עוד 4 ימים למבצע של
ורולדין!

maestro9

New member
הצעות לחדים בבתי מלון וצימרים

שלום לכל חברי הפורום המכובד בהשך למגוון השרותים שחברת "ארץ הצבי טיולים" מספקת. כעת ניתן לקבל הצעות מחיר לכלל בתי המלון והצימרים בארץ. בסבירות גבוהה המחירים שאוכל להציע הן לפרטים והן לקבוצות יהיו זולים מאלו שתקבלו בפנייה ישירה. אני מזמינכם לבקש הצעות מחיר ואשמח לבדוק עבורכם. צביקה

maestro9

New member
פתרון וחידה חדשה

ישנם אנשים שמחנה אנצ'אר הוא מתנה עבורם :)

kdr

New member
אנסאר

מישהו רוצה ? אני מכיר את המפקד של הכלא, אויש שכחתי, הוא בכלא. ברצינות

סליחה שאני מתפרץ שמעתי כלא אנסר אני משם

1982 כלא אנסר..צפונה לנבטיה..6000 ששת אלפים מחבלים.. במחנה מגודר. באוהלים .עושים את צרכיהם במיכלים אם ישתינו לכיוון השומרים. השומרים שלא יודעים לשחות טובעים.. עד כאן צ'י

kdr

New member
אני מעל יד

נבטיה, מחסני הטבק, הייתי שם. במחנה מגודר. בחדרים .עושים את צרכינו במיכלים אם ישתינו לכיוון השומרים. השומרים שלא יודעים לשחות טובעים.. עד כאן ואנחנו היינו בצד השולט. 45 יום בלי חופש. טוב, מי רצה לעבור את מטעני הצד.

kdr

New member
יש לי בעיה עם מחירים

כיוון שמסביבי צונלים כל עובדי ההנחות של ועדי העובדים, קצת קשה לי להאמין שהמחירים יהיו אטרקטיביים. אני מתכוון לצימר כבודד (משפחה) ולא כקבוצה. המחירים שמסתובבים בועדי עובדים נעים בסביבות 330 ש"ח לסופ"ש חמישי - שבת כולל ארוחות בוקר ואטרקציות (בגעש למשל שרצנו בחמי געש ללא תוספת מחיר. לו היינו מגיעים זוג במשך שלושה ימים היינו משלמים כניסה כמעט במחיר הצימר). אשמח לשמוע כאן תגובה. רק שיהיה ברור, חצי מדינה קונה מהועדים והחצי השני דרך החצי הראשון.

מדינת הקומבינות ../images/Emo164.gif

מחירי הצימרים בעונה חורגים מכל פורפורציה , כתבתי כבר בעבר שעדיף ללכת לבתי מלון קטנים כדומת המלך שלמה וגון בטבריה למשל או לבתי הארחה של ההתיישבות העובדת ולא ללכת לצימר . בעליהם של הצימרים רוצים כנראה להחזיר לעצמם את ההשקעה מהר ככל האפשר וגם את עלויות המים בג'קוזי והמחירים בהתאם. מסכימה איתך לגבי המחירים הנמוכים שנגבים אם אתה מגיע תחת מטריית וועד פועלים זה או אחר . אין מה לעשות כח קנייה גדול תמיד משיג מחירים נמוכים יותר. וגם כאן נכונה האמרה , אם אתה לא יכול להלחם בהם תתיידד אתם, דהיינו מצא לך חבר/ה באחד הארגונים הגדולים שידאג לך לכרטיסים לפסטיגל, למחשב מוזל, ולנופשון בחצי מחיר. אני מתביישת לשאול אבל איפוא זה אנסאר? , בעבר אשפזו שם מחבלים לא?

kdr

New member
אשפזו ?

אם לכליאה לצורך חקירה נקרא אשפוז, אז זה נכון. כלא אנסאר שכן במקור בלבנון ונפתח מחדש כמתקן כליאה לפלסטינים באותו שם בקציעות אחרי הבריחה מלבנון. הבעיה החלה בהעברה לארץ, מיד חלו חוקי המדינה על אפשרויות החקירה. כשלב הבא של החקירות, נראה לי שבית המשפט ימליץ לתת למחבלים את הבתולות כבר עכשיו (שלא ישעמם). עכשיו איזה יפה נפש יקח את ההצעה כהמלצה.

אפרופו "ברחו"

לא משתגעת על ברק .....אבל נקודת זכות אחת יש לו אצלי תקרא לזה ברח אני קוראת לזה שחרר, שחרר אותנו מהסיוט המיותר בלבנון! שנים מיותרות נשרפו שם יחד עם מיטב בנינו , וכל זאת בשביל מה? מה חשובה הדרך העיקר התוצאה צא וחשב כמה דם נחסך כמה משפחות עשויות היו לאבד יקיריהם תודה על הסבר אנסאר מאיפוא נביא להם בתולות? לפי הסטטיסטקה נערות בארץ מקיימות יחסי מין כבר בגיל 13

kdr

New member
שכחתי, צימר או יוון ?

אחרי הכתבה אתמול בטלויזיה, כדאי לשקול טיסה ליוון במקום להסריח באילת.

טובה4050

New member
המלצה

אנו 10 זוגות מעוננים לצאת לטבריה למלון נחמד ומבקשים המלצות

מלון בטבריה עם בידור

בגולדן טוליפ קלאב יש הרבה פעילויות,תוכניות הפעלות והבסיס "הכל כלול". המלון מתאים למשפחות,לזוגות יש מלונות אחרים שהייתי מציעה.

למעלה