עוד 4 ימים למבצע של
ורולדין!

עוד 4 ימים למבצע של ../images/Emo43.gif ורולדין!

מחפשים משהו שיקרר לכם את הקיץ? ל"תפוז אנשים" ורשת "רולדין" יש אחלה פתרון עבורכם. רק עוד ארבעה ימים נותרו למבצע, במסגרתו גולשי האתר יוכלו ליהנות מכוס אייס קפה בראוניז חינמית ברשת רולדין מדי יום! אז מה צריך לעשות כדי ללגום מהקר והטעים הזה? היכנסו לכאן והורידו קופון שיגיע לטלפון הסלולארי בהודעת sms, אותה יש להציג באחד מסניפי רולדין. אחרי שעשיתם את כל זה והמתוק-מתוק בידיכם, חייכו אל העולם, הפעם זה בחיני חינם. חשוב לנו להדגיש כי הרשת כשרה ויש לה פריסה נאה ברחבי הארץ. כדי שכל גולשי "תפוז" יהנו גם הם מהמשקה הקר אנחנו מבקשים בכל לשון של בקשה – רוצו לספר לחבר'ה! נשמח אם תזמינו את החברים שלכם להיכנס לאתר וליהנות גם. אנחנו מרימים כוס אייס קפה בראוניז לחיי המבצעים שבדרך. מאחלים לכולכם קיץ נעים ומפנק, צוות הקהילות של תפוז אנשים

remundo

New member
טוב שהזכרתם לי!

כי כשנותנים לי בחינם-אני תמיד לוקחת! (חוץ מסמים, אבל את זה אף אחד אף פעם לא ניסה לתת לי. עד כה.) כמה חבל שארבעת הימים הקרובים אני לא באזור בכלל. (אני באילת. בטח גם שם יש רולדין, נכון?) (חבל, אמז שיש לי קניון-בלי-גג מול הבית, יש לי גם רולדין מול הבית. זאת היתה כזאת התפספסות. ממש בושה.) אז כנראה שכשנותנים לי בחינם אני לא תמיד לוקחת. באסה.

Yuske

New member
תהני!!

מממ גם אני לא תמיד מצליח להנות מהטבות:\

remundo

New member
טוב אז

זה היה 3 ימים בסה"כ, בהם בעיקר התרוצצנו בין 3 דברים עיקריים ולא הספקנו לעשות שום דבר יותר מזה. היינו באכסניית נוער, כולנו בחדר אחד. דוקא היו שם סבונים ומגבות וארוחת בוקר נהדרת (כמו במלונות). חוץ מזה היינו בIMAX (שסתם עושים ממנו רוח, הסרטים שם לא שווים כלום. ראינו את "טירקס" שהוא בכלל לא סרט דינוזאורים מפחיד. חוץ מזה שהוא ממש ישן וגרוע. וגם יש שם החלקה על קרח-מדומה או משהו כזה, שזה ממש מעפן. אבל חוץ מזה יש שם גם מוזיאון שעווה שזה היה נחמד. הצטלמתי עם ג'ק ספארו ושלושת המוסקטרים וזה היה כיף ממש כמו מה שאיזה ילדה בת 12 הרגישה פעם כשהיא רקאתה דיג'ימון.), במצפה התת ימי (שלא השתנה בהרבה ממה שהוא היה כשבקרתי בו בטיול השנתי של כיתה י"ב, חוץ מזה שאין יותר משקפות במגדל התצפית ויש סרט עם כסאות זזים על איזה כריש) ובעיר המלכים, שאם תשאלו אותי זה היה הכי טוב מהכל, אבל אמא לשי אומרת שהמצפה התת ימי היה הכי טוב. אז למי שלא מכיר, יש בעיר המלכים 4 אטרקציות: אחת נקראת "מסע בזמן", שבה ראינו את הסרט הכי טוב מכל מה שראינו בחופשה הזאת (טירקס והסרט על הכריש): גם אנימצית 3D וגם כיסאות זזים. שניה נקראת... שכחתי, היא היתה הכי פחות מרשימה, היה שם העתק של מערת הנטיפים ובדרך מסלול עם חורים בקיר שמכילים בובות שזזות ומציגות קטעים מהתנ"ך שמישהו קריין ברקע (לוחצים על כפתור והקטע מוקרא, והבובות זזות) ובמקביל אקווריומים שהכילו בעלי חיים של חושך. נדמה לי שרובם היו מתים (לפחות הקרפדה) וזה ממש רע. חוץ מזה היה גם "עולם האשליות", שהיו בו הרבה בלבולי-מוח-תרתי-משמע: אשליות אופטיות, חדר משופע שמבלבל את חוש-שיווי-המשקל או משהו כזה, מבוך מראות, והיתה שם גם "מגלשת דוד" או משהו כזה, שלא עליתי עליה כי בדיוק הייתי אחרי אוכל. (היה שם גם "עולם האוכל", שזה בסה"כ המבורגריה, אבל אפשר לקנות שם גם פלאפל, ויש כל מיני סלטים (ולא רק קטשופ, אבל גם) בתוספות.) והאטרקציה הרביעית זה "מפלי שלמה", עולים על קרון שנוסע על המים ורואים תחנות מחייו של שלמה, שוב בובות זזות וקריינות אבל הפעם הבובות בגודל אנושי ולא קטנות בתוך חור בקיר, וגם כאן היה הקטע שמשפריצים מים ואוויר (כמו בסרט) ובסוף היתה ירידה שלמעשה היתה הרבה פחות תלולה ממה שהראו בפרסומות ואני סתם פחדתי ממנה כל הדרך. בסוף לא צרחתי בכלל אבל אחותי הקטנה צרחה, אחרי שלאורך כל הדרך היא צחקה על שאני פחדנית (בעיקר אחרי "עולם האשליות" - היה שם גם "מבוך סורגים" או משהו כזה שהיו בו כמה קטעים ממש מבהילים (על משקל רכבת השדים בלונה פארק) יחד עם אשליות אופטיות ואפשר לומר שסיכום של כל עול האשליות.) חוץ מזה שיש מצלמות שתלויות מעל למגלשה הזאת ובסוף אפשר לקנות תמונה. אחרי זה רצינו ללכת לים, אבל כבר היינו עייפים מידי. אז כן, הייתי באילת ולא הייתי בים. חוץ מזה בדרך הלוך היה לנו פאנצ'ר, בלילה הראשון אכלנו בבורגר-בר שאני מוכרחה לציין אותם לטובה, יש להם אוכל משובח שבאמת יש לו טעם של אוכל למרות שהם נקראים "בורגר" שזאת מילה נרדפת ל"פלסטיק", בערך. לצ'יפס היה טעם של תפוחי אדמה ולטבעות בצל היה טעם של בצל. אני אכלתי שם לחמניה עם נקנקיות והיא היתה ממש מושקעת, עם מלא ירקות וסלטים ורטבים. וגם הנקנקיות בעצמן היו מטובלות. יאי. (ואז גילינו שיש בורגר בר גם בעיר שלנו ^^") וזה הכל בעצם. היתה לנו בחדר גם טלויזיה, אבל לא ממש יצא לנו לבדוק איזה ערוצים יש בה. אה, וגם היינו קצת בטיילת בלילה הראשון והיא לא שונה בהרבה מזאת של תל אביב. ויש לידה את "קניון מול הים" שחלק מהדברים דווקא עולים בו פחות. הדברים החשובים באמת שקרו לי בחופשה הזאת: 1. הצטלמתי עם שלושת המוסקטרים. 2. קניתי אבקת אייסקפה. 3. אחרי איך שיצאתי בתמונה מעיר המלכים אני אקפיד תמוד ללבוש גופיה מתחת אם הצווארון של החולצה שלי יהיה קצת פתוח מידי. (ואילת היתה הפעם הראשונה שלבשתי את החולצות האלה בלי גופיה מתחת! אלה החולצות מהבד האוורירי הזה, אם לובשים אותן עם גופיה מתחת אז מה זה שווה שהן עשויות מבד נעים אם ממילא לא מרגישים אותו? לא נורא, אח"כ בחוץ עברה מישהי עם ציצים ענקיים שחצי מהם (חצי מכל אחד מהם) היה בחוץ וזה קצת ניחם אותי, בערך כמו שלקרוא דברים מ"החיים שלי בזבל" גורמים לי להרגיש טוב יותר עם עצמי. יאי!)

OOOO0

New member
וואו,נשמע שעשית חיים שם.שמחה לשמוע!

אני הייתי ב"עיר המלכים" ובמצפה התת-ימי לפני 3 שנים וב"imax" לפני שנתיים,כך שאני יודעת בדיוק על מה את מדברת וממש חוויתי איתך את כל החוויות האלה מחדש. בגלל זה כשהייתי השנה באילת כבר לא נשאר לי מה לעשות שם,חוץ לטייל בטיילת ולהסתובב בקניון.וגם זה נמאס אחרי יום אחד.תודה ששיתפת והרחבת הרבה!

star_female

New member
גם אני ממש אהבתי את עיר המלכים

במיוחד את מערת האשליות ומפלי המלך שלמה. שמעתי אנשים אומרים שזה לא שווה את המחיר אבל אני לא מסכימה, זה שווה ללכת לפחות פעם אחת (זה באמת יקר אבל עם ההנחה של חבר (מהצבא) זה יוצא יחסית סביר, וזה הדבר הכי כיף באילת). אני הייתי השנה פעמיים באילת - פעם אחת עם החבר שלי במסגרת נופש צבא הקבע (שזה אומר להיות במלונות טובים במחיר זול בגלל שיש להם הסכם עם הצבא) ופעם שנייה בטיול יחידתי. בטיול היינו במצפה התת-ימי, למרות שהייתי שם כבר לפני שנתיים והמקום לא השתנה. אבל ראינו תמנון והיה נחמד. בנופש היינו בעיר המלכים (פעם שנייה - הלכנו גם לפני שנתיים) וב-IMAX ובעוד כמה אטרקציות (השייט היה ממש נחמד). ב-IMAX באמת מוזיאון השעווה יפה (אבל הייתי בו כבר לפני שנתיים). הסרט שראינו היה טירת הרוחות, והוא היה בסדר (עלילתי, דיבוב לא רע רוב הזמן, שירים יפים. לא מפחיד כמו שהוא אמור להיות). והיתה לנו טלויזיה בחדר אבל לא LCD והיא גם היתה די קטנה (איך עדיין יש בהילטון טלויזיות הישנות כאלה?). גם לי יש בורגר בר ליד הבית. והם באמת טובים (לפחות יחסית למקום שמוכר המבורגרים). מה זה אבקת אייס קפה? נחמד לשמוע שנהנית.

Digi Lista

New member
שמחה שנהנית../images/Emo13.gif

נראה שכולם באילת לאחרונה...המשפחה שלי בדיוק חוזרת היום מאילת(הם מיום ראשון שם),דווקא לא נראה ש"עיר המלכים" הייתה אטרקצייה מבחינתם,בכלל הם נסעו יחד עם חבר של אחי הקטן וההורים שלו ככה שהילדים היו ביחד רוב הזמן בפלייסטיישן שהביאו מהבית(כן,זה לגמרי מגוחך לנסוע עד אילת בשביל משהו שיש בבית)...דווקא נשמע ש"עיר המלכים" היא באמת בילוי מהנה,כשיצא לי להגיע לאילת אין מצב שאפספס אותה. אהבתי את המסקנה שלצ'יפס יש טעם של תפוחי אדמה ולטבעות בצל טעם של בצל
בכול אופן ולמרות העיכוב בתגובה שמחה מאוד שנהנית וכמובן תמשיכי לשתף בכול דבר נוסף שתירצי

Digi Lista

New member
שבוע חדש מתחיל../images/Emo140.gif

שיהיה לכולנו שבוע מוצלח
אולי נעשה איזה שאלון לסיכום שבוע או סתם שאלון אבל לא רגיל ונדוש מידיי.... אצלי השבוע מתחיל כבר מחר בבוקר בשיחה עם המפקחת(שאני יזמתי,רק שזה לקח לה מעל חודש...) ועם מנהל הבית ספר שרק מתוך נימוס אני לא מכניסה לו איזו קללה עסיסית כמו שמגיע לו(אבל אני עונה לו תשובות חדות באימייל,הוא רשם לי כמה כאלה השבוע בגלל הפגישה ועניתי לו תשובות כמו "אכן מפגש מרגש.אולי אביא כיבוד כדי שאפשר יהיה לייחס לי גם הרעלת אנשים." או "את השם שלי כותבים עם י'.אם כבר לרמוס בנאדם לפחות ששמו יהיה כתוב נכון.אבדוק ביומן") והאמת שזה לגמרי מגיע לו אחרי כול מה שעברתי בחודש האחרון,אני יודעת שזה לא יעזור לי בכלום אבל במילא המשחק כולו מסריח ומכור אז נחמדות לא נשארה לי כלפיו... בכול מקרה אני מתכננת למפקחת הרבה דברים...,היא הבטיחה להקשיב לי ולעדים שלי על כול המקרים(השבוע אפילו כשלא הייתי באיזור "המורה" הזאת ניסתה להמשיך להסית נגדי,שתיהנה) וזה נחמד כי היא לא מחוייבת אליי וזה באמת הוגן יותר ממה שהיה לי עד עכשיו...,הבעיה עם אנשים שאי אפשר לסמוך עליהם וכבר הרגשתי השבוע שיש אנשים שעד עכשיו היו בעדי ופתאום התחילו להתקפל קצת ולהגיד לי משפטים מרגיזים בסגנון "כולם כבר המשיכו הלאה,למה את עוד ממשיכה להתעסק בזה?"(אולי כי אני הנפגעת העיקרית?! מין הסתם לכולם מלבדי קל,לא הם חוו כזאת רמיסה...) ועוד תגובות של פחדנים עלובים שבמקום להמשיך להילחם בשבילי כמו שתמיד נלחמתי בשבילם הם טוענים שזה פשוט "משחק מכור"(חדשו לי משהו...)ושהם לא רוצים להיכנס לפה של "המורה" הזאת,זאת גישה של פחדנים לדעתי אבל אפשר להבין באיזשהו אופן את הרצון שלהם לשמור על התחת שלהם בעבודה,אם כי האמונה שלי היא שמי שלא נלחם על אחרים שחוטפים יהיה קורבן עתידי בעצמו....בצהריים יש לי פגישה עם ראש המועצה ובערב לימודים... ביום שני בבוקר אני קופצת למשטרה עם ההודעה הרשמית על סגירת החקירה כדי לצלם את התיק הסגור והקטן במיוחד מין הסתם(החקירה נסגרה תוך פחות מחודש) שהוא פרט חשוב בתביעה שאני בהחלט שוקלת ברצינות לאותה "המורה"(ואולי לסגנית ולמנהל),זה בהמלצת העורך דין(שעוד לא חתמתי איתו על מסמכים רשמיים לייצוג)... וגם המשך השבוע נראה עמוס,אולי יהיו בשורות משמחות בעקבות כול המאמצים שהשקעתי לטהר את שמי,לא שאני אישאר בבית ספר(אם כי אני כן פועלת בשביל פרידה אמיתית מהילדים,להם מגיע ומהתגובות של הורים ותלמידים מכול הכיתות הבנתי שקשה להם עם הניתוק הפתאומי)אבל לפחות שתהיה קצת תחושה של הקלה כי באמת שכבר נסחטתי נפשית בכמויות שיקשו עליי(זה שיחסית הייתי חזקה לא אומר שאני במצב טוב,יקח לי זמן להתאושש לגמרי)אם לא יהיה שינוי... בקיצור שיהיה שבוע מוצלח לכולנו

OOOO0

New member
בהחלט נשמע שבוע עמוס.בהצלחה עם הכל!

אני מאחלת לך שבאמת תהיה לך סוף סוף תחושה של הקלה,ושתמשיכי למרות הקושי להיות חזקה ולהתמודד עם כל זה בגבורה.אל תשכחי שכל הפורום מאחורייך!

star_female

New member
וואו...

איך היתה השיחה עם המפקחת? אני מקווה שתתגברי על זה מהר. חבל שזה יעיב לך על החיים במשך תקופה. אני בחופש היום. XD נשארו לי עוד בערך יומיים להיות ביחידה וכל השאר חופש, אז אני באה רק כשצריכים אותי. חיפוש עבודה זה לא רע כל כך (חוץ ממתי שאומרים לי שציפיות השכר גבוהות מדי... נראה עד כמה אני אתפשר בקשר לזה...).

meytar

New member
השבוע שלי התחיל אתמול בפאנל בנושא

גירוש העובדים הזרים, ומה ישראל מרוויחה מזה שהם כאן (המון...) נושא ממש קשה, אני מקווה שיצא לי להיות פעילה בו יותר.הייתי שם עם ידיד שלי שהולך שנה הבאה לגור איתי בקומונה, ואחר כך חזרנו אלי, ועוד שני חברים משותפים שלנו באו, וגם שתי חברות שלי.הסתובבנו ברחבי האזור עם המכוניות בחיפוש אוכל (מכוניות שלהם, לי אין רישיון. נכשלתי בשני טסטים
). היינו בyellow בערך חצי שעה, בלי הגזמה, בסוף יצאנו משם עם קופסאת אננסP-: וואווווו איך התגעגעתי!!!!!!
Xמיליון

OOOO0

New member
מיתר!!!!!!!!../images/Emo24.gifאיזה כיף לראות אותך כאן!

גם אני התגעגעתי.ברוכה השבה!

Digi Lista

New member
אורחים,נספחים...העיקר שרואים אתכם../images/Emo24.gif

ידעתי שיהיה משהו טוב בכול התקופה הזאת

meytar

New member
סטטה!

אפשר תקציר הפרקים הקודמים על "כל התקופה הזאת"? הצלחתי להבין רק שקרה משהו רע ושזה ממש רציני והולך אפילו להיות משפטי(?), אבל לא הבנתי מה בדיוק קרה...
תודה רבה על האס.אמ.אס ששלחת לי ביום הולדת! מצטערת שלא עניתי כל-כך, הייתי יותר מדי בשוק..

Digi Lista

New member
חסרת לנו מאוד כאן,התגעגעתי!../images/Emo24.gif

טוב באמת שנזכרת להתנצל על האס.אמ.אס מהיום הולדת,מעבר לזה שאין על מה,מצחיקה אותי עצם ההתנצלות כי בכלל לא זכרתי משהו חריג
תקציר הפרקים הקודמים: יש אנשים מטומטמים שרגשי הנחיתות אוכלים אותם והם שמו מטרה לאמלל אחרים כדי להרגיש טוב עם האפסיות שלהם(זה התחיל כלפיי לפני 3 שנים<אני לא היחידה>,זה החריף במרץ כולל קללות במסדרון והתקשרות לאימא של ילד שאני משקיעה בו את הנשמה ולאותו האדם אין שום מגע איתו אבל העיקר ללכלך) ,יש להם חברים עיוורים שנוטים להתעלם מהעובדות מול עיניהם פתוחות, לצערי לא הצלחתי להימנע ממגע איתם וגם לא הסכמתי להיכנע וללקק להם כי הם ומה שהם מייצגים נוגד כול מה שאני מאמינה בו,זה היה מכור מראש ולא היה לי מה לעשות,הזזתי ילד למזגן(יש עדים שלא עשיתי כלום!!!) ומצאתי את עצמי מעורבת בעלילת דם פסיכית והזויה,לא טרחו להקשיב לי וניסו להשתיק כול מי שבא לטובתי,העלילה הובילה לחקירה מצחיקה ומופרכת במיוחד במשטרה(שכמובן לא השאירה זכר ונסגרה תוך פחות מחודש,בין השאר החוקרת הסבירה לי על קנאה בין בני אדם,על זה שברור לה שלא עשיתי כלום כי מי לעזאזל מגיש תלונה על "שריטה" כלפיי אדם שאין לו ציפורניים ולא יכל באף מצב באותה הסיטואציה לשרוט ובנוסף אין למתלוננת שום שריטה<היא הראתה לאנשים שריטה/שריטות שהיא עשתה לעצמה חצי שעה אחרי שבכלל התעופפתי מהאיזור,סתומה>,החוקרת גם המליצה לי להגיש תביעה אזרחית כשיסגר תיק החקירה),אם לא עברתי מספיק עוגמת נפש בכול הסיפור הייתה הסתה מאוד גדולה כלפיי עם שקרים ובמקביל התגלו אינספור תומכים ולוחמים בשבילי (הורים,ילדים,צוות),הסתבר שמכרו אותי בזול כי זה הכי קל ונוח,החלטתי שאני לא מוותרת הפעם(וכמויות האמירות שעדיף להרפות לא שיכנעו אותי,אולי בגלל שאני הקורבן הראשי כאן וכול השאר יכולים בקלות להמשיך הלאה) והכעיס אותי שאף אחד באף שלב לא חשב על הילדים,זה שאני קורעת את התחת 3 שנים ומקבלת כמויות של מחמאות לכול אורך השנה כולל בישיבות של הצוות המקצועי(והכול בחינם!!!לפני כול הסיפור הובטח לי שיסדרו לי שעות לשנה הבאה כי הוכחתי את עצמי) וזה שנוח שאני מחזיקה לבד כיתה במשך ימים שלמים,עושה כפול מעובדים שמשלמים להם ושיש לי קשר מיוחד וקרוב עם ילדים מכול הכיתות(כולל התארחויות אצלהם והם אצלי) זה נשכח פתאום,השגתי את הפרטים של המפקחת ושאלתי אותה אם ככה מתאים לה ש"מורה" תתנהג כי לי נראה שלבנאדם כזה אסור לעסוק בחינוך באשר הוא,הצפתי עוד כמה מקומות כולל ראש המועצה של הישוב שלי שלא היה ממש קשור כי הבית ספר לא בתחומו אבל זה היה מועיל,החלטתי להילחם בכול הכוח על טיהור השם שלי כי אפילו אם אני לא חוזרת לבית ספר אני לא אתן ש"המורה" הזאת תמשיך להתעלל באנשים(אני כאמור לא הראשונה,לי פשוט לא היה גב כספי מאחוריי,זה אפילו לא פיטורים כי לא שילמו לי על העבודה ובטח לא יכתבו לי מכתב פיטורים-אני עובדת רק בליווי הסעה באופן חוקי,כול העשייה בבית ספר הייתה התנדבותית!) והגיע הזמן שהיא וההנהלה יקחו אחריות על כול הגועל והצביעות שלהם ושיזכרו מי עשה להם טובה שהיה בבית ספר בגלל שבכנות יש לי קרוב ל10 המלצות מהרבה מקומות שאני קשורה אליהם(למעשה יש לי כבר 11 אבל 2 עוד לא רשמית ביד שלי),סיימתי תיכון,יש לי תעודות הסמכה בתחומים טיפוליים שונים ואני גם סטודנטית לתואר בחינוך ותקשורת ובאמת לא מוצאים הרבה אנשים בגיל צעיר עם נתונים כאלה שעובדים בתפקיד של סייעת ועוד בהתנדבות ורק מתוך הרגשה של שליחות,אחר כך מקשקשים לי במוח על "תהליכי הבראה"-עוד בדיחה,הבראה זה קודם כול להכניס צוות רענן(בממוצע עוד שנתיים רוב הסייעות יצאו לפנסייה אחרי מיליון שנה בבית ספר) עם ידע וגישה מתאימה לילדים כי באמת לא הרבה אנשים קופצים על עבודות בבית ספר כזה ולא להעיף את אותו הצוות בגלל "מורה" שהוכיחה לכולם שהיא שקרנית,סובלת מהזיות ומאגו בשמיים ובכלל לא מביאה תוצאות מעשיות באף תחום(זו לא רק אמירה שלי-זו עובדה) מלבד לעשות רוח ורק בגלל שהיא במערכת 20 שנה(אבל שכחו לציין שהמנהלת הקודמת ניסתה כול הזמן להעיף אותה בגלל אותם דברים ורק בגלל שהיא סופר מקושרת ולקקנית מקצועית היא נשארה) ואף אחד לא חושב על הילדים והפרידה מהם היא אחד הדברים שהכי קשה לי איתם. ביום ראשון אדבר עם עורך עיתון מקומי ואני הולכת להפנות אליו הרבה גורמים שלשם שינוי מוכנים לדבר אחרי שראו את העוול שנעשה ובמקביל תהיה גם תביעה(פסק דין מהיר,אין לי אמצעים למשפט ארוך יותר,גם בין 20,000-30,000 ש"ח אחרי פשרה זה בסדר בשבילי,העיקר שהיא תצטרך לשלם ולקחת אחריו) על סעיפים של-לשון הרע,הסתה,חקירת שווא,פגיעה בכבוד האדם ובזכויות בסיסיות נוספות,פגיעה בחופש הביטוי וכו'...זה לא יעצר כאן,הגעתי לעוד גורמים וארגונים שנותנים לי גב ויעזרו לי להגיע הלאה-אם צריך עד שר החינוך,חטפתי מספיק מכדי לשתוק ולתת לסיפור להיעלם כמו שרוצים. לסיכום ה"חיה בסרט" שלי- בשביל לעסוק בחינוך צריך להיות אדם עם ערכים,העולם פועל עקום והגיע הזמן להראות למה מערכת החינוך בארץ נראית זוועה בהשוואה למקומות רבים בעולם,זה מתחיל מהחומר האנושי שחלק ממנו רקוב(וחלק קדוש שפועל באמת מתוך אותם אמונות וערכים) ולא ראוי לשמש דוגמא לעבודה טיפולית/חינוכית עם בני אדם באשר הם. כמו כול טלנובלה,המשך יבוא...

meytar

New member
../images/Emo24.gifוואו סטטה....

עבר עלייך המון! כל הכבוד שאת לא מפסיקה להילחם, אני חושבת שיש משהו "חי" יותר בלא לוותר. ודווקא כשאמרת שהרבה אנשים אמרו לך הלרפות, חשבתי על זה שבטח גם זה מה שאני הייתי מציעה, אבל עכשיו כשאני קוראת מה שאת כותבת, אני חושבת שאת צודקת לחלוטין בדרך שלך, כל הכבוד ובהצלחה!!
לאורך קריאת כל ההודעה שלך הדבר שעבר לי הכי הרבה בראש הוא "למה?" ואני באמת לא מבינה למה אנשים עושים דברים כאלה. קנאה היא יצר חזק אבל לא ידעתי שיכול להיות כל-כך הרסני..(אלא נניח, במקרים של אישה שבוגדת בבעלה והוא רוצח את המאהב..אבל זה כלכך שונה. כי אתם אנשי חינוך שעובדים ביחד, לא מתחרים.) אחותי הגדולה גם לומדת חינוך באוניברסיטת חיפה, והיא מספרת דברים ממש דומים על מערכת החינוך, על הדברים ההזויים שמלמדים אותה, ועל החומר האנושי הנמוך של אנשים שהולכים להיות מורים בישראל. אעקוב אחר ההתפתחויות
שבת שלום!!

למעלה