עוד 4 ימים רונה בקיבוץ בארי (18.1) יום שישי קצת מוקדם אבל בכל זאת-מי הולך?
B bזוהר New member 14/1/08 #1 עוד 4 ימים רונה בקיבוץ בארי (18.1) יום שישי קצת מוקדם אבל בכל זאת-מי הולך?
מ מעין צלמת New member 21/1/08 #28 אני הייתי אחד הערבים הקסומים שהיו הופעה ראשונה שהייתי והיה שווה כל רגע בנסיעה לשם מתל אביב פשוט מושלם צילמתי תמונות הנה אחת תהנו מעין נבט [email protected]
אני הייתי אחד הערבים הקסומים שהיו הופעה ראשונה שהייתי והיה שווה כל רגע בנסיעה לשם מתל אביב פשוט מושלם צילמתי תמונות הנה אחת תהנו מעין נבט [email protected]
S Sheeesh New member 21/1/08 #30 תמונה יפה, תודה שהעלית.. את יודעת אם היא שרה משהו מהנדירים האלה שאנחנו אוהבים?
B BlackMagicSprite New member 16/1/08 #3 תבואו יהיה נחמד... כמה זמן שלא כתבתי פה, מי שרוצה פרטים נוספים - אצלי.
ה האור של הלילה New member 16/1/08 #5 ../images/Emo73.gif בערך שעה ורבע, בלילה אולי קצת פחות... זה יוצא קצת אחרי שדרות. תיהני אם את נוסעת
P punky brewster New member 16/1/08 #6 בערך שעה מרחובות לקיבוץ בארי זה 70 קילומטר אז אם תסעי על 70 קמ"ש תגיעי תוך שעה
ה האור של הלילה New member 16/1/08 #7 אל תתחכמי ../images/Emo11.gif תאמיני לי שאני מכירה את הדרך [ושאני לא נוהגת על פחות מ70 קמ"ש ]
P punky brewster New member 16/1/08 #8 כן אני בטוחה שאת מכירה גם לא להסתכל על הכביש וכמעט לעוף מהנתיב לכיוון תהום את מכירה. אני לא ממליצה לאף אחד לסמוך על כישורי הנהיגה או הניווט שלך
כן אני בטוחה שאת מכירה גם לא להסתכל על הכביש וכמעט לעוף מהנתיב לכיוון תהום את מכירה. אני לא ממליצה לאף אחד לסמוך על כישורי הנהיגה או הניווט שלך
ה האור של הלילה New member 16/1/08 #9 את הסחת את דעתי ../images/Emo46.gif ושתינו יודעות מי עברה כאן בטסט שני ומי עברה ב... ומי יודעת לחנות ומי לא אז עדיף לסמוך עליי מאשר עלייך
את הסחת את דעתי ../images/Emo46.gif ושתינו יודעות מי עברה כאן בטסט שני ומי עברה ב... ומי יודעת לחנות ומי לא אז עדיף לסמוך עליי מאשר עלייך
P punky brewster New member 16/1/08 #10 ../images/Emo2.gif אולי עברת טסט יותר מהר ממני אולי את יודעת לחנות יותר טוב ממני א - ב - ל את לא יודעת לנהג ואילו ידעת לא היית אומרת "הסחת את דעתי"
../images/Emo2.gif אולי עברת טסט יותר מהר ממני אולי את יודעת לחנות יותר טוב ממני א - ב - ל את לא יודעת לנהג ואילו ידעת לא היית אומרת "הסחת את דעתי"
ה האור של הלילה New member 16/1/08 #11 אז את מסירה אחריות?! כי הפעם אני לא לוקחת אותה על עצמי גברת!! טוב נו, תתנהגי יפה ואני אסלח לך..