עוד 4 ימים ליציאת האלבום

limors2

Active member
עוד 4 ימים ליציאת האלבום../images/Emo70.gif

היציאה הרשמית, לפחות. אז לקראת היציאה- איך אתם מתכוונים להשיג אותו? הורדה? קניה אונליין של המהדורה המיוחדת? הרגילה? או אולי המהדורה המוגבלת והסופר יקרה? קניה בארץ? או שפשוט כבר הורדתם מהגרסה המודלפת שלו?

מיקה2008

New member
ברור!! שקונה את הדיסק ויש לי משהו להגיד

רצוי שיהיה דיסק לכל "מפלצת קטנה" אמיתי/ת ואז להוריד לנגן אני בכלל לא רק שירים אני יוריד גם קליפים חחחח כי יש לי MP5 בקיצור שילוב.... אאא הבנתי שכבר אפשר לקנות הדיסק דרך אתר (לא בדקתי את זה למען האמת).

Nens333

New member
עד עכשיו הסתפקתי ביוטיוב...

נראה לי שאמשיך לשמוע משם שירים. אל תדאגו, אני אשלם בעתיד את החומר ואקנה את האלבומים של גאגא, בינתיים אני סתם תלמיד תיכון

אני כבר הזמנתי מאמזון

ביצעתי כבר הזמנה מוקדמת של האלבום מאמזון ארצות הברית. ( גירסת הדלוקס כמובן ). למי שרוצה לקנות אונליין יש את האפשרות לקנות מאייטונס ארצות הברית. אני מעדיף שיהיה לי פיזית את הדיסק. עוד 4 ימים.

LilyKat

New member
אני אקנה כשהוא יגיע לארץ,

אבל את המהדורה המיוחדת, בלי העטיפה של האופנוגאגא. אני עדיין חושבת שהעטיפה הזאת היא עלבון

UnderTHE Bridge

New member
גם אני עדיין מחכה שהיא תגיד שזאת בדיחה ../images/Emo6.gif

אני הולך להזדקן לבדי בצפייה במסך במשך שנים עד שהיא תגיד את זה

CoralP

New member
טוב אז!

אני אהיה בצבא כשזה ייצא... XD אני לא מוכנה להוריד מודלף
כשאני אחזור סופ"ש הבא אני אוריד וכשייצא לי לצאת לעיר/קניון/ת"א בקרוב אני כנראה אקנה גם

UnderTHE Bridge

New member
אז אני הפושטק היחיד כאן..

הורדתי, מודלף, את הגרסה מלאה. כאילו באמת שאני לא מצליח להבין איפה החטא הגדול בלהוריד אלבום מודלף. ב ר ו ר שאני אקנה אותו כשהוא יצא, אבל בינתיים אני נהנה ממנו בדרכים פיראטיות ושובבות

GM1988

Well-known member
ממש לפני רבע שעה הוצאתי לאינטרנט את הקרביים

עד שמצאתי את הספיישל אידשן לBTW, ואני כרגע מאזין לשירים מההתחלה עד הסוף
אם אני ממש ממש אוהב את האלבום אני אשקול גם לרכוש אותו.

avivs

New member
לא יודע.

הקשבתי לכל האלבום, והוא פשוט מרגיש לי כבד מדי. עמוס. כמו זריקת סוכר. היה שם מקום לעוד שירים שקטים. ההפקה כל כך עמוסה, ובשלב מסוים באמת אפשר לשמוע שירים ישנים שלה בתוך השירים החדשים. ייקח לי זמן להתרגל אליו.

limors2

Active member
אני מתכננת לקנות את גרסת הדלוקס, כמובן.

הצצתי באמאזון אבל המחיר+משלוח (92, מתי שבדקתי) נראה קצת יקר, אז אני אחכה לראות אם יהיה את הדלוקס בארץ ומה המחיר פה, ואם יצא יקר יותר אזמין מאמאזון/איביי. וזה אומר שביום שהאלבום יצא אני אאלץ להוריד אותו כי הוא לא יגיע לארץ באותו יום (וגם אם הייתי מזמינה מחו"ל הייתי צריכה לחכות שהוא יגיע), אבל כשהגרסה שלי תהיה בידי אני אמחק מהאייטונז ואעביר מחדש מהדיסק! לא יודעת למה, זה אותו דבר

למעלה