדמת של האלבום מאמזון ארצות הברית. ( גירסת הדלוקס כמובן ). למי שרוצה לקנות אונליין יש את האפשרות לקנות מאייטונס ארצות הברית. אני מעדיף שיהיה לי פיזית את הדיסק. עוד 4 ימים.
הורדתי, מודלף, את הגרסה מלאה. כאילו באמת שאני לא מצליח להבין איפה החטא הגדול בלהוריד אלבום מודלף. ב ר ו ר שאני אקנה אותו כשהוא יצא, אבל בינתיים אני נהנה ממנו בדרכים פיראטיות ושובבות
הקשבתי לכל האלבום, והוא פשוט מרגיש לי כבד מדי. עמוס. כמו זריקת סוכר. היה שם מקום לעוד שירים שקטים. ההפקה כל כך עמוסה, ובשלב מסוים באמת אפשר לשמוע שירים ישנים שלה בתוך השירים החדשים. ייקח לי זמן להתרגל אליו.
הצצתי באמאזון אבל המחיר+משלוח (92, מתי שבדקתי) נראה קצת יקר, אז אני אחכה לראות אם יהיה את הדלוקס בארץ ומה המחיר פה, ואם יצא יקר יותר אזמין מאמאזון/איביי. וזה אומר שביום שהאלבום יצא אני אאלץ להוריד אותו כי הוא לא יגיע לארץ באותו יום (וגם אם הייתי מזמינה מחו"ל הייתי צריכה לחכות שהוא יגיע), אבל כשהגרסה שלי תהיה בידי אני אמחק מהאייטונז ואעביר מחדש מהדיסק! לא יודעת למה, זה אותו דבר